Malah pada musim gugur saya membeli benih kosmece yang dinamakan Sensasi. Penanam bunga saya sangat malas, jadi saya lebih suka tumbuhan yang mana penjagaannya adalah minima, dan bunga ini dinasihatkan kepada saya di kedai sebagai yang paling tidak bersahaja. Berikan, sila, penerangan tentang Sensasi Cosmos dengan tunas foto, saya ingin tahu apa yang diharapkan darinya.

sensasi kosmetikAntara tumbuh-tumbuhan taman, salah satu kedudukan pertama dalam kesederhanaan dalam penanaman diduduki oleh kosmeus dari keluarga astroid. semak halus Charming boleh hidup dan musim panas yang panas dan sejuk, tidak mengenakan keperluan khusus untuk pengairan baik musim bunga apabila mendarat di tanah terbuka dan menghiasi katil dengan tunas mudah tetapi menawan. Pada masa ini, jenis bunga banyak, di antara mereka ada bunga tahunan dan perennials, tetapi jika anda mahu melihat mekar seawal mungkin, meletakkan di laman web awal-berbunga sensasi Cosmo, gambar yang dikemukakan dalam artikel ini.

Kosmeya lebih suka tempat terang, dilindungi daripada draf. Anda boleh menanam dengan segera di kawasan terbuka pada bulan April, tetapi berkembang melalui anak benih akan membantu membawa bunga ke dalam beberapa bulan.

Penerangan yang pelbagaisemak kosme

Kosmeya Sensation merujuk kepada spesies bunga tahunan lebih tinggi – jumlah ketinggian belukar boleh mencapai 1.2m pucuk tegak, tetapi sangat baik cawangan, supaya kilang mempunyai rupa hiasan bagus tidak Motrya saiz yang baik .. Seperti jenis-jenis kosmos yang lain, cawangan Sensasi merangkumi dedaunan daun terbuka yang subur.

Sepanjang musim panas, dan dalam beberapa kes sehingga musim gugur, semak belukar secara harfiah penuh dengan bakul yang besar, kelopak yang luas yang menumpuk ke inti kuning cerah dari hal berkembang. Mewarnai bunga biasanya monophonic dan sangat tepu, dengan dominasi warna putih-merah jambu-merah. Tetapi melalui usaha penternak dibesarkan dan jenis sensasi, yang dua-nada cat ditunjukkan sama ada sempadan di pinggir kelopak, atau jalur membujur.

Related  Menanam bunga ros di rumah hijau untuk dijual

Palet warna pelbagai

Antara varieti varieti Cosmies, salah satu spesies yang paling menarik dapat dipertimbangkan:

  • Campuran warna dengan bunga berwarna putih, merah jambu, merah dan burgundy monokromatik, di mana kelopak menunjukkan jalur yang hampir tidak ketara daripada naungan yang lebih gelap;campuran kosmetik warna
  • Crimson dengan bunga monofonik merah yang kaya dan berbunga panjang;sensasi lembayung
  • Candy Stripe dengan bunga merah jambu lembut, yang mempunyai tepi raspberry di sepanjang tepi kelopak, dan jalur nipis sepanjang warna yang sama;sensasi jalur kandi
  • Putih dengan pembungaan putih besar yang jelas;kosmeya putih
  • Sensasi Merah dengan bakul merah jambu matte monofonik.sensasi merah jambu

Video tentang peningkatan kosme