berus kentangKentang muda dicintai oleh semua orang, orang dewasa dan kanak-kanak. Ia agak lazat dan sihat. Beberapa pemilik tanah tidak mengupas dan memasak dengannya, tetapi tidak semua orang boleh membuat keputusan mengenai percubaan seperti itu.

Untuk membersihkan beberapa kilogram kentang muda, perlu berpeluh. Banyak perempuan simpanan mendapati jalan keluar. Mereka menggunakan span pembersih cepat untuk perkakas, kain lap stainless dan pasir. Walau bagaimanapun, pengeluar ditawarkan untuk menggunakan berus khas untuk sayur-sayuran.

lobak sayaBerus untuk sayur-sayuran membolehkan anda dengan cepat membersihkan kentang muda dari kulit. Di samping itu, beberapa kali alat itu memudahkan pembasuhan setiap buah dan sayuran.

Menggunakan berus khas agak mudah. Ia perlu menggosok sayuran di bawah aliran yang berbeza dari arah yang berbeza. Selepas beberapa pergerakan, kentang muda akan menjadi bersih. Kemudian peranti itu hanya dibilas dengan air.

Berus Cina di dapurDi samping itu, bahan berus menjadikannya mudah digunakan. Anda boleh dengan mudah memindahkan sebarang pinggan dengan hidangan panas. Terima kasih kepada peranti khas di tangannya, tidak akan ada luka bakar.

Kelebihan berus untuk sayur-sayuran:

  1. Kesederhanaan. Semasa penggunaan berus tidak akan ada masalah.
  2. Kelajuan. Hanya dalam beberapa minit, anda boleh membersihkan beberapa kilogram kentang muda.
  3. Keterlaluan. Berus untuk sayur-sayuran terdapat banyak kegunaan.
  4. Keselamatan. Berus melindungi tangan anda dari luka bakar.

penyesuaian mudah dan praktikalTetapi berapa kos peranti sejagat itu? Di kedai Internet di Ukraine dan Rusia, berus untuk sayur-sayuran boleh dibeli untuk 355 Rubles. Cukup mahal untuk satu perkara. Tetapi di dapur anda tidak perlu satu berus, jadi pilihan ini tidak sesuai.berus sayur di kedai dalam talian

Tetapi di laman web Aliexpress, berus untuk sayur-sayuran dijual seharga 44 Rubles. Harga ini sangat sesuai untuk peranti ini. Di samping itu, ia adalah beberapa kali lebih rendah daripada yang disuarakan oleh pengeluar tempatan. Untuk harga di tapak Aliexpress anda boleh membeli sebanyak 8 sikat untuk sayur-sayuran. Penjimatan jelas.berus sayur untuk Aliexpress

Related  Pengadun Pemanas dibuat di China

Ciri-ciri berus sayur Cina:

  • bahan – plastik;
  • panjang – 120 cm;
  • warna – oren, hijau, biru, merah jambu.

Untuk membeli berus untuk sayur-sayuran, gunakan laman web Aliexpress. Pengilang Cina menawarkan harga yang menggalakkan, tidak seperti domestik. Tetapi ciri-ciri barang tidak berbeza.