høsting av pepper bulgarskSøt pepper er en av de vanligste grønnsakene. Den brukes i utarbeidelsen av mange retter, lagt til salater, den er laget av konserver. Mange sommerboere klarer ikke å vokse denne avlingen på egen tomt. For å få en god avling av pepper, må du følge reglene for plantevern:

  1. Pepper er en termofil avling. Den vokser i frøplanter og plantes i åpen bakken etter at trusselen om vårfrost passerer. Lufttemperaturen på landingstidspunktet skal være ca. 15 ° C.
  2. Frøplanter kan ikke bli begravet i bakken. Plante pepper til samme dybde som det vokste i “kassetter” eller frøplanter.
  3. Jorden i senger med pepper skal være løs og konstant fuktig. Det er ønskelig å dekke plantene. Pepper er en kultur som krever vanning med varmt vann.
  4. En viktig regel for omsorg for pepper er dannelsen av en busk. Anlegget må være patsy.

For å øke mengden av eggstokken plantes pepperbuskene i brønnene i to planter, slik at de blir bedre pollinert. Avstanden mellom hullene er 40-50 cm.

Pepper Formation

Pepper, etter planting i bakken og god gjødsling, danner et stort antall nye skudd. De trekker mye næringsstoffer fra planten, så dannelsen av frukt i busken er ikke sterk nok.

Planteformasjon er et nødvendig mål. Uten denne metoden får du ikke en stor pepper. Unntaket til reglene er hybrider med lav høyde med svak forgrening, avledet av oppdrettere.

For å få en god høst, er høye varianter av pepper vedtatt. De nedre bladene og trappene i bushen før den første grenen fjernes. På hver plante er tre eller fire skudd igjen. Sideskridt er fjernet for å skade kronen og forbedre ventilasjonen.

Det er ønskelig å fjerne den sentrale blomsten i den første grenen. Dette vil øke mengden av eggstokken.

På hver busk kan du legge 12-15 frukt. Hele resten av eggstokken er kuttet av. Hvis du forlater flere peppers på planten, vil de ikke modnes, deres peeling blir tykk og grov, og fruktstørrelsen vil redusere.

Under dannelsen av pepper fjerner du alle skuddene som vokser inne i bushen. Skar også av bladene, skjuler eggstokken. En måned før modningen av frukten blir alle vekstpunkter stikket, slik at planten kun bruker næringsstoffer for pepper konsolidering.

Related  Zázvor záhrada doma