silikonska prostirka za ispijanje tijestaDa biste izvadili tijesto, prije toga ste morali koristiti veliku drvenu ploču. Sada, mnoge domaćice to rade na običnom stolu, nakon čišćenja. Ipak, tijesto se neprestano drži na stolu, a nemoguće je izvući lijepi, pa čak i krug. Što učiniti u ovoj situaciji?

Na tržištu je ne tako davno postojala posebna silikonska prostirka za izlijevanje tijesta. Kompaktan i praktičan, tijesto se ne drži. Osim toga, opisuje detaljnu obilježavanje krugova različitih promjera. Na stranama su i mjerni voditelji. Uz njihovu pomoć, pite i pecivo uvijek će biti iste veličine.

namjestite tijesto na silikonski sagMaterijal može biti prikladno postavljen na stol. Ne klizi, doslovno se zaglavi na bilo koju površinu. Usput, na ovom sagovima možete čak ispeći. Uostalom, izrađen je od materijala otpornih na toplinu koji može izdržati temperature do 220 stupnjeva.

Prednosti silikonskog sagova za valjanje tijesta:

  1. Jednostavnost. Sada možete lako izvaljati tijesto bilo kojeg promjera.
  2. Tijesto se ne drži sagom.
  3. Silikonska podloga ne prelazi na površinu.
  4. Čistoća. Ovaj uređaj je lako čistiti pod toplom vodom.
  5. Kompaktnost. Silikonski se tepih zauzima prilično malo prostora, za razliku od velikih ploča koje su se prije koristile.

silikonska prostirka u online trgoviniZa svaku ljubavnicu koja voli peći je potrebna saga za valjanje tijesta. Ali koja je njegova cijena? U online trgovinama u Rusiji i Ukrajini, silikonska prostirka košta 340 rubalja. Malo je precijenjeno za ovaj proizvod.

silikonska podloga na AliexpressuMeđutim, na AliExpressu isti tepih košta samo 256 rubalja. Za ovu je cijenu stvarno potrebno kupiti ovaj proizvod. Uostalom, svakako je koristan u svakoj kuhinji i olakšat će proces pečenja.

praktičan i praktičan silikonZnačajke kineskog silikonskog sagova za valjanje tijesta:

  • materijal – silikon;
  • duljina – 40 cm;
  • širina – 50 cm;
  • boja je lila, plava.

Related  Univerzalna četka za povrće iz Kine

Kao što možete vidjeti, silikonski sag za valjanje tijesta trebao bi se kupiti od kineskog proizvođača. Uostalom, on pokazuje da je cijena znatno niža od iznosa domaćeg proizvođača. Treba napomenuti da nema razlike između karakteristika robe.