Palm otok na primestnem območjuPoletni prebivalci, ki poleti preživijo na svojih gospodinjskih parcelah, se soočajo s problemom recikliranja plastičnih vsebnikov iz različnih brezalkoholnih pijač do jeseni. Dlaka plastičnih steklenic je lahko nepričakovan način, da se smeti spremenijo v vrtni okras.

Kako je to mogoče? To je zelo preprosto, če natančno preučite pripoved o izdelavi dlani iz navodil za steklenice, pripravite vsa potrebna orodja, pripomočke in se prepričajte, da boste dobro razpoloženi.

Preberite tudi: obrti iz plastičnih steklenic za vrt in vrt z lastnimi rokami!

Palma iz steklenic: možne koristi in koristi

Plastična palma vzdolž ograjeKot je znano, se plastika, ki se uporablja za proizvodnjo embalaže hrane, ko vstopa v tla, ne stori več sto let. Centralizirano odstranjevanje te vrste smeti ni vzpostavljeno povsod, in nihče ne želi, da bi obdržal okoliške prostore s plastičnimi odpadki. Kaj bi morala dacha početi v tej situaciji? Ali res moraš v starem mestu nositi stare plastične steklenice?

Ne pohitite! Če skrbno zberete steklenice rjave in zelene plastike, lahko med zunanjo sezono celotno družino zvečer spremeni to posodo v nenavadno zimzeleno drevo.

Dlan steklenic bo popolnoma okrašen:

 • hišno ozemlje;
 • grški kot vrta;
 • parcela v bližini gospodarskih poslopij;
 • otroško igrišče;
 • Rob zemlje ob zunanjem bazenu.

Igrišče s palmamiDlani iz plastičnih steklenic po navodilih spodaj so lahko učinkovite dekoracije na vsaki zabavi, poroki, zabavi ali zabavi za otroke.

Izdelava izvirnega dekorja ne bo povzročala težav tudi ljudem, ki so daleč od te vrste ustvarjalnosti. Glavna stvar je, preden naredite dlan iz plastičnih steklenic, pripravite vse, kar potrebujete.

Kaj bo potrebno za dlani iz plastičnih steklenic?

Izvirna izvedba dlani iz plastičnih steklenicKaj naj stojim pred začetkom dela? Najprej bo domači mojster potreboval plastične steklenice zelene in rjave barve. Zeleni so prazni za listje drevesa, rjavi pa so prihodnji debli zimzelene lepote. V tem primeru je višina obrata in sijaj krone neposredno odvisna od količine zbranega vsebnika.

Seznam potrebnih materialov in orodij za izdelavo palm iz steklenic vključuje:

 • plastične posode;
 • ostri nož in škarje;
 • močan lepilni trak;
 • kovinska palica ali plastična cev za prtljažnik;
 • Debela vrv ali žica v pletenicah za podlago listov.

Pri izbiri plastičnih steklenic za palme je potrebno upoštevati, da so debla in listi iz posod istega premera videti bolje. Če obstajajo zelene steklenice manjše velikosti, se lahko uporabljajo za liste na sredini krošnje, vendar pa bo treba rdeča majhna plovila uporabljati za druge vrste ali velikosti. Različne odtenke plastike – ne ovira. Dali bodo samo živalsko rastlinsko živost in svetlost.

Palma iz steklenic: navodila za izdelavo

Gojite na mestu in majhnih in velikih palmeKorak za korakom po opisu vseh plodov ustvarjanja plastičnega drevesa bo hitro pomagal, dobesedno zvečer zbral z roko, korak za korakom pa dlani plastičnih steklenic zasnovane višine.

Postopek sestavljajo tri operacije:

 • sestavljanje listov;
 • ustvarjanje stebla plastične rastline;
 • priključitev vseh delov in montaža končnega lesa.

Pred izdelavo dlani iz plastičnih steklenic mora biti embalaža oprana in odstranjena z vsemi papirnatimi in filmskimi nalepkami.

Čeprav obstaja veliko možnosti za izdelavo plastičnega drevesa, so najbolj bujne dolge liste za katero koli izbrano metodo pridobljene iz velikih, na primer dveh litrov steklenic.

Ustvarjanje krošnje palme iz steklenic

Steklenico smo razrezali na dva delaPripravljene zelene steklenice s pisalnim nožem ali škarjami so rezali dno. Ni več potrebno, zgornja polovica pa bo prazna za list.

Naredite gladke rezine, tako da plastenko razdelite na trakoveV smeri vratu je nežno razrezana v tanke vzdolžne trakove. Večji premer plastične steklenice, debelejši in bujni zeleni listi dlani.

Ta način rezanja steklenice bo pinjatiTo ni edini način ustvarjanja listja. Če se zgornji del plastične steklenice razreže na štiri “cvetove”, kot je na sliki, nato pa se vsak od njih večkrat zapelje, se izkaže lepa pernato listje.

Listi so navojni na kabel ali žicoNastali fragmenti listov dosledno nanesemo na močno vrv ali močan električni kabel. Pokrov je treba pritrditi na prvi obdelovanec, da se na vrhu pritrdi “pecelj” lista. Podobno je zadnji del steklenice zasukan.

Pripravljen palmov listPalma iz plastičnih steklenic lahko ima vrh vsake količine, vendar drevesa izgledajo bolje, katerih krona je sestavljena iz najmanj 5-7 listov.

Bloki listov palmeNa dnu končnih listov dlani naj bi bil dolg hrbet, da bi kasneje zbral in varno pritrdil celotno strukturo.

Montaža prtljažnika dlani iz steklenic

Priprava steklenic za izdelavo debla palmeDa bi dobili drevesu podobno drevo, boste potrebovali skoraj celotno steklenico, razen za samega dna.

Steklenico od dna skoraj do vratu odrežite na isti cvetni listiOd dna skoraj do samega vratu na rjavih steklenicah so izdelani vzdolžni rezki, ki delijo zmogljivost v enake cvetove.

Pri izdelavi cevi se dno steklenic ne uporabljaV odpadkih je le majhen fragment Don

Podrobnost prihodnjega debla palme je pripravljenaTo je končen del prihodnjega prtljažnika palme iz steklenic.

Kovčki palme v sestavljenem stanjuSestav se izvaja na enak način kot so bili zbrani zeleni listi drevesa. Če želite dlan pritrditi v pokončnem položaju, bo njegov trup potreboval trdno trdo jedro. Lahko je izdelan iz kovinskega droga ustrezne dolžine in premera ali cevi.

Sestavljanje dlani iz plastičnih steklenic

Pritrditev listov dlani na prtljažnikDokončani listi palmov so pritrjeni z lepilom ali trakom na vrh drevesa, tako da tvorijo uniformo, ki se razlikuje na vseh straneh krošnje.

Vrh drevesa je pripravljenTo je končni vrh drevesa.

Za namestitev dlani potrebujete trdno težko bazoPalma je pripravljena in nameščena na mestuOblika se izkaže za precej težka. Zato je zaželeno, da ga popravimo s tako težko bazo. Če varjena ploščad ni mogoča ali je primeren material, se togo plastično ali kovinsko podnožje stebla pokopa vsaj pol metra. Ta vrsta “koren” v jami se okrepi z opečeno drobtino in po polnjenju s tlemi stisne. Velika drevesa so boljša za betoniranje.

Video o tem, kako narediti palme za okužbo iz plastičnih steklenic, razjasniti vse nianse ustvarjalnega procesa, pomagati z lastnimi rokami vrteti vrt ali vogal vrta v pravo oazo.

Ena od možnosti za izdelavo palm iz steklenic je video