caj čaj čajČaj je okusna in zdravo pijača. Toda mnogi od njega ne želijo uporabljati kave, saj so nenehno plavajoče čajne liste preprosto nadležne. Zaradi njih je praktično nemogoče uživati ​​v tej okusni in dišeči pijači. Vendar pa je zelo enostavno rešiti ta problem: potrebno je kupiti cedilo za pripravo čaja.

Čajnjak za čaj Mr.Tea je številka moškega. Sestavljen je iz dveh polov: eden je pritrjen na skodelico, drugi pa čajni listi. Njegove roke so ukrivljene na poseben način, ki vam omogoča, da čvrsto pritrdite človeka na skodelico. S strani se zdi, da gre samo za vročo kopel.

originalni čajSito pokriva majhne luknje, tako da tudi najmanjši čajni listi ne morejo preprečiti, da bi uživali v okusni pijači.

Uporabite cedilo za pivo čaj Mr.Tea je precej preprost. Čajne liste je treba napolniti v enem od delov majhnega človeka, priključiti polovice in pritrditi cedilo na skodelico. Po tem lahko dodate vodo. In ko je čaj pripravljen, lahko dobiš človeka iz skodelice.

pravila za čaj čajPrednosti cedila za pripravo čaja:

  1. Preprostost. Cedilo v obliki majhnega človeka je zelo enostavno za uporabo.
  2. Kompaktnost. Ker je cedilo zelo majhno, ne bo preveč prostora.
  3. Čistost. Za čiščenje cedila preprosto ga sperite z vodo. Poleg tega je popolnoma očiščen v pomivalnem stroju.
  4. Zasnova po meri. S takšnim neobičajnim sitom želite znova piti čaj.

kuhajte čaj v cediluČaj booster za čaj Mr.Tea mora biti za vsakega ljubimca te dišeče in okusne pijače. Toda koliko stane? V ukrajinskih in ruskih spletnih trgovinah lahko ta izdelek kupite za 490 rubljev. Cena za ta izdelek ni najmanjša.Čajnica v spletni trgovini

Toda na mestu Aliexpress se lahko cajni čaj Mr.Tea kupi samo za 80 rubljev. Ta cena je skoraj 6 manjša od cene, ki jo je določil domači proizvajalec.Čajnica za Aliexpress

Značilnosti čajnega pivovarstva Mr.Tea:

  • material – silikon;
  • višina – 12 cm;
  • barva – siva in bela.

izdelek je enostaven za čiščenjeTako je treba čajno pivo Mr.Tea naročiti le neposredno od kitajskega proizvajalca. V nasprotnem primeru bomo morali precej preplačati, čeprav so značilnosti kitajskih in domačih izdelkov povsem drugačne.