penyiraman manualDi pangsapuri bandar, anda sering boleh mencari sistem “rumah pintar”. Pencahayaan, pengawasan video, elektrik dan iklim adalah satu set fungsi yang membuat hidup anda lebih selesa.

Di tapak negara, sebaliknya, semuanya perlu dilakukan secara manual. Malangnya, pakar belum lagi menyediakan peranti untuk pemprosesan automatik katil dari rumpai atau menuai, tetapi sesuatu di kedai dalam talian Rusia masih boleh ditemui.

Sekiranya anda bosan dengan tin penyiram plastik dan hos yang sentiasa kusut, fikirkan tentang memasang sistem penyiraman. Pembantu utama anda akan menjadi pemasa automatik untuk mengawal bekalan air. Rumah hijau, katil, rumah hijau dan rumput – pengawal seperti itu sangat diperlukan di kawasan pinggir bandar.pemasa untuk menyiram di kedai dalam talian

Banyak pemilik “enam hektar” perjalanan ke dacha dikaitkan semata-mata dengan kerja di rumah dan di laman web ini, jadi petang musim panas yang panas adalah perkara terakhir yang anda ingin lakukan untuk menyiram tumbuhan. Pemasa ini sesuai untuk semua jenis hos yang membawa kepada penyembur taman atau sistem pengairan titisan.

penyiraman automatikPeranti beroperasi pada tekanan 0 hingga 6 bar dan aliran graviti. Anda boleh menetapkan program penyiraman anda selama seminggu – sehingga sepuluh kali setiap hari, tempoh pengairan adalah sehingga 12 jam. Kos pengawal di kedai dalam talian domestik – dari 1500 Rubles. Pengilang mengesyorkan penggunaan peranti itu hanya dalam tetapan domestik.

pemasa automatik untuk penyiramanTidak rahsia lagi bahawa kebanyakan barang berasal dari China. Pemasa automatik untuk penyiraman tidak terkecuali, jadi mencari tawaran yang menguntungkan, pembeli datang ke laman web AliExpress. Di platform antarabangsa produk itu sememangnya boleh dibeli dua kali lebih murah – kira-kira 700 Rubles.

Pemasa untuk menyiram di AliexpressKes kalis air dilengkapi dengan penutup tambahan. Di panel depan terdapat paparan LCD, petak untuk bateri (jenis AAA) dan butang kawalan. Testimoni mengesahkan kualiti peranti. Pemasa beralih pada waktu yang ditetapkan dan menjadikannya lebih mudah untuk menjaga kawasan kampung musim panas. Di samping itu, pelanggan berpendapat bahawa tekanan kecil diperlukan untuk membuka injap – ini bermakna maklumat mengenai kerja dalam graviti atau tekanan 0 tidak betul.

instrumentasiSet ini mengandungi arahan dalam bahasa Inggeris, tetapi konfigurasi pengawal mengambil sedikit masa.

Komen dalam ulasan juga dikaitkan dengan pembungkusan barangan yang tidak baik dan lokasi janggal bagi petak bateri.