trak za cepljenje iz KitajskeNove in okusne sorte jabolk ali marelice se vedno ne razmnožujejo s pomočjo sadik. Drevesa s plodovi različnih oblik in odtenkov so videti veliko bolj učinkovite. Zato za okular (ledvice) in kopulacije (potaknjenci) uporabite posebne škarje za škarje in cepilni trak. Zahvaljujoč tem napravam lahko dosežete veliko.

Namen traku

uporaba cepivnega trakuTa dela se izvajajo konec poletja. Prvo rastlina sort s semeni (marelice in sladke češnje), nato pa s semeni (hruške in jabolka). Ob upoštevanju teh posebnosti kultur mora trak okularja opravljati naslednje funkcije:

  • popraviti pobeg;
  • Služiti kot zaščitna folija proti škodljivcem (žuželke, glive in patogene bakterije);
  • preprečiti sušenje reza;
  • pospešiti proces preživetja.

Da bi dosegli ta rezultat, je potrebno izbrati pravi material za cepljenje dreves in grmovje. Prihodnost snemanja je odvisna od njegove kakovosti in kemične sestave.

Prednosti inokuluma

postopek cepljenja drevesČe uporabljate navadne materiale za cepljenje, potem morate porabiti veliko časa, truda in denarja. Poleg tega ni nobenega zagotovila, da je mogoče doseči želeni rezultat. Zato ima poseben inokulum naslednje prednosti:

  1. Izdelan je iz biološko razgradljivega materiala. Sončna svetloba uniči lupino v samo šestih mesecih, kar je okolju prijazno in dovolj praktično.
  2. Samolepilna podlaga, ki se prične držati šele, ko se raztegne. Sestava vsebuje majhen odstotek voska, kot tudi poliolefin. Kot rezultat, pri sklepanju obrata ne bo stagnacije vlage.
  3. Elastični film. Pri obdelavi drevesa se prilega prtljažniku. Razteza se kot rastline. Hkrati pa ne tvori zožitev, ki blokira oskrbo hranil. Poleg tega pobeg ni travmatiziran.elastični material
  4. Širina je 2,5 cm in dolžina je en meter. Takšni parametri vam omogočajo varčevanje traku. Za eno inokulacijo pustite od 3 do 5 obratov. Torej, vrtnar bo imel dovolj proizvoda za nekaj sto oscilacij.
  5. Film ima prozorno in porozno strukturo. To omogoča opazovanje, kako se steblo vrti. Hkrati lahko lubje “diha”, ki omogoča dostop do kisika v plijonu.prozoren film porozne strukture

Related  Brezhibno delovanje avtomatskega namakalnega sistema za kapljanje iz Kitajske

Postopek navijanja je treba izvesti od najnižje točke do vrha. Film je treba čim bolj raztegniti, da se izognemo dehidraciji. Tkanina ne stiskajte preveč. Konec koncev bo nova ledvica lahko prekrila material in rasla prosto.

Inokulacijski trak na AlyexpressuTa inovativen trak je najcenejši za nakup na AliExpress, saj je njegov strošek 121 rubljev. (62 UAH). trak za inokulacijo v spletnih trgovinah v RusijiV spletnih trgovinah v Rusiji je cena blaga več kot 2-krat.inokulacijski trak v spletnih trgovinah v Ukrajini

Za prebivalce Ukrajine so cene še višje.