Dugo sam željela ukrasiti cvjetnjak s neobičnim cvjetnjaka, tako da je lijepa, a dodano je i mjesto za sadnju cvijeća. Nakon popravka i čišćenja u zemlji, ostalo je mnogo praznih posuda (drvenih i plastičnih kutije, bočica, različitih limenki). Reci mi kako napraviti parni vlak iz kutije vlastitih ruku?

Vjerojatno se svatko uvijek suočava s pitanjem gdje staviti otpad nakupljen kod kuće. Čak i taj smeće može činiti dobro! Na primjer, iz kutije možete napraviti svoje ruke s originalnim cvjetnim gredama lokomotive. Tako će red u dvorištu biti, a cvjetni vrt će ukrasiti. Osim toga, ova je ideja praktična za cvjećare koji nemaju puno prostora na web mjestu. A u prikolicama bit će lijepo “sjediti” i mali vrtni bobica – jagode, jagode.krevet parna lokomotiva

Materijal potreban za izgradnju lokomotive

Da bi se ušao u prikolicu ne samo jedan cvijet, to bi trebalo biti prostrano. Za proizvodnju vagona, odaberite kutije različitih veličina. Prikladni spremnici izrađeni od metala, drveta ili plastike. A ako odvojite bočnu stijenku velikog spremnika (na primjer, iz vode za piće), tada se maleno drvo može postaviti na takvu prikolicu. Uzmi traktor kotače iz starog razbijen bicikl ili košaricu.

Izvanredna lokomotiva će se ispostaviti ako lokomotiva treba staviti kotače iz drvene podjele, i da bi sastav mogao pokupiti identične poklopce iz limenki s bojom.

Za kotao motora prikladan je stari lonac ili kantu. Vagonovi su lijepo povezani žicom ili nepotrebnim komadićima lanaca.

Kako napraviti drvenu lokomotivu?

kutije lokomotive

Za izgradnju lokomotive koristite dvije drvene kutije ispod voća. Da bi se napravio kotao, potrebno je okrenuti jednu kutiju naopako, pričvrstiti cijev (dugu bocu ili posudu za cvijeće) i nekoliko para malih kotača duž donjeg ruba. U loncu također, biljnih cvjetova (petunije, marigolds, asters).

Malo teže učiniti je vozačka kabina:

  1. Od dna kutije i njenih dugačkih stranica potrebno je ukloniti duge tanjure, staviti kutija na jedan kraj i izmjeriti udaljenost malo viši od sredine dugačke strane.
  2. Iz šperploče izrezati dvije detalje u obliku pravokutnika, jednake duljine prema prethodno uklonjenom mjerenju. Širina pravokutnika mora biti jednaka širini dugačke strane. Završite trake na unutarnju stranu zida, ostavljajući prozor na vrhu.
  3. Također izrezati krov od šperploča. Dužina bi trebala biti veća od visine zida na koju je pričvršćen krov.
  4. Na obje strane kabine priložite kotače. Njihov promjer je veći od promjera kotača odabranih za kotlove.
  5. Pomoću vijaka spojite oba dijela lokomotiva.

Ako pričvrstite iste kotače na dno drvenih kutije, dobivate izvrsne automobile. Za lokomotivu ne skreće pozornost da raste u njemu višebojnih biljaka, bolje je da ga diskretno obojite.

Prikolica iz plastičnog spremnika

plastični motor

Prednji dio lokomotiva je napravljen od plastične kutije i boce za pitku vodu. Istodobno je bolje slikati pojedinosti prije montaže.

Related  Spektakularni zgodni muškarac u vašem cvjetnom krevetu amaranth

Kao cijev, veliki aerosol može stati. Da biste ga instalirali, morate staviti poklopac na vrh boce iz boce, a zatim popraviti balon sama. U kutiji malo smanjiti prednji zid kako bi stavio bocu u nju. Za kotače postavite pokrivače ili diskove.

Kabina je lako napraviti, ako stavite dvije identične kutije jedna na drugu, koje su bolje za pričvršćivanje jedni druge za veću stabilnost. Ostaje samo za spajanje kotla i kabine.

Za vagone na kutijama, pričvrstite kotače i pričvrstite vozila na lokomotivu.

Video o tome što još možete napraviti vlakove za ljetne vikendice