U domu vrtlara bez dobre motornog pila je neophodnoIzbor opreme ovisi o prirodi posla. Koji alati trebaju koristiti za piljenje drva, ručnih pila, lančanih pila partnera ili Huter ovisi o mnogim čimbenicima. Bez obzira na to je li žetva drva ili sanitizing vrt – lančana pila potrebne snage će olakšati rad.

Motorna pila partner – vrijedan izbor

Napetost lateralnog lancaŠvedski proizvođač marke vrtne tehnologije Partner poznat u Rusiji od kraja prošlog stoljeća. Prvi, poduzetnici koji su se pojavili u zemlji, iskoristili su profitabilnu ponudu i kupili lanac lančanih lanaca partnera. Lako je održavati pouzdan instrument s razumnim vremenom. Pomoću detaljnih uputa za održavanje u polju su uklonjeni manji kvarovi.

Bez obzira na svrhu alata za profesionalnu ili kućnu upotrebu, kvaliteta lancane pile nije problem partneru.

Značajke lančanih pila partneraKarakterizira proizvodnju:

 • Sustav pokretanja olakšava pumpa za dovod goriva;
 • klipni cilindar s kromiranom površinom s povećanim radnim vijekom;
 • Briggsov motor Stratton je pouzdan i izdržljiv;
 • osigurava zaštitu od vibracija i sigurnosti tijekom pucanja lanca;
 • povoljno zatezanje bočnog lanca bez alata.

Kupac neće biti neugodno znati da je cijela linija s slovom S u oznaci izrađena u Kini pod licencom i pod kontrolom Partnera

Pila je povećani izvor opasnosti čak i kada nije u uporabi. Na mjestu gradilišta ne bi trebalo biti stranaca, posebno djece i životinja. Ako pila ostaje bez nadzora, lanac se mora nositi na lancu.

Opseg P340S motornog pila partnera

Motorna pila s motorom P340SU brigu o zelenim sadnicama, rezanje živice, lančana pila postat će nezaobilazni pomagač. No, za rad na ispruženim rukama bez zaustavljanja trebate lagano poslušan alat s kratkom pilom kako se ne bi zbunio u kruni. Alat pila drvo smeće, postupno akumulira u kućanstvu. Jednostavna kompaktna motorna pila Partner P340S uklapa se u prtljažnike putnika i olakšat će prikupljanje ognjišta za noćnu vatru.

Related  Zašto trebam separator mlijeka i kako to funkcionira?

Sa snagom od 1,44 kW, težina pile je 4,5 kg. Duljina gume iznosi 35 cm s korakom od 3/8 inča. Koristi se lanac niskog profila.

Male dimenzije osiguravaju mali volumen komore za izgaranje motora – 35 cm3. Lančana pila opremljena je:

 • Ručna i automatska kočnica lanca;
 • čišćenje zraka u filteru;
 • elektronički sustav paljenja.

Glavne karakteristike lanca pile P350S partnera

Lanac je vidio partner P350SPo vanjskim značajkama, pila je malo drugačija od prethodnog modela. Ipak, guma od 40 cm omogućuje vam da vidite više debelih debelih debla. Raspad od ariša će biti problem. Partner P350S lancane pile ima nešto veću snagu – 1, 48 kW. Radni volumen cilindra je više – 40 cm3. Usprkos maloj težini, samo 4,7 kg, pila se klasificira kao polu-profesionalni alat. To znači da može raditi dulje od 40 minuta dnevno, ali u razumnim granicama. Radi udobnosti produženog rada na posebnoj zaštiti pile od vibracija.

Koja od dvije pile odabrati korisnika? S obzirom da se trošak alata razlikuje za samo jednu tisuću rubalja, to je više isplativo raditi na osobnom farmu da se moćniji alat. Ako pilu treba mobilni vlasnik ili žena (to se događa), bolje je uzeti model P340S opremljen elektroničkim sustavom za pokretanje.

Svaki alat zahtijeva pažljivo rukovanje. Nepročišćena pila s začepljenim prazninama može se preopteretiti prilikom pokretanja. Mogući su prljavi rubovi motora koji smanjuju hlađenje i pregrijavanje. Spremite motornu pilu na toplom i suhom mjestu, od otvorene vatre ne manje od 5 metara.

Često partner marke se odabire zbog jednostavne prilagodbe i dostupnosti popravaka. Drugi razlog za švedsku pilu je njegova izdržljivost i jednostavno pokretanje pri temperaturama ispod nule.

Upoznajmo se sa Huterovim motornim pile

Lančana šipka Hunter BS45Alat, stvoren u Njemačkoj, uvijek je cijenjen zbog njegove pouzdanosti. Puni naziv proizvođača Huter Elektrische Technik GmbH. Područje djelatnosti – oprema za vrt i opremu za proizvodnju električne energije. Politika tvrtke je usklađenost sa svim tehničkim zahtjevima međunarodnih standarda i potrošačkih zemalja. Lančana pila Huter isporučena je u Rusiju od 2004. godine i vrijedno je paziti.

Related  Koje su patrone za vježbu i kako ih ispravno odabrati

Tehnički pokazatelji dotičnih modela:

BS-40 BS-45 BS-52 Značajke
Snaga, kW 1.5 1.7 2.2 Sustav protiv vibracija u svim tipovima pila
Dužina gume, cm 40 45 50,5 Kočnica lanca
Kapacitet motora, cm3 40 45 52 Automatsko podmazivanje lanca
Spremnik goriva, cm3 310 550 550 Ručno počnite koristiti tipku
Ukupna težina, kg 6,0 7.0 7.5 Uzimajući u obzir privitke i gorivo
Cijena, trljati 7020 6910 7210 Cijena proizvođača

Lančana pila za obožavatelje Hootera

Motorna pila Huser BS40Politika tvrtke je stvoriti jeftin alat koji ima mogućnosti noviteta od poznatih proizvođača. Primjenjuju se funkcije razvijene za dugogodišnje piljenje od strane stručnjaka. Tehniku ​​kućanskih i vrtnih radova razlikuje se:

 • izvrsno balansiranje, omogućujući vam da radite bez umora;
 • Ručka nema gumiranu pletenicu, za lagano zahvaćanje;
 • donji dio je proširen kako bi se zaštitio od suzenja.

Upotreba motornog pila Huter BS 40 u kućanstvu nije samo moguće za sanitarnu obradbu. Alat je dizajniran za više posla, uključujući rezanje malih trupaca.

Stara, prerano zapaljiva smjesa gubi svojstva i može uzrokovati propadanje motora. To vrijedi za sve dvotaktne motore koji rade uz dodatak ulja u benzinu. Mješavina koja se ne koristi u spremniku za gorivo nakon 12 sati nije prikladna za isporuku u sustav.

Upotrebom pile HUTER BS 45

U ovom se modelu dodaje prikladan otvor posebnog kućišta, otvoren okretanjem posebne janjetine. Na prednjem dijelu gume, zvjezdicom je montiran da ravnomjerno hrani lanac. Napetost bočnog lanca, uključujući ključ. Brzina piljenja regulirana je gumbom “plin”. Tu je i zaključavanje od slučajnog početka. Za rad s kružnim profilom nalazi se zub za pričvršćenje. Modernizirana motornja pila Huter BS 45 opremljena je ručkom za držanje prikladnog oblika, a udar na prednji zaustavnik zaustavlja lanac.

Related  Izvršite pouzdani alat Interskol po pristupačnoj cijeni

Hunter za građevinske alate

Lančana pila BS52Ako se u perspektivi kupca predviđa gradnja ili veliki popravci drvene kuće, trebali biste nabaviti snažniju pilu po gotovo istoj cijeni kao i lagani model. Lančana pila Huter BS 52 postat će pouzdan pomoćnik bez problema. Udobno držanje pomaže u kontroli načina rada bez otklanjanja prianjanja.

Za dugi rad bez problema uređaja, proizvođači imaju nekoliko uvjeta koji su obavezni:

 1. Koristite samo standardno gorivo s preporučenim oktanskim brojem.
 2. Ulje aditiva može se koristiti samo za dvotaktne motore u točnom omjeru.
 3. Pripremljena je zapaljiva smjesa koja se koristi tijekom radnog dana.
 4. Ostavi gorivo nakon završetka rada, gori na suho.

Za potpunije upoznavanje s modelom koji vam se sviđa, možete ga pročitati uz uputu o tehničkom radu.

Pregled pile partnera P350S – video

Prezentacija motornog pila Huter BS-45 – video