vi rengör mandarin med en kniv för att rengöra citrusfrukterMed rening av citrusfrukter finns det alltid problem. Det är till exempel ganska svårt att ta bort huden från en apelsin utan att skada orangen själv. Ständigt är det nödvändigt att på något sätt invandra, uppfinna olika sätt att försiktigt rengöra frukten från skalen.

Men detta problem försvinner om du köper en speciell kniv för citrus. Det låter dig försiktigt skära huden från frukten, utan att skada frukten själv. Nu kan även lime och citron rengöras så snabbt och enkelt som vanliga mandariner.

praktisk och enkel användning av knivenAnvänd en kniv för citrus är enkel nog. Det är nödvändigt att sätta tummen i en speciell ring på kniven. Och den serverande delen ska försiktigt skära huden. Knivens lilla storlek tillåter inte att tränga in för djupt, så att frukten kommer att förbli intakt. Det är nödvändigt att göra några nedskärningar, och avlägsna bara frukten, som med mandarinängan.

vi rengör mandarin snabbt och enkeltFördelarna med kniven för citrus:

  1. Enkelhet. Några enkla rörelser – och apelsinen är skalad.
  2. Speed. Ett par minuter kan du städa några apelsiner.
  3. Mångsidighet. Kniven är lämplig för alla citrusprodukter.
  4. Renhet. Efter rengöring rengör du kniven helt enkelt.
  5. Kompakthet. Citruskniven tar inte för mycket tid.
  6. Säkerhet. Spetsen på kniven är gjord av plast och är endast avsedd för skal av citrusfrukter, så det är svårt att bli skadad.
  7. Lämplig storlek. På grund av den stora storleken på ringen, för vilken du borde hålla kniven, kan den här enheten användas av hela familjen.

kniv för rengöring av citrus i onlinebutikSom du kan se måste en kniv för citrus vara i varje kök. Men hur mycket kostar denna anpassning? I nätbutiker i Ukraina och Ryssland kostar en kniv för citrusfrukter 90 rubel. Ganska lågt pris.

kniv för rengöring av citrusfrukter på AliexpressMen på sidan Alixpress kostar samma produkt bara 23 rubel. För det här beloppet är det verkligen värt att köpa den här enheten. Det kommer trots allt definitivt att behövas i köket.

Anordningen av en kniv för rengöring av citrusKarakteristik av kinesisk kniv för citrus:

  • material – plast;
  • färg – vit.

Som du kan se är citruskniven en användbar enhet som inte kommer att samla damm på hyllan. Det är dock bättre att köpa det bara direkt från en kinesisk tillverkare. När allt kommer omkring är priset mycket mindre än det belopp som den inhemska tillverkaren angav. Samtidigt är varornas egenskaper inte helt annorlunda.