set pisau untuk memotong digambarkanPenghiris buah yang cantik selalu menarik para tetamu. Lagipun, jika buah-buahan yang merebak di atas pinggan dengan cara yang huru-hara, atau di semua terletak pada keseluruhan bakul, ada pengunjung kepada mereka tidak menyentuh. Oleh itu, adalah penting yang sangat cantik, berfungsi untuk membuat ia menyelerakan satu paparan. Tetapi untuk ini anda memerlukan satu set khas untuk memotong digambarkan.

Satu set untuk memotong digambarkan membolehkan anda membuat apa-apa hasil karya. Dengan itu, anda boleh memotong bola dari kiwi dan tembikai, tembikai dan mangga mangga yang cantik dari kulit dan nanas yang luar biasa.

set mudah untuk pemotongan kerintingSudah tentu, tidak ada alat khusus dalam set ini. Walau bagaimanapun, dengan pisau seperti itu, anda boleh mencipta komposisi yang tidak dapat dilupakan yang akan mengejutkan para tetamu. Anda hanya perlu menunjukkan imaginasi anda.

Dengan set ini, anda boleh melatih setiap hari. Lagipun, penghirisan cantik yang mudah akan menjadikan makanan setiap hari lebih menarik dan menarik. Pelbagai jenis ini akan menjadi sangat popular dengan kanak-kanak. Mereka lebih bersedia untuk makan sesuatu yang luar biasa dan cantik, walaupun ia adalah hidangan yang sama semalam.

Kelebihan set untuk memotong digambarkan:

  1. Kesederhanaan. Bilah akut membolehkan beberapa minit untuk memotong buah-buahan.
  2. Tiada sekatan. Kit ini membolehkan anda untuk mewujudkan sepenuhnya semua fantasi.
  3. Pembersihan cepat. Selepas digunakan, keseluruhan kit perlu dibilas di bawah air yang mengalir.
  4. Keterlaluan. Setiap pisau dari set ini boleh digunakan untuk apa-apa buah atau sayuran.

set pisau di kedai dalam talianSeperti kit universal harus berada di dapur setiap perempuan simpanan. Tetapi berapa kosnya? Di kedai dalam talian di Ukraine dan Rusia, anda boleh membeli satu set pisau untuk memotong keriting untuk 335 Rubles. Harga agak kecil.

Related  Ketuhar microwave sejagat dari China

set pisau untuk AliexpressTetapi tapak Aliexpress menawarkan harga yang lebih rendah. Di sini anda boleh membeli satu set untuk menghiris selama 220 Rubles. Harga ini agak sesuai untuk pengambilan pekerja.

Ciri-ciri kumpulan Cina untuk pemotongan:

  • bahan – keluli tahan karat;
  • panjang – 22 cm;
  • ditetapkan termasuk sudu untuk bola, pisau untuk mengupas buah dari kulit dan pisau yang dikenal;
  • warna – hijau muda.

Seperti yang anda lihat, anda perlu membeli satu set untuk memotong figural satunya pengeluar Cina. Dia lebih rendah daripada harga, tidak seperti pengeluar domestik. Tetapi tidak ada perbezaan ciri-ciri.