Dolgo časa sem želel okrasiti cvetlični vrt z nenavadnimi gredicami, tako da je bilo lepo in dodano mesto za sajenje cvetov. Po popravilu in čiščenju v državi smo pustili veliko praznih posod (lesenih in plastičnih škatel, steklenic, različnih pločevink). Povej mi, kako narediti parni vlak iz škatel mojega roka?

Verjetno se vsi kdaj soočajo z vprašanjem, kam naj se smeti naberejo doma. In tudi ta smeti lahko delajo dobro! Na primer, iz škatle lahko naredite svoje roke s prvotnim cvetličnim lokomotive. Tako bo vrstni red na dvorišču in cvetlični vrt bo okrasil. Poleg tega je ta ideja praktična za cvetličarje, ki na mestu nimajo veliko prostora. In v prikolicah bo lepo “sedeti” in majhno vrtno jagodo – jagode, jagode.gredica

Material, potreben za izgradnjo lokomotive

Da bi prišli v prikolico ne samo en cvet, bi moral biti prostoren. Za izdelavo vagonov izberite škatle različnih velikosti. Primerne posode iz kovine, lesa ali plastike. In če odrežete stransko steno velikega zabojnika (npr. Iz pitne vode), se lahko v takšnem priklopnem vozičku posadijo drobno drevo. Kolesa traktorja vzemite s starega zdrobljenega kolesa ali vozička.

Izjemna lokomotiva se bo izkazala, če bo lokomotiva postavila kolesa iz lesa, in za sestavo, da bi pobrali enake pokrove iz pločevinke z barvo.

Pri motornem kotlu je primerna stara ponev ali žlica. Vagoni so lepo povezani z žico ali nepotrebnimi ostanki verig.

Kako narediti leseno lokomotivo?

priklopnik

Za izgradnjo lokomotive uporabite dve leseni škatli pod sadjem. Za izdelavo kotla je potrebno eno škatlo obrniti navzdol, pritrditi cev (dolga steklenica ali cvetlični vložek) in nekaj parov majhnih koles vzdolž spodnjega roba. Tudi v lončku posadite cvetje (petunije, ognjiči, astre).

Malo težje je narediti voznikova kabina:

  1. Od dna škatle in njegovih dolgih strani morate odstraniti dolge plošče in postaviti škatlo na en konec in izmeriti razdaljo nekoliko višjo od sredine dolge strani.
  2. Iz vezanega lesa, da izrežemo dve podrobnosti v obliki pravokotnika, sta enaka dolžini do predhodno odstranjenih meritev. Širina pravokotnika mora biti enaka širini dolge strani. Na notranji strani stene nalepite trakove, tako da zapustite okno na vrhu.
  3. Tudi streho izrezati iz vezanega lesa. Njegova dolžina mora biti večja od višine stene, na katero je pritrjena streha.
  4. Na obeh straneh kabine pritrdite kolesa. Njihov premer je večji od premera koles, izbranih za kotel.
  5. Z vijaki povežite oba dela lokomotive.

Če pritrdite kolesa na dno lesenih škatel, dobite odlične avtomobile. Lokomotivi ne odvrnejo pozornosti od rastlin v večbarvnih rastlinah, zato je bolje, da ga diskretno barvamo.

Priklopnik iz plastične posode

plastični motor

Sprednji del lokomotive je izdelan iz plastične škatle in steklenice za pitno vodo. Hkrati je bolje, da se pred montažo barve podrobneje opišejo.

Related  Gnojila za hortenzije in rododendrone dolgotrajnega delovanja

Kot cev lahko prilegajo velik aerosol. Če ga želite namestiti, morate na stekleničko pritrditi pokrovček na steklenički in nato sam balon popraviti. Na škatli malo zarezati sprednjo steno, da bi steklenico v njej. Za kolesa, ki ustrezajo pokrovom ali diskom.

Kabina je enostavna, če si postavite dve enaki škatli drug na drugega, kar je boljše za pritrditev med seboj za večjo stabilnost. Ostaje le priključek kotla in kabine.

Pri vagonih na škatlah pritrdite kolesa in pritrdite avtomobile na lokomotivo.

Video o tem, kaj drugega lahko naredite za viteške počitnice