ročni separator jajcJajc je nepogrešljiv izdelek, ki se uporablja za kuhanje različnih jedi. Toda vsi kulinarični strokovnjaki se soočajo z istim problemom hitrega in visokokakovostnega ločevanja beljakovin iz rumenjaka. Pri slaščičarskih izdelkih je ta proces še posebej pomemben, kajti če pride v kapljico kapljice beljakovin, jih bo težko udariti do zračne pene.

Seveda se lahko s časom naučite ločiti rumenjak od beljakovin. In preprosto lahko uporabite improvizirane načine: steklenico, prtiček, iglo ali ročno izvlečete rumenjak iz proteina. Ampak zakaj je tako mučen? Dejansko se je nedavno na trgu pojavila izjemna naprava – ločilo za jajca. Z uporabo, lahko rumenjak iz beljakovin ločite v nekaj sekundah.

rumenjak zlahka in hitro ločujeSeparator za jajca je zelo enostaven za uporabo. Najprej ga morate namestiti na skledo. Nato prelijte jajce in jo vlijete v separator. Po nekaj sekundah bo celotna beljakovina v skledi, rumenjak pa ostane v ločilniku. Po tem lahko enostavno izpirajte separator pod tekočo vodo.

uporaba separatorja jajcPrednosti separatorja za jajca:

 1. Preprostost. Ni vam treba uporabljati nekaterih trikov za ločevanje rumenjaka iz beljakovin. Vse je preprosto in razumljivo.
 2. Hitrost. Zdaj se rumenjak ločuje od beljakovin v nekaj sekundah.
 3. Čistost. Roke ostanejo suhe in čiste, ker morate samo zdrobiti jajce.
 4. Vsestranskost. Zahvaljujoč posebni podpori se ločevalnik jajc lahko montira na skledo katere koli velikosti.
 5. Varnost. Vstop lupine je izključen.

Ta priročen pripomoček mora biti v vsaki kuhinji. Toda koliko stane? Spletne trgovine v Ukrajini in Rusiji prodajajo tak ločilnik za 132 rubljev. Cena, seveda, ni visoka.separator jajc v spletni trgovini

Vendar pa na spletni strani Aliexpress, isti separator se prodaja za 45 rubljev. Poleg tega za ta znesek ne boste prejeli nobenega ločila, ampak tri. Razlika je očitna. Konec koncev, kitajski proizvajalec ponuja en separator za samo 15 rubljev. To je skoraj 8-krat cenejše od zneska, ki ga je predlagal domači proizvajalec.separator za jajca na Aliexpressu

Značilnosti kitajskega separatorja:

 • material – plastična hrana;
 • barva – bela;
 • dolžina – 13,5 cm;
 • širina – 6 cm;
 • je mogoče pomivati ​​v pomivalnem stroju;
 • 3 ločila v enem paketu.

naprava je dobro očiščenaKot lahko vidite, je bolje naročiti separator za jajca neposredno od kitajskega proizvajalca. Po nakupu tega izdelka na AliExpress, boste takoj prejeli 3 ločila za dokaj majhno količino.