ručno zalijevanjeU urbanim apartmanima često možete pronaći sustav “pametne kuće”. Rasvjeta, video nadzor, struja i klima su veliki skup funkcija koje vaš život čine udobnijim.

Na zemlji, naprotiv, sve se mora obaviti ručno. Nažalost, stručnjaci još nisu pronašli uređaje za automatsku obradu kreveta od korova ili žetve, ali još uvijek se može naći nešto na ruskim mrežnim trgovinama.

Ako ste dosadni plastičnim loncima za zalijevanje i uvijek zapetljanim crijevima, razmislite o instalaciji sustava za zalijevanje. Vaš glavni pomoćnik će biti automatski mjerač vremena za upravljanje vodom. Staklenici, kreveti, staklenici i travnjaci – takav kontrolor je neophodan u predgrađu.mjerač vremena za navodnjavanje u online trgovini

Mnogi vlasnici „šesto” putovanje u zemlji povezan isključivo s radom u kući i na licu mjesta, tako da je sparan ljetni večeri posljednja stvar želim da se uključe u navodnjavanju. Timer je pogodan za sve vrste crijeva koje vode do vrtnog raspršivača ili sustava za navodnjavanje kapanjem.

automatsko navodnjavanjeUređaj radi pri tlaku od 0 do 6 bara i tlakom gravitacije. Možete postaviti vlastiti program za navodnjavanje tjedan dana – do deset puta dnevno, trajanje navodnjavanja je do 12 sati. Troškovi kontrolera u domaćim online trgovinama – od 1500 rubalja. Proizvođač preporučuje korištenje uređaja samo u kućanstvu.

automatski timer za navodnjavanjeNije tajna da je većina robe kineskog podrijetla. Automatski mjerač vremena za zalijevanje nije bio izuzetak, tako da u potrazi za profitabilnim ponudama kupci dolaze na stranice AliExpress. Na međunarodnoj platformi proizvod se doista može kupiti dva puta jeftino – oko 700 rubalja.

Timer za zalijevanje na AliexpressVodonepropusni kovčeg opremljen je dodatnim pokrovom. Na prednjoj ploči nalazi se LCD zaslon, pretinac za baterije (tip AAA) i upravljačke tipke. Svjedočanstva potvrđuju kvalitetu uređaja. Timer se uključuje u određeno vrijeme i olakšava brigu o ljetnoj kućici. Osim toga, kupci tvrde da je potreban mali tlak za otvaranje ventila – to znači da su informacije o radu gravitacije ili tlaka 0 netočne.

Mogućnosti uređajaSkup sadrži instrukciju na engleskom jeziku, ali konfiguracija kontrolera traje dosta vremena.

Komentari u recenzijama također su povezani sa lošom ambalažom robe i neugodnim mjestom odjeljka za baterije.