Čak sam u jesen kupio sjeme kozmece pod nazivom Sensation. Uzgajivač cvijeta Ja sam vrlo lijen, pa volim one biljke za koje je skrb minimalna, a ovaj cvijet mi je savjetovao u trgovini kao najneoduzdanije. Dajte, molim, opis Cosmos Sensation s foto-pupoljcima, želim znati što da očekuje od nje.

senzacionalnost kozmetikeOd vrtnih biljaka, jedan od prvih položaja u jednostavnosti u uzgoju zauzima kozmeus iz obitelji astroida. Šarmantan delikatna grmlje može opstati i topla i cool ljeta, ne nameću posebne uvjete za navodnjavanje i niču prilikom slijetanja na otvorenom terenu i ukrasite krevet sa svojim jednostavnim, ali šarmantan pupoljaka. Trenutno, cvijet sorte su mnogi, među njima kao jednogodišnjeg cvijeća i trajnica, ali ako želite vidjeti procvat što je prije moguće, staviti na mjestu rane cvatnje Cosmo osjećaj, fotografije koje su iznesene u ovom članku.

Kosmeya preferira svijetle mjesta, zaštićene od nacrta. Možete posaditi odmah na otvorenom terenu u travnju, ali raste kroz sadnice će vam donijeti cvjetanje za nekoliko mjeseci.

Opis raznovrsnostigrm kozme

Kosmeya Sensation odnosi na prilično visokim vrsta godišnji cvijet – ukupna visina grma može doći do 1.2m puca joj uspravno, ali vrlo dobro grananja, tako da biljka ima lijep dekorativni izgled ne Motrya pristojne veličine .. Kao i druge vrste kozmosa, grana Sensation pokriva bujne lišće.

Cijelo ljeto, au nekim slučajevima, do jeseni, Bush je doslovno puna velikih košara, širokih latica koje mogu pretvoriti u svijetlo žute srži cvatovima. Bojanje cvjetova obično je monofonijsko i vrlo zasićeno, a prevladava bijelo-ružičasto-crvene boje. No, zahvaljujući naporima uzgajivači uzgajaju ove vrste senzacija, čije dvije nijanse boje očituje ili granicu na rubu latica, ili uzdužne trake.

Paleta boja raznih vrsta

Među raznovrsnim izborom kozmića, može se razmotriti jedna od najzanimljivijih vrsta:

  • Mješavina boja s čvrstim bijelim, ružičastim, crvenim i bordo boje cvatovima koji su izvučeni na laticama suptilne pruge tamnije nijanse;kozmetička mješavina boja
  • Crimson s bogatim crvenim monofonskim cvjetovima i dugim cvjetanjem;crvene senzacije
  • Candy Stripe s nježno ružičastim cvjetovima, koji imaju obrub malina uz rub latica i tanke pruge uz istu boju;osjet kandi trake
  • Bijela s kristalno čistim velikim bijelim cvjetovima;kosmeya bijela
  • Pink Sensation s monofonijskim matte ružičastim košarama.ružičasta senzacija

Related  Dva načina uzgoja sjemena gipsofila

Video o rastućoj kozmi