Jeg har alltid trodd at jeg har en pil i min dacha. Og våren besøkte en venn oss (treet bare blomstret), så han hevder at det er en pil, siden øredobber er gule. Fortell meg hva er forskjellig fra pilen fra pilen?

willow med willowVerba blir populært om våren, før påske. På søndag bringer alle de troende til kirketjenesten fine kvister for å hellige dem og bringe dem inn i huset. Ifølge gammel tro drev pilen bort urenheter fra huset og hjelper med å bli kvitt de syke. Men ofte pilkvinner blir brukt i stedet for vilje, mens mange tror at dette er en og samme kultur, har den bare to navn.

Faktisk er disse helt forskjellige planter, og for å forstå hvilket tre som er foran deg, bør du vite hva en pil fra en pil er. Å skille dem er veldig enkelt på slike grunner:

  • ved “bostedssted”;
  • på kronen;
  • på tid og egenskaper av blomstring;
  • på farge og form av blomsterknopper.

Når det gjelder de generelle egenskapene, tilhører begge plantene familien av pil.

Hvor vokser de?

Willows i nærheten av vann

Verba – en av de mest utrolige plantene for jorda, det finnes både ved elva og blant markene. Men pilen foretrekker bare terrenget, der det er vann i nærheten. Veldig vakker kjernehugger langs elvene, som synker sine lange grener direkte i vannet. Det vokser i sumpen, det vil si hvor det er nok fuktighet i bakken.

Hvordan ser de ut?

pilgrimsgren

På pilen er kronen mer tett og består av ganske tykke skudd som er dekket med boraxrød bark, som ikke bøyer seg godt. På grener er det blader av den avrundede form.

pilgrimsgren

Yves har også en gjennomsiktig krone med hengende skudd, tynn og veldig fleksibel. Barken på dem er grågrønn. På våren, på grener, smale og lange, med en spiss spiss, folder brosjyrer ut.

Willow kvistene er veldig godt rotfestet og gir raskt en ny busk.

Hvordan blomstrer det?

hvordan å blomstre

Kanskje er blomstring en av de viktigste forskjellene mellom pil og pil. Det er ikke bare annerledes, men kommer også på forskjellige tidspunkter. Den første morgenen er pilen – veldig fluffe, litt langstrakte snøhvit knopper blir avslørt på skuddene. Willow blomstrer etter det og blomsterknoppene på grenene er litt lengre og mindre, men de samme fluffy. Men blomstenes farge er radikalt forskjellig – de har en vakker, myk gul farge.

Blomstring i pilen skjer i midten av våren, når det allerede er blader på grenene, men pilen blomstrer veldig tidlig, før den blomstrer på løvtreet.

Typiske forskjeller mellom willows og willows – video