kultivator texas Rusko tržište vrtne opreme ovladalo je inozemnim modelima. Kultivatori u Teksasu predstavljaju istu dansku tvrtku. Od 1960. godine proizvođač je razvio uski smjer i uspio u tome. Vrtna oprema tvrtke Texas izvršava se s posebnom pažnjom za poljoprivrednika. Kultivatora i motornih blokova tvrtke pouzdano rade.

Održavanje opreme od strane tvrtke

popravak kultivaraPopravak kultivara Teksasa i održavanje opreme osiguravaju specijalizirani centri. Upute za uporabu navode adrese servisera. Jamstvo za alat vrijedi 3 godine, stoga prije svega morate odrediti mjesto popravka i mogućnost servisiranja. Ovo se odnosi na jamstveni dio instrumenta. Izlijte masnoću, zamijenite remen nije kultivator Teksas može biti u bilo kojoj radionici ili samostalno.

Podjela opreme koja radi u otežanim uvjetima klasificira se:

 • neuspjeh motora;
 • neuspjeh automatizacije;
 • neuspjeh mehaničkih dijelova.

To je problem koji će zahtijevati kontaktiranje servisnog centra.inspekcija

Kada kupujete Texas kultivator, potrebno je istodobno zalijepiti i originalnu masnoću mjenjača i pogonskog remena. Pronađite specifikaciju čvorova u priloženom priručniku nije teško. Brojevi i slova označavanja označavaju veličinu i profil pojasa. Oznaka TEXAS A 41 1/2 13X1050Li je pročitana, profilni remen V 8 mm visok i široka širina 13 mm ojačana žicom od žice dužine 1050 mm. Oznaka je označena na širokom dijelu prstena, označen u uputama kultivara Teksasa. Prevodila se smjernica za jezik stroja, ali su tehnički uvjeti jasni.

Osim toga, upute moraju naučiti pravila za pripremu kultivatora za rad, učestalost zamjene motornog ulja. Obratite pažnju na prvu promjenu ulja radilice nakon 5 sati rada. Koristite preporučeno gorivo u radu, razlikuje se u različitim modelima.

Rezervni dijelovi za kultivator Texas kupili su u servisnim centrima. Oni će biti isporučeni, čak i ako je model bio u funkciji dugo vremena i prekinut je.

Karakteristike kultivatora Teksasa

texas na posluProizvođači su predvidjeli proizvodnju opreme za različita područja i dubinu obrade. Neki modeli dobro upravljaju s vrtnim krevetima, drugi su sposobni podizati slapove zemlje s teškom tlom. Istodobno, raspon primijenjenih dodataka povećava upotrebu strojeva.

Ako kultivator zakopava u labavom tlu, smanjite plin, stavite kotače u srednji položaj, podesite otvarač.

Značajke motora kultivara motora Texas:

 • upravljačka ploča stroja nalazi se na upravljaču posebnog dizajna s prikladnim zahvatom;
 • Lagana stražnja konzola poboljšala je centriranje i smanjenu težinu;
 • Ekskluzivni okvir omogućio je smanjenje težine središta, kako bi se olakšalo upravljanje uređajem;
 • Motor je postavljen iznad glodalica, jedinica je postala stabilna;
 • postoji prednji branik za zaštitu motora i transportnih kotača.

Related  Kajmanski kultivator za jakog domaćina

Konstruktivne promjene u kultivatoru Texasu dodale su mu tehnologiju. Dakle, svi uređaji imaju obrnuto, nema napora da izvadite pokopani stroj. Snažni kultivatori rukuju širokom trakom guste zemlje do dubine od 30 cm. Svi strojevi imaju lančani pogon opremljen pouzdanim četverotaktnim motorima. Nedostatak je povećana buka tijekom rada i ukopavanje u mekom tlu.

Ne možete upotrijebiti kultivator, uzgoj proplaka nakon rezanja. Na korijenima sablja mora se slomiti! Puno opterećenje na rezaču može se dati nakon uhodavanja.

Vrste modela kultivatora

texas hobi 300Nekoliko Texas tehnologija podijeljeno je snagom jedinica i vrstom posla koji se izvodi. Hobbyova serija, kako to ime govori, koristi se u malim područjima s laganim tlom. Lagani kultivatori su neophodni za pripremu kreveta za korjenaste usjeve, uređenje cvjetnjaka i kopanje staklenika.

Kultivator Texas Hobi 300 mali da je izbrisan. Podiže se u bilo koji dio vrta, iscjeljuje prtljažnike, presiječe krevete. Oprema za napajanje – američki motor BriggsStratton, četverotaktni, s komori za izgaranje 148 cm3, kapacitet od 2,6 kW. Dizajn koristi reduktor lanca. Jedinica obrađuje 38 cm do dubine od 18 cm, stroj težak 28 kg, košta 21 tisuću rubalja.

kultivator texas 500Kultivator Texas 500 Series Hobby, s vlastitim motorom TG 485 ima kapacitet od 2,3 kW. Dizajn koristi reduktor tipa crv. Takav agregat izvodi duboku, bez obradu tla do dubine od 33 cm. Širina obrađene trake je 50 cm. U setu se nalaze 6 rezača sablja. Trošak uređaja iznosi 15 tisuća rubalja.

Istodobno model ove serije od 500 V opremljen je snažnim američkim motorom od 4,2 kW. Takav kultivator, Texas, koristi privitke:

 • propalyvatel;
 • stražnji spoj;
 • Ridger;
 • ponderiranje;
 • grablje.

Visoka funkcionalnost gotovo nije dodala težinu instrumenta, samo 43 kg. Uz kultivator su uključeni samo 6 rezača. Privitci se trebaju kupiti zasebno.

Related  Akumulatorska pila – specifikacije, modeli

Serija Lilli obuhvaća niz od tri alata – 532TG, 534 TG, 572 B. Snaga opreme u ovoj seriji utječe izgled i snaga instaliranih motora. I najmoćniji od njih je kultivator Teksasa 620, što znači da je oprema završio s jakim motorom i nosi s mini traktore funkcije kada je opremljen sa svojim tendi. Serija Lilli opremljena je dodatkom snažnije opreme, Futura i Vision motoblocks. Početna konfiguracija jedinica razlikuje se samo u glodalicama, umjesto pneumatskih kotača na motornim blokovima.

Pažljivo pročitajte upute za uporabu. Koristite samo preporučene aditive i gorivo.

Uzgajivač Texas 532 TG 620 može biti opremljen kolicima, sjedištem, puhalom za snijeg i drugim priključcima.

Texas 532 tg 620Glavni tehnički pokazatelji:

 • snaga izlaznog vratila – 6,5 litara. s;
 • širina obrade – 100 cm;
 • reduktor lanca u čeličnom kućištu;
 • remenski pogon;
 • jednostavan sustav pokretanja.

Još jedna modifikacija ovog modela Lilli 532 B ima dubinu ulaska rezača 21 cm sa širinom od oko 85 m. Postoje modeli koji koriste motor TG500.

Povučen iz proizvodnje, ali postoji kultivator Texas 530 TG MY 13 PRC. Pouzdan i mehanizam zamijenjen je poboljšanim modelom. Prikupili smo proizvod u Kini. Kultivator je opremljen motorom TG 500 Power Line s komorom sagorijevanja od 163 cm3. Početni širina sklopa strip može biti instaliran 30-55 cm, ali to je moguće proširiti na rezač 85 cm. Navijanjem dubinu od 32 cm. Taj model ne obrnuto, jednu brzinu.kultivator Texas 601

Kultivator Texas 601 najmoćniji je agregat koji je prikazan u pregledu. U kompletnom setu motor TG 650, s volumenom rukavca od 196 cm3. Na širini od 85 cm, glodalice prodiru u zemlju za 30 cm, težina ratnika je 56 kg. Stroj može raditi s bilo kojim priključcima.

Pregled videa kultivara Teksasa