čistimo mandarin s nožem za čišćenje agrumaČišćenjem agruma uvijek postoje problemi. Na primjer, prilično je teško ukloniti kožu od naranče bez narušavanja same naranče. Stalno je neophodno da se na neki način izmišlja, izmišlja razne načine nježno čišćenja voća iz kora.

Međutim, taj problem nestaje ako kupite poseban nož za citruse. To vam omogućuje lagano rezanje kože od voća, bez narušavanja ploda. Sada čak i limun i lim se mogu čistiti jednako brzo i lako kao obični mandarini.

praktičnom i jednostavnom upotrebom nožaKoristite nož za citrusa je dovoljno jednostavan. Potrebno je staviti palac u posebni prsten na nož. A dio za posluživanje treba nježno rezati kožu. Mala veličina noža ne dopušta prodiranje previše duboko, tako da će voće ostati netaknuto. Potrebno je napraviti nekoliko rezova, a zatim samo ukloniti plod, kao i sa mandarinski patka.

brzo i jednostavno očistimo mandarinPrednosti noža za citrusa:

  1. Jednostavnost. Nekoliko jednostavnih pokreta – i naranče je oguljeno.
  2. Brzina. Nekoliko minuta možete očistiti nekoliko naranče.
  3. Svestranost. Nož je pogodan za sve proizvode od citrusa.
  4. Čistoća. Nakon uporabe jednostavno očistite nož.
  5. Kompaktnost. Sitni nož ne traži previše vremena.
  6. Sigurnost. Točka noža je izrađena od plastike i dizajnirana je samo za kora agruma, tako da je teško da se ozlijediti.
  7. Prikladna veličina. Zbog velike veličine prstena, za koju trebate držati nož, ovaj uređaj može koristiti cijela obitelj.

nož za čišćenje agruma u online trgoviniKao što vidite, nož za citruse mora biti u svakoj kuhinji. Međutim, koliko košta ova prilagodba? U online trgovinama u Ukrajini i Rusiji, nož za agrumi košta 90 rubalja. Vrlo niska cijena.

nož za čišćenje agruma na AliexpressuAli na stranicama Alixpress isti proizvod košta samo 23 rubalja. Za ovaj iznos je stvarno vrijedno kupiti ovaj uređaj. Uostalom, svakako će biti potrebno u kuhinji.

uređaj noža za čišćenje agrumaKarakteristike kineskog noža za agrume:

  • materijal – plastika;
  • boja – bijela.

Kao što možete vidjeti, citrusni nož je koristan uređaj koji neće sakupljati prašinu na polici. Međutim, bolje je kupiti ga samo izravno od kineskog proizvođača. Uostalom, cijena je znatno manja od iznosa koji je odredio domaći proizvođač. Istodobno, karakteristike robe apsolutno nisu različite.