univerzalna šalica sijenaBrašno je najvažniji sastojak u gotovo svim jelima. Ali mora biti prosijan prije dodavanja u posudu. Inače pečenja okrenuti manje pahuljasto, razne nečistoće (npr škrob) i ostati u brašno, pa čak i ne može primijetiti male insekte, koji su kao vjetar u brašno. Međutim, nakon svega, nije uvijek dovoljno vremena da prosiju brašno i morate dodati ne prosijani brašno.

Zato se na tržištu pojavila posebna šalica koja brzo može prosijati brašno. Dovoljno je napraviti nekoliko pokreta da se riješi brašna različitih nečistoća i zasiti s kisikom.

Uređaj za prosijavanje šaliceKoristite šalicu kako biste lako prosijali brašno. Prvo, morate popuniti čašu s pravom količinom brašna. A onda samo trebate pritisnuti ručku, tako da će brašno biti prosijan. To, zapravo, to je sve. Sada se brašno može koristiti za kuhanje svih jela.

Prednosti šalice za prosijavanje brašna:

  1. Jednostavnost. Nekoliko brzih pokreta – i brašno se prosijavaju.
  2. Brzina. Za nekoliko minuta možete prosijati potrebnu količinu brašna.
  3. Svestranost. U ovom šalicu možete prosijati ne samo brašno, već i kakao, šećer u prahu i tako dalje.
  4. Bez tresti. Sada, za prosijavanje brašna, ne morate tresti sito s vašom snagom. Dovoljno je samo pritisnuti ručku šalice.
  5. Mala veličina. Promjer šalice nije tako velik, pa se brašno neće probuditi prošlost zdjelice na stolu i podu.

šalica za prosijavanje brašnaŠalica za prosijavanje brašna – ovo je koristan uređaj koji bi trebao biti u arsenalu svakog kuhara. Ali koliko košta? U ukrajinskom i ruskom online trgovinama, šalica za prosijavanje košta 556 rubalja. Prikladna cijena za ovaj proizvod.šalica u online trgovini

Međutim, na Alyekspress istu šalicu košta samo 196 rubalja. Za ovu je cijenu stvarno potrebno kupiti ovaj uređaj. Uostalom, stvarno je korisno u kuhinji.šalica za sito na Aliexpressu

Specifikacije šalice za prosijavanje brašna:

  • materijal – nehrđajući čelik;
  • promjer – 10 cm;
  • visina – 9 cm.

Related  Izvrsna kupnja citrusnog noža iz Kine

sita od nehrđajućeg čelikaKao što možete vidjeti, šalica za prosijavanje brašna je neophodna za svaku ljubavnicu. Ali kupite ovaj uređaj samo treba biti izravno od kineskog proizvođača. Uostalom, domaći proizvođač ukazuje na prilično visoku cijenu, no karakteristike robe se ne razlikuju.