uništavanje kućnog otpadaTeče hrana otpada sudoper je moderna kuhinja opreme, koji je montiran u sustav odvodnje za pranje i daje podjelu velikih frakcija hranu otpada u stanje u kojem ne klizi slobodno prolaze dalje u kanalizaciju i kroz njih se u kanalizacijski jame ili vikend septičkim , Ovi uređaji se montiraju ispod umivaonika umjesto sifona i spajaju se na kanalizacijski sustav.  

Kako koristiti sjeckalice za kućanstvo?

otpad za kućanstvo u pogonuUređaj se napaja električnom energijom, a aktivira se preko gumba istovremeno s otvaranjem vode iz slavine iz koje će sprati prljavštinu i hrane čestica iz posude, zdjele, lonci, tave, taca, limenke, stakla i drugih spremnika. Zajedno s vodenom strujom velike krute frakcije spadaju u drobilice ljuske gdje su zemlju u male čestice i ispere s vodom i dalje kretati u sustav otpada.

Zašto nam treba otkinuti otpad?

kućanski otpad u umivaonikuOdaberite velike čvrste elemente (kost, papir, grančice, ljuske, vage raka ljuske) tijekom pranja posuđa, kontejnera, druge spremnike i objekte nije teško, ali taj proces traje dugo vremena, koji je poznat modernom čovjeku uvijek ponestaje , Nakon završetka ovog postupka, naša zbirka pada u otpad.

Ali ako to nije učinjeno, čestice drže zajedno, drže se zajedno masti, slada i akumulirane u sifona ili odvodnog sustava, smanjuje njihovu sposobnost do potpunog začepljenja. Nakon toga, sudoper treba čišćenje, što također zahtjeva vremena i truda.

Akumulacija otpada pod utjecajem sveprisutnih bakterija počinje propadati i raspasti, emitirajući neugodne mirise u okoliš.

očistiti sudoperSvi se problemi rješavaju uz pomoć predloženog helikoptera za kućanstvo za kuhinju. Ovaj kompaktni uređaj savršeno se uklapa u unutrašnjost kuhinje ili blagovaonice. Ne zauzima puno prostora, tako da je zajamčeno da se uklapa čak i ispod malog sudopera.

helikopter pod sudoperomPostoje vrste proizvoda:

 1. Opremljen kontinuiranim sustavom punjenja. Oni rade na taj način – prvo se uključi helikopter, nakon čega u nju dolazi radni medij.
 2. S doziranim opterećenjem. Radna komora je napunjena otpadom, nakon čega skidač počinje raditi izravno.

Related  Odabiremo glodalice za bušenje

Načelo smrzavanja hrane za ljuske

razbacivač kućnog otpadaPrehrambeni otpad spada izravno u ovaj uređaj, odmah od sudopera. U njemu, kao rezultat trenja prema rebrastim zidovima komore, koji se okreće oko svoje osi na visokoj frekvenciji, pretvoriti u sitne čestice. Voda koja izlazi iz sudopera ispire ih u kanalizacijski sustav.

Prednosti uređaja za brušenje:

 • jednostavna instalacija, održavanje i njegu;
 • izvrsna ergonomija, kompaktnost, male veličine;
 • tiho;
 • sustav samočišćenja;
 • svestranost, pružajući mogućnost spajanja uređaja s bilo kojim od postojećih tipova podlošaka;
 • sigurnost u radu;
 • praktičnost;
 • prijateljstvo okoliša.

Sve to omogućuje hraniti hranu za potrebe sudopera i veliku popularnost među korisnicima.

uređaj za sjeckalice za kućanstvoI zasigurno su sigurni u radu? Možemo čvrsto odgovoriti na to, da. Instrumenti su proizvedeni u potpunosti u skladu sa standardima koje je država odredila u proizvodnji električne opreme. Posebna pneumatska sklopka pruža mogućnost sigurnog uključivanja / isključivanja uređaja. Radna komora ne sadrži oštre kutove i lopatice, jer je zahvaljujući brzoj rotaciji omogućen proces brušenja. Dakle, nema se čega brinuti.

Kako instalirati aparat za skidanje kuhinje u umivaonik?

montaža skidača kućnog otpada Pravila instalacije:

 1. Preklapamo vodu za slavine.
 2. Odvodimo sudoper iz odvodnog sustava koji vodi do kanalizacije.
 3. Na prirubnicu ugradimo gumenu brtvu.
 4. Povezujemo uređaj s sudopera, nakon čega ga povezujemo.
 5. Spojimo jedan kraj cijevi s helikopterom, drugi u kanalizaciju.
 6. Spojite utikač na kabel i priključite ga u utičnicu uzemljenjem. Možete nacrtati zasebnu kabelsku liniju i spojiti žicu izravno na utičnice.
 7. Provjeravamo uređaj radi ispravnosti i ispravnosti. Stavljamo u sudoper zagađenja, pokrenemo uređaj i uključujemo vodu ili, obrnuto, ovisno o vrsti.

Video o uređaju za skidanje kućnog otpada u kuhinji