loptice i ploče za aliexpress Živica, bizarne gredice, cvjetne gredice s izborom biljaka postavljenih na takav način da je cvjetnjak cvjetao od ranog proljeća do kasne jeseni, ugodan svojim raznobojnim – sve to daje drvo. Snage, vrijeme i novac za održavanje zelenog vrta zahtijevaju mnogo. Alternativno rješenje zadatku oplemenjivanja teritorija bilo je umjetno drvo. Ukrasne biljke mogu se prepoznati samo blizu ili na dodir. Proizvođači imitacija omogućili su čak i činjenicu da žive biljke postaju žute, smeđe. Sve se to u potpunosti odražava u završenim radovima.

umjetne pločePrirodna drvena ograda trajat će vremena da raste, a prije toga će biti vidljiv metalni okvir s zasadenim posudama dekorativnih penjačkih biljaka. Neizbježno će doći vrijeme kada će prirodno cvijeće izblijedjeti, morat će se ponovno zasaditi, a prije toga neumorno treba slijediti oblik nasada, izrezati, oploditi. Jeftinije je postaviti umjetno drvo. Njega je minimalna – čišćenje od prašine, što je lako učiniti s crijevom za zalijevanje vrta.

umjetne figurePostoje sorte zimzelenog drva, ali nikakav ukrasni biljka ne može izdržati tešku zimu na otvorenom. Zabrinutost zbog umjetno stvorenog nakita, nema posebnih preduvjeta. Materijal je otporan na ultraljubičasto svjetlo, ne prolijeva se pod utjecajem atmosferskih oborina i ne pukne u mraku.

umjetna ograda za aliexpressPrednost umjetne zelene ograde je da će zimi ostati gusta, ne ostavljajući vjetar na mjestu. Ukrasno drveće i grmlje pružaju zaštitu samo u toploj sezoni. Zatvorena površina od hladnih vjetrova, bez utjecaja na izgled, čini umjetno drveno drvo (ne gore od profiliranog lista). Naručite njegovu isporuku iz Kine u serijama, što će popust od 40%, a to je dosta.

balshell ograda na bcU širokom rasponu umjetnog drvenog drva je također u online trgovinama u Rusiji i Ukrajini. Na veleprodajnoj kupnji trošak može biti još manji. Teže je poslati skupnu robu poštom. Očigledno, stoga nije moguće pronaći Alyexpress skupne odjeljke – kutije umjetne drvene drvene ograde za ograde.

Related  Početnik pčelara jednostavno treba marker za pčele iz Kine

drvene figure u zelttiNemojte izblijedjeti i ne namočati figure malih životinja, spirala, kuglica, travnjaka umjetnog drva. Mali ukrasni kutija za vrtni krajolik, ograda s kamenim stupovima iz Kine kako bi više profitabilnija. Glavna stvar je da nema ograničenja na iznos narudžbe, tako da isporuka je besplatna.

Umjetne zelene živice – video

Moduli umjetnih biljaka – video