Jeg planlegger å så gulrot på våren, hvor agurker vokste i år. Fortell meg, kan dette gjøres og hva skal forgjengerne til gulrøtter være når planting?

gulrøtterJuicy oransje røtter i fruktbar jord vokser jevnt, men hvis det ikke er nok næringsstoffer, er det lite sannsynlig å få en god høst av gulrøtter. Vanligvis skjer en slik situasjon dersom beskjæringsregler ikke overholdes på stedet, og grønnsaken vokser fra ett år til det neste. For å unngå dette fenomenet, er det nødvendig å endre kulturer på steder, og for dette må du vite hvilke forløpere som er best for å plante gulrøtter.

Etter hvilke hageplanter kan du plante gulrøtter?salat på sengen

Gulrøtter er best sådd i de områdene der tidligere vokst:

  • poteter,
  • løk;
  • tomater;
  • salat.

Også for rotkulturer er de tidligere agurksenger egnet, men bare ikke tidligere enn i to år. Etter agurker i jorda er det mye organisk materiale, og dets overskytende gulrøtter tåler ikke og ofte “brenner ut” selv i begynnelsen.

Hvilke forløpere bør unngås?persille på sengen

Den minste egnet for voksende gulrøtter er en hage etter persille. Dette skyldes at persille for sin voksende sesong skaper i bakken behagelige forhold for utseende og reproduksjon av patogene bakterier. Som et resultat begynner rotlinger å øke, vokse små, buede, med tørt kjøtt og bli forsvarsløse mot skadedyr.

Hvis det viste seg at området etter persille – det eneste som er gratis for hele hagen, kan du prøve å desinfisere det, og hell en sterk løsning av kaliumpermanganat umiddelbart før du sår gulrøtter. Dessverre er det usannsynlig å ødelegge alle bakteriene, men i det minste vil gulrøtene ha sjanser.

Og hva skal jeg plante etter gulrot?

Hvis appelsinrotkulturen ikke er ønskelig etter sådd agurker, gir omvendt tiltak bare et positivt resultat. Plantering på gulv av gurker med innføring av gjødsel vil gjenopprette balansen mellom næringsstoffer i jorden, og om to år kan du igjen vokse gulrøtter på dette stedet.

Neste år etter at gulrøtter setter pepper, tomater, salat, kål.

Related  To måter å plante morgenen herlighet av søtpotet og grunnlaget for blomsterpleie

Hvordan lagre en grønnsak fra en gulrotfly?felles landing

Uansett hvor gulrøtter plantes, vil gulrotfuglen bli funnet overalt av lukten, som produserer rotgrønnsaker. Og så med søte røtter kan du si farvel, fordi dette skadedyret elsker dem så mye at det kan “feile” minst halvparten av høsten.

For å agnse et insekt, bruker erfarne lastebilbrukere kombinert planting. Så, du kan skremme av et fly av alternerende gulrot og løk (eller hvitløk) senger. Et godt resultat er også tobakkstøv. Det er blandet med aske og drysset i rader mellom dem en gang i uken.

Regler for veksling i hagen – video