valovit nož za lijep rezNitko ne voli ovu rutinu. Ovo se odnosi na prehranu. Ako osoba jede svako jelo, naposljetku postaje dosadno. Međutim, ako je nekako drugačije ukrašavate, čak i drugačije izrezivanje glavnih sastojaka, tada će ta ista posuda opet izazvati apetit bez presedana.

Ali, teško je izrezati obrasce običnim nožem. Stoga poseban valoviti nož dolazi u spašavanje. Može rezati povrće valom. Tako će najčešća salata ili čak i pržena krumpir postati pravi umjetnički rad.

Prednosti valovitog noža:

  1. Jednostavnost. Valoviti nož također se može koristiti kao i obično.
  2. Brzina. U roku od nekoliko minuta uređaj može smanjiti kilogram povrća s neobičnim valom.
  3. Svestranost. Nož se može koristiti za rezanje bilo kojeg povrća i voća.
  4. Uštede. Budući da je nož izrađen u obliku vala, ne morate izbjegavati postići neobičan oblik. Zahvaljujući tome, niti jedan dio proizvoda neće letjeti u smeće, jer neće biti nikakvih zakrivljenih komada.
  5. Dobrota. Valoviti nož može se jednostavno i brzo rezati na tanke i debele komade.

neobičan rezanje povrćaOstaje glavno pitanje: koliko košta takav neobičan uređaj? U online trgovinama u Ukrajini i Rusiji možete kupiti valoviti nož za samo 90 rubalja. Cijena je stvarno dobra.nož na valovima u online trgovini

Ali na stranicama AliExpress, isti nož će koštati 68 rubalja. Samo 22 rubalja manje.nož valovit na Aliexpress

Značajke valovitog noža:

  • materijal noža – nehrđajući čelik;
  • materijal ručke – plastike;
  • dužina noža – 9,5 cm;
  • širina noža – 5,5 cm;
  • boja ručke je crvena.

lijepo odrezivanje krumpiraBudući da je razlika u cijeni je mala, možete naručiti i na kineskom i na domaćoj mrežnoj trgovini. Osim toga, karakteristike proizvoda nisu različite.