I min lille rosenhage vokser jeg bare roser som har en uvanlig farge. Inntil nylig var blomsthageens hovedattraksjon en svart rose. Nå brant jeg med lyst til å kjøpe en lilla rose. Fortell meg, hva er de populære varianter med denne fargen?
lilla roser
Mauve roser er en stor gruppe planter, som inkluderer en rekke typer roser, fra te-hybrid, og slutter med samme store gruppe som shraby. Forener blomster en funksjon – de har en farge som ikke er karakteristisk for roser. I motsetning til de vanlige røde, hvite, gule eller rosa fargene har slike roser en lilla farge. De kalles også blå eller fiolett, avhengig av den rådende fargen.

Hvordan syntes de uvanlige roser?

Den opprinnelige fargen til blomsterstandene ble oppnådd som følge av valg, så alle lilla roser er unikt hybrider. Det hevdes at grunnlaget for denne fargen er et spesielt gen som farger pansies.

Når du vokser roser, må du vurdere at i solen mister de sin rike farge. Det mest optimale stedet for planting blir stedet, som etter lunsj faller inn i penumbraen.

Populære representanter for lilla roser

Blant fargene med så utrolig fargeri er det både nye varianter som ble oppdrettet etter 2000 og eldre, kjent siden slutten av det attende århundre. Så, de mest kjente representanter for lilla roser er varianter:

  1. Blå Nilen. Te og Hybrid bush med en gjennomsnittlig høyde på ca 1 m. Tar sterkt besatt, blomsten er veldig store (opptil 20 cm i diameter), i de fleste tilfeller ligger i flukt alene, noen ganger i blomsterstanden inneholder tre roser. Blomstring er langvarig, ledsaget av sterk aroma. Etter full åpning av knoppen blir fargen lettere.blå nilen
  2. Blå Rhapsody. En duftende, rikelig blomstrende rosebusk vokser mer enn 1 m i høyden. Blomstrer er frodige, gule stammene er tydelig synlige i midten av blomstene. I begynnelsen av blomstringen er rosene mettet lilla, og de får en grå-lilla farge. Fargen påvirkes også av værforholdene.blå rhapsody
  3. Cardinal de Richelieu. Høy busk, blomstrende enkelt, men lang (mer enn en måned). Roser er mellomstore i størrelse, duftende, mørk lilla, arrangert i tre i en blomsterstand, noen ganger i en enkelt mengde.Cardinal de Richelieu
  4. Novalis. Rose-floribunda, vokser en tykk busk i en høyde på ca 80 cm Blomstrer 2-3 ganger i løpet av sesongen. Knopper stor, veldig fylt, formet frodige, men små blomsterstand, med flere på en gren. Fargen er mykt lilla.Novalis
  5. Orion. Kompakt lav bøssing (ikke mer enn 30 cm i høyde) av båndet ut mot sprøytemediet i mengde doble blomster strødd lys lilla farge.

Related  Chrysanthemum Bacardi – dronning av buketter

Video om parken steg Blue Velvet