Till och med på hösten köpte jag frö från cosmece kallad Sensation. Blommodlaren Jag är väldigt lat, så jag föredrar de växter för vilka vården är minimal, och denna blomma rådde mig i affären som den mest opretentiösa. Ge en beskrivning av Cosmos Sensation med fotoblommor, jag vill veta vad jag ska förvänta mig av henne.

kosmetologi sensationBland trädgårdsväxter en av de första positionerna i enkel odling tar kosmeya av aster familjen. Charmiga känsliga buskar kan överleva och varma och svala somrar, inte föreskriva särskilda krav för bevattning och våren när landar i öppen mark och dekorera en säng med sina enkla men charmiga knoppar. För närvarande blomma sorter är många, bland dem där årliga blommor och perenner, men om du vill se blomma så tidigt som möjligt, sätta på plats tidigt blommande Cosmo sensation, bilder som presenteras i den här artikeln.

Kosmeya föredrar ljusa platser, skyddade från utkast. Du kan plantera omedelbart på den öppna marken i april, men växande genom plantor hjälper till att få blommande till ett par månader.

Varietybeskrivningbusk av cosme

Kosmeya Sensation hänvisar till en ganska hög årlig blomma arter – den totala höjden av busken kan nå 1,2 skjuter henne upprätt, men mycket bra förgrening, så att anläggningen har en fin dekorativt utseende ingen Motrya en anständig storlek .. I likhet med andra typer av kosmos, grenar Sensations täcker frodig delikat lövverk.

Hela sommaren, och i vissa fall fram till hösten, är busken bokstavligen strödd med stora korgar, vars breda kronblad överensstämmer med blommans ljusgula kärna. Färgningen av blommor är vanligtvis monofonisk och mycket mättad, med en övervägande av vitrosa-röda nyanser. Men tack vare uppfödarnas ansträngningar härleds också dessa typer av känslor, där färgfärgen i två färger manifesteras antingen genom gränsen längs kronbladets kant eller längsgående remsor.

Related  Hur håller du en bukett med rosor i en vas ny i lång tid?

Färgpalett av variation

Bland de olika typerna av kosmier kan en av de mest charmiga arterna betraktas:

  • En blandning av färger med monokromatiska vita, rosa, röda och burgunderblomställningar, där kronblad visar knappt märkbara remsor av en mörkare nyans;kosmetisk blandning av färger
  • Crimson med rika röda monofoniska blommor och lång blomning;crimson sensation
  • Candy Stripe med försiktigt rosa blommor, som har en hallon kantning längs kronbladets kant och tunna ränder längs samma färg;känsla av kandi stripe
  • Vit med kristallklara stora vita blomställningar;kosmeya vit
  • Pink Sensation med monofoniska mattrosa korgar.rosa sensation

Video om växande cosme