četkati krumpirMladi krumpir vole svi, odrasli i djeca. Vrlo je ukusno i zdravo. Neke seljake čak ni ne jedu i kuhaju, ali ne mogu svi odlučiti o takvom eksperimentu.

Da biste očistili nekoliko kilograma mladih krumpira, morat će se znojiti. Mnoge ljubavnice pronašle su izlaz. Koristili su za brzo spužvu za čišćenje posuđa, od nehrđajućeg rublja, pa čak i pijeska. Međutim, proizvođači su ponudili da koriste posebnu četku za povrće.

moje mrkveČetka za povrće omogućuje brzo čišćenje mladog krumpira s kože. Osim toga, takav uređaj nekoliko puta olakšava pranje bilo kojeg voća i povrća.

Korištenje posebne četke je vrlo jednostavno. Potrebno je utrljati povrće pod različitim potocima iz različitih smjerova. Nakon nekoliko kretnji mladi krumpir će biti čist. Zatim uređaj jednostavno ispire vodom.

Kineski kistovi u kuhinjiOsim toga, materijal četkica omogućuje njihovu uporabu kao čep. Jednostavno možete prenijeti bilo koju pločicu s toplom posudom. Zahvaljujući posebnom uređaju na rukama, neće biti gori.

Prednosti četaka za povrće:

  1. Jednostavnost. Tijekom uporabe četke neće biti poteškoća.
  2. Brzina. Za samo nekoliko minuta možete očistiti nekoliko kilograma mladih krumpira.
  3. Svestranost. Četka za povrće ima mnogo koristi.
  4. Sigurnost. Četka štiti vaše ruke od opeklina.

prikladnu i praktičnu prilagodbuAli koliko košta takav univerzalni uređaj? U Internet trgovinama u Ukrajini i Rusiji, četkica za povrće može se kupiti za 355 rubalja. Vrlo skupo za jednu stvar. No, u kuhinji vam neće trebati jedan četkica pa se ova mogućnost ne uklapa.četkica za povrće u online trgovini

Ali na mjestu Aliexpress, četkica za povrće se prodaje za 44 rubalja. Ova je cijena vrlo pogodna za ovaj uređaj. Osim toga, to je nekoliko puta niži od onoga što je izrazio domaći proizvođač. Za cijenu na stranicama Aliexpress možete kupiti čak 8 četkica za povrće. Spremanje je očito.četkica za povrće za Aliexpress

Related  Električna zamka za komarce napravljena u Kini

Karakteristike kineski povrća četke:

  • materijal – plastika;
  • duljina – 120 cm;
  • boja – narančasta, zelena, plava, ružičasta.

Za kupnju četke za povrće, koristite stranice Aliexpress. Kineski proizvođač nudi povoljnu cijenu, za razliku od domaćeg proizvođača. Ali karakteristike robe nisu različite.