sarung tangan taman dengan cakarSarung tangan taman dengan cakar adalah sarung tangan yang unik yang membantu untuk melakukan kerja kecil tanpa bantuan alat apa pun. Sepasang sarung tangan dilengkapi dengan 4 tip plastik dalam bentuk cakar. Mereka tajam, jadi anda boleh menggali, melonggarkan dan bahkan menanam tanaman tanpa banyak usaha. Di samping itu, dengan bantuan mereka, anda boleh merangkul rumpai dan membersihkan tanah dari pelbagai serpihan.

sarung tangan praktikal yang selesaSarung tangan dengan cakar akan berguna kepada setiap tukang kebun semasa musim penanaman. Sekarang anda tidak perlu mengeruk tanah, membuat lubang, menggali katil. Sederhana – untuk membuat lubang dengan cakar dan meletakkan benih. Dan untuk membersihkan sarung tangan kotoran, anda hanya perlu bilas dengan air.

sepasang sarung tangan getah dengan kukuKelebihan sarung tangan dengan kuku:

  1. Ketahanan. Sarung tangan diperbuat daripada bahan yang sangat baik. Mereka akan melayani tukang kebun untuk beberapa musim.
  2. Tahan air. Sekarang jangan takut bekerja di tanah basah.
  3. Keterlaluan. 4 tips memainkan peranan banyak alat taman.
  4. Saiz yang sesuai. Sarung tangan dengan cakar boleh digunakan oleh setiap ahli keluarga. Terima kasih kepada band elastik, mereka mengambil apa-apa bentuk tangan dan duduk dengan baik di atasnya.
  5. Perlindungan. Sarung tangan tidak akan membenarkan kotoran menembusi di dalam.

Sekarang anda tidak perlu menggali di tanah dengan tangan anda dalam sarung tangan biasa, yang boleh koyak pada bila-bila masa. Dan untuk kerja kecil, anda tidak memerlukan sebarang alat. Semua boleh dibuat tip mudah.

Tetapi sarung tangan semacam itu mempunyai satu tolak: mereka hanya sesuai untuk pengendali kanan. Faktanya adalah bahawa tip hanya pada satu sarung tangan dan dalam kebanyakan kes di sebelah kanan. Malangnya, tetapi lefties tidak selesa menggunakan sarung tangan seperti itu.

Related  Tikar hangat untuk anak benih, dibuat di China

Tetapi persoalan utama timbul: berapa sarung tangan ini?

sarung tangan taman di kedai dalam talianDi kedai-kedai Rusia dan Ukraine, sarung tangan dengan kuku boleh dibeli untuk 248 Rubles.

sarung tangan taman untuk AliexpressTetapi pada Alyekspress satu pasangan akan menelan belanja 113 rubel. Pengilang Cina menjual sarung tangan 100 rubel lebih murah daripada yang domestik. Dan kualitinya adalah sama.

Ciri-ciri produk dengan Aliexpress:

  • bahan sarung tangan – getah dan poliester;
  • bahan nozel – plastik;
  • warna – sarung tangan hijau dan kuku hitam;
  • kuantiti – 2 sarung tangan dan 4 muncung;
  • saiz – sejagat.

Oleh itu, lebih menguntungkan untuk memesan sepasang sarung tangan dengan kuku di kedai online China Aliexpress. Selain itu, selalu ada sistem diskaun, terima kasih untuk membeli sarung tangan untuk harga yang lebih murah.