epal untuk memasak gulung kubisKubis disumbat adalah hidangan kegemaran untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Walau bagaimanapun, untuk memasak mereka, anda perlu menghabiskan banyak masa. Lagipun, roll kubis berputar agak panjang dan suram. Ini kerana alasan ini ramai suri rumah menyiapkan gulung kubis “malas”, yang lebih mudah dibuat.

Tetapi sekarang, untuk membuat kubis sebenar boneka, anda tidak perlu memutar secara manual setiap angsa. Lagipun, pasaran muncul peranti sejagat untuk gulungan-gulungan kubis berputar (dolmer), gulung dan sebagainya. Dengan itu, gulung kubis akan menjadi saiz yang sama. Di samping itu, diameter anda boleh menetapkan diameter roll – 10, 15 atau 22 mm.

Dolmer sangat mudah digunakan. Ia adalah perlu untuk meletakkan daun anggur atau kubis pada pita dan membetulkannya. Kemudian letakkan beberapa daging cincang dalam rongga khas. Dalam keadaan tidak perlu meletakkan pengisian di tengah-tengah lembaran, kerana peranti itu tidak dapat berfungsi dengan betul. Selepas ini, anda hanya perlu memindahkan kereta ke hentian. Blue berputar akan muncul di petak khas.kubis gulung dengan cepat dan mudah

Kelebihan peranti untuk gulungan kubis berputar:

  1. Kesederhanaan. Ia tidak lagi perlu untuk meninggalkan gulungan kubis sebenar boneka, kerana ia boleh dengan mudah dipintal.
  2. Kelajuan. Proses berputar berlaku dalam beberapa minit.
  3. Kompak. Peranti tidak mengambil banyak ruang di dapur.
  4. Pembersihan cepat. Selepas operasi, peranti boleh dibasuh dengan cepat dan mudah di bawah air secara manual atau di mesin basuh pinggan mangkuk.

kematianPeranti untuk gulungan kubis berputar hendaklah untuk setiap perempuan simpanan. Tetapi pada harga berapa kosnya? Di kedai Internet di Ukraine dan Rusia, peranti ini boleh dibeli dengan harga 580 rubel. Harga agak baik.dolmer di kedai dalam talian

Walau bagaimanapun, di laman web AliExpress, anda boleh membeli peranti yang sama untuk hanya 417 rubel. Jumlah ini hampir 170 rubel kurang daripada yang ditawarkan oleh pengeluar domestik.dolmer di Aliexpress

Related  Tikar untuk memanggang dan ketuhar, dibuat di China

Ciri-ciri peranti Cina untuk memutar gulungan:

  • bahan – plastik;
  • panjang – 37 cm;
  • terdapat penyedut di bahagian bawah peranti;
  • warna biru dan putih.

kami menyediakan dolmaPeranti untuk gulungan kubis berputar adalah yang terbaik dibeli di tapak Alyekspress. Lagipun, harga pengeluar China sedikit kurang daripada harga pengeluar domestik. Di samping itu, ciri-ciri barang tidak sama sekali berbeza. Gulung kubis akan menjadi lazat dengan mana-mana peranti.