silikonska prevleka za iztiskanje testaČe želite raztegniti testo, morate pred tem uporabiti veliko leseno ploščo. Zdaj, mnogi gospodinje to počnejo na navadni mizi, po čiščenju. Toda še vedno se testo nenehno drži na mizi, zato je nemogoče raztegniti čudovit in celo krog. Kaj storiti v tej situaciji?

Na trgu je pred nedavnim obstajala posebna silikonska podloga za iztiskanje testa. Je kompakten in priročen, testo se ne drži. Poleg tega opisuje podrobno označevanje krogov različnih premerov. Na straneh so tudi merilniki. S svojo pomočjo bodo pite in zvitki vedno enake velikosti.

Testo na silikonskem tepihu zavrtiteMat lahko prikladno položite na mizo. Ne zdrsne, dobesedno obtičal na katero koli površino. Mimogrede, na tej preprogi lahko tudi pečete. Navsezadnje je narejen iz toplotno odpornega materiala, ki lahko vzdrži temperature do 220 stopinj.

Prednosti silikonske preproge za valjanje testa:

  1. Preprostost. Sedaj lahko enostavno vpijete testo katerega koli premera.
  2. Testo se ne dotika tepihe.
  3. Silikonska matica se na površini ne zdrsne.
  4. Čistost. Ta naprava je enostavna za čiščenje pod toplo vodo.
  5. Kompaktnost. Silikonska preproga zajema precej prostora, za razliko od velikih plošč, ki so jih uporabljali prej.

silikonska mat v spletni trgoviniZa vsako ljubico, ki radi peko, je potrebna preproga za tekoče testo. Toda kakšna je njegova cena? V spletnih trgovinah v Rusiji in Ukrajini silikonska majica stane 340 rubljev. Malo precenjen za ta izdelek.

silikonsko blazinico na AliexpressuVendar pa na AliExpress isti preprogi stane samo 256 rubljev. Za to ceno je res potrebno kupiti ta izdelek. Konec koncev, je vsekakor koristno v kateri koli kuhinji in bo olajšal proces pečenja.

praktična in priročna silikonska matZnačilnosti kitajske silikonske preproge za valjanje testa:

  • material – silikon;
  • dolžina – 40 cm;
  • širina – 50 cm;
  • barva je lila, modra.

Kot lahko vidite, bi morali kitajski proizvajalec kupiti silikonsko preprogo za tekoče testo. Navsezadnje kaže, da je cena veliko nižja od količine domačega proizvajalca. Treba je opozoriti, da med značilnostmi blaga ni razlik.