krusbär med apelsin utan matlagningÖverraskande välsmakande delikatesser från färska bär och frukter bereds bokstavligen i en halvtimme. Söt efterrätt kan serveras till bordet med te, pannkakor och varma våfflor. Dessutom används det ofta som en fyllning för en hemgjord paj eller rulle. Hur man lagar krusbär med apelsin utan matlagning? Idag kommer vi att erbjuda dig några av de mest intressanta recepten.

Det klassiska receptet för rå sylt

Efter att ha förberett en original behandling enligt vårt recept, var noga med att behandla dina släktingar och vänner. De kommer att notera den fantastiska smaken av efterrätt, dess attraktiva utseende och dess unika smak. Förvara kall sylt från kärnbär och apelsiner i en frys. Och när vintern kommer, ta ut den och ge den till kära tillsammans med en kopp varm te.

ingredienser:

 • krusbär – två kilo;
 • stora mogna apelsiner – fem stycken;
 • socker – två och en halv kilo.

Att förbereda krusbär med apelsiner för vintern utan att laga mat är snabbt och enkelt. Läs noggrant följande anvisningar och följ sedan djärvt ner till företag.

tvätta och borsta i krusbäretSå först måste du bearbeta produkterna. Skölj bären noggrant under rinnande vatten och ta bort alla “svansarna”.

För denna efterrätt kan du använda någon slags krusbär. Det är inte nödvändigt för honom att bara välja de vackraste och stora bären, eftersom i framtiden måste produkterna krossas.

skiva orange med skalApelsiner tvättas med en pensel och skärs i skivor. Vi rekommenderar inte att du tar bort skal från dem, eftersom det ger speciell smak och arom till behandlaren. Men alla frön måste väljas och tas bort.

hackade krusbärDärefter krossas de beredda bären och frukterna. För detta ändamål kan du använda en nedsänkningsblandare, en matberedare eller en konventionell köttkvarn med det minsta gallret. Häll de resulterande potatismoserna i en stor kastrull eller handfat, och tillsätt sedan socker i små portioner. Rör om efterrätten tills massan blir homogen.

Related  Recept av frukt för vintern: konservering av päron i egen juice

att sprida efterrätten till bankernaKrusbär, malda med socker och apelsiner, bör stå i flera timmar på en sval plats. Därefter placerar du en ovanlig “sylt” på steriliserade burkar och täcker den med plastlock. Du kan försöka maten direkt utan att förlora dyrbar tid.

Dessert av krusbär, citron och apelsiner

Om det finns en bra skörd av bär på din dacha, skynda inte för att göra traditionell sylt ut ur det. Läckra delikatesser kan beredas väldigt snabbt, utan att arbeta på spisen i flera timmar. Kärsbär med apelsiner och citron utan matlagning kommer att vädja till barn och vuxna. Glöm inte att denna delikatess resulterar i en otroligt utsökt fyllning för hemlagad kakor med öppen paj.

Den här gången föreslår vi att du förbereder följande produkter i förväg:

 • en och en halv kilo mogna bärbärbär;
 • en stor citron
 • två apelsiner
 • två kilo socker.

förbered frukten för bearbetningVar särskilt uppmärksam på beredningen av ingredienserna, eftersom de inte kommer att genomgå värmebehandling. Gå igenom bären, tvätta dem, skär med en skarp knivblad och svansar.

rena och skära citrusfrukterAvlägsna skal av apelsiner och citron, och ta bort vita filmer och frön. Gnid frukten på något bekvämt sätt för dig.

Det är inte förbjudet att skära apelsiner med hud, men citroner måste rengöras. Annars blir efterrätten bitter.

Det är fortfarande att kombinera frukt- och bärmassan med socker och lämna den för en dag på en sval plats. Glöm inte att blanda framtida efterrätt regelbundet med en sked eller en träspatel. läckra krusbär dessert med citrusfrukterNär den angivna tiden har gått, sprid behandlarna över rena burkar och stäng dem tätt med lock.

Recept för kallt sylt från krusbär, bananer och apelsiner

rå dessertFörvånansvärt, men den vanligaste krusbärsbären kombineras perfekt med exotiska frukter. Du kommer att se själv om du gör en söt behandling med vårt recept.

Related  Förbereder komposten för vintern från en svart körsbär med äpplen

ingredienser:

 • en kilo krusbär;
 • en apelsin;
 • två bananer;
 • 600 gram socker.

Hur man förbereder kallt sylt från bananer och krusbär med apelsin utan matlagning? Receptet på vitamin efterrätt beskrivs i detalj nedan.

att rengöra bär av krusbärBearbeta bären som beskrivits tidigare. skära apelsiner genom att ta bort benApelsiner skärs i bitar, inte glömma att ta bort frön i passerar. Bananer skalar och skärs i flera bitar.Banan skalad och hackad

Överför maten till mixerskålen. Slå dem tills den mångfärgade massan blir till en homogen potatismos. Placera räcket i en djup skål och sätt i sockret.

För denna efterrätt kan du inte bara använda vanligt vitsocker utan även sockerrör. Om du väljer att stanna kvar på det sista alternativet, glöm inte att smaka på efterrätten med jämna mellanrum. Det är möjligt att brunt socker behövs mindre än vad som anges i receptet.

Efter några timmar kan nuvarande efterrätt brytas ner i burkar, korkas och förvaras i kylskåp.lagring av efterrätt i frysen

Krusbär med apelsin och kiwi

komponenter av efterrättInnan du, receptet för en annan ovanlig behandling med södra frukter. Även ett par skedar av söt mat kommer att ge dig styrka och muntra upp. Var därför noga med att lagra den för vintern, så att även på den kallaste dagen kan du kasta in i minnena på sommaren.

ingredienser:

 • krusbär – ett kilo;
 • apelsiner – två stycken;
 • kiwi – tre stycken;
 • socker – två kilo.

Rå sylt från kiwi, krusbär och apelsiner utan matlagning är också förberedd mycket enkelt. Först tvätta alla matar bra och behandla bären. Kiwi skal, skär varje frukt i fyra delar. Appelsiner skiva med hud, välj försiktigt fröerna.rengör och skär kiwi

Rulla bär och frukter genom köttkvarn, och skift dem sedan till en lämplig djupskål.krossa apelsiner i en mixer hugga ingredienserna i en mixerBlanda doftande potatismosor med socker. Du kan prova maten på fyra timmar. Förvara kvarvarande sylt i rena burkar, stäng den ordentligt med lock och skicka den till kylen eller frysen.

Related  Ett originalt alternativ till klassisk bakning – matlagningspatis med ärter

vi serverar dessert till bordetSom du kan se är en dessert av krusbär och apelsiner utan matlagning förberedd direkt. Därför rusa inte för att göra en rik skörd av bär till en traditionell sylt, men använd hellre våra recept.