prijenosni grijačVelika potražnja je stolni prijenosni grijalice, radeći na otvorenom uz pomoć struje. Možete koristiti takve mini grijače na hladnom vremenu ili zimi.

Prijenosni grijač je idealan za one kuće za odmor gdje nema centralnog grijanja ili radi s trajnim prekidima. Prednost ovog modela je mali trošak električne energije i grijanje samo prostorije ili sobe u kući gdje je ta osoba.

grijača u online trgovinamaU ruskim Internet trgovinama nema grijača takvog plana po niskoj cijeni. Možete pokupiti prijenosni grijač na području od 1000 rubalja, ali s najgore tehničke karakteristike i neprivlačan u izgledu.

mini-grijač za AliexpressNa kineskoj web stranici AliExpress za prodaju raznih roba, prodavači nude prenosive grijače na otvorenom za samo 777 rubalja s besplatnom isporukom u Rusku Federaciju. Grijači dolaze u tri boje: plava, ružičasta i žuta.

Prednosti prijenosnog grijalice iz Kine za uporabu u zemlji:

  1. Kompaktna veličina. Ovaj model grijača izrađuje se prema sljedećim parametrima: 35 * 74 * 121 milimetra.
  2. Praktično ne čini buku, samo oko 50 decibela.
  3. Za ispravan rad potreban je standardni nazivni napon od 220 W.
  4. Siguran i stabilan rad na grijanju sobe.
  5. Instalirana zaštita od pregrijavanja.
  6. Visoka energetska konverzija uz istodobno uštedu energije.
  7. Prekrasan dizajn kućišta.

mini-grijač u raduProizvođači grijalice vodili su brigu o njegovoj instalaciji na kliznim i ravnim površinama, čineći poseban protuprolazni dno uređaja. Prijenosni grijač je prikladno podešen i može trajati mnogo godina zbog činjenice da se tijelo temelji na nehrđajućem čeliku. Ostali materijali iz kojih se izrađuju grijač udovoljavaju standardima vatrogasne opreme – plastična masa ima veliku otpornost na deformaciju.

Dobavljač šalje kit u kutiju, koja se sastoji od same grijalice i USB kabela za daljnje punjenje. Težina grijača ne prelazi 350 grama.

Ovaj model grijača idealan je za male prostorije u predgrađu, koje zahtijevaju nepravilno i neintenzivno grijanje. Omjer cijene i kvalitete robe u budućnosti u potpunosti će se isplatiti za uštedu energije vikendice.

Related  Električna zamka za komarce napravljena u Kini