Billets fra epler

Bevaring i egen juice er den billigste og raskeste måten å gjøre avsetninger for vinteren. De mest delikate er epler i sin egen juice for vinteren, oppskrifter for slike preparater er enkle og ikke plagsomme. Det tilstoppede vitaminsettet kan erstatte en pakke dyre vitaminer fra apoteket. I tillegg er det i vinter svært vanskelig å finne et naturlig produkt for deg selv. Åpen mat, tilberedt hjemme, vil glede deg og din familie.

Behovet for epler i våre liv

Immunitet i våre liv spiller en viktig verdi, og følgelig eplejuice er en integrert del av menneskets kosthold, fordi det inneholder en tilstrekkelig mengde av vitaminer som er avgjørende for helse og vekst av organismen. Et glass juice vil hjelpe deg med å forhindre sykdommer som angina eller bronkitt. Denne drikk har en positiv effekt på slimhinnen i munnen, holder tennene sammen, drepe bakterier. I tillegg er denne frukten alltid brukt som basis for dietten.

Nærværet i eple av vitamin B1, B2, C, E, P, jern, mangan, kalium og andre næringsstoffer sier at denne frukten skal konsumeres hver dag, for å være sunn og sprek. Eple i dietten er profylaktisk produkt for symptomer på vanlig forkjølelse, trykket stabiliseres og styrker ben og brusk vev, fjerner kolesterol fra blodet. Apple peel inneholder oksidanter, noe som reduserer dannelsen av kreftceller.

Med forverring av magesykdommer, kan du spise et bakt eple en gang om dagen.

Epler og konserves

duftende eplerDet er ønskelig å lukke epler i høysesongen. De behandles ikke med kjemikalier, så de lagres bedre og inneholder mer nyttige stoffer. Jeg vil se et slikt naturlig produkt om vinteren. Epler i egen juice til vinteren er det enkleste og rimeligste alternativet. En av fordelene med å bevare epler er bevaring av alle verktøy når de behandles med varmt vann og damp. Under konserveringen blir ikke tilsatt eddik. Applesyrer erstatter standard eddik, slik at glassene ikke eksploderer under lagring av bestemmelser. Det er til og med mange oppskrifter for produksjon av eplecidereddik, hvor holdbarheten er opptil 2 år. Og derfor og klare bestemmelser fra epler og juice, er det ønskelig å spise i to år. Banker for konservering er nødvendigvis egnet til behandling ved varm temperatur, dette er igjen gjort på grunn av at bestemmelsene ikke bruker eddik. Epler i sin egen juice for vinteren, oppskrifter med et bilde av prosessen med å forberede dem, er lik på mange måter, det er noen forskjeller som er gitt nedenfor.

Related  Hvordan lage kompott av epler og blommer: oppskrifter, konservering og tips

Epler i sin egen juice for vinteren med sterilisering

Fremgangsmåte for bevaring:

 1. Elastisk, moden, ikke rottet 1 kg epler for å vaske. Hvis ønskelig, kan kjernen fjernes.mine epler
 2. For å sterilisere glassene.Vi steriliserer bankene
 3. Legg ut lag med frukt: et lag med epler, et lag sukker. For 1 kg epler trenger du 500 g sukker.kan fylle glassene med epler
 4. Flasker med ingredienser sattes sterilisert i 15 minutter med et øyeblikk kokende vann i en kasserolle. I løpet av denne tiden vil juicen skille seg fra eplene, som fyller mer enn halvparten av boksen (»2/3). Alt avhenger av juiciness av epler.
 5. Kok separat 300 ml vann og fyll det med en tomrom i krukken til halsen. Ikke fjern beholderen fra pannen. Med vanndelen av vannet steriliseres bestemmelsene i ytterligere 10 minutter.Hell i sirup
 6. Fjern, dekk og rulle. Wrap i varmt. Ferdig.rulle opp og vikle

Etter sterilisering skal glassene plasseres på treplank eller klut, slik at glasset ikke brister i kontakt med kaldtbordet.

Epler i sin egen juice for vinteren uten sterilisering

I denne oppskriften er det ingen sterilisering av bokser med epler inne, men på forhånd må tomme glassbeholdere tilberedes for å unngå forstyrrelser av klare bestemmelser.

Fremgangsmåte for bevaring:

 1. Steriliser tomme krukker. Denne prosedyren kan utføres ved å plassere dem i en ovn eller ved å plassere dem på en vannkoker.
 2. 1 kg epler for å rengjøre, fjern bein og greener. Kutt i stykker og sett i en krukke.fjern kjernen
 3. Stryk 300 g sukker i en gryte, hell 1 liter kaldt vann og koke.lage sirup
 4. Søtkokende væske helles i en krukke med epler og kork. Bon appetitt!deilige epler

Epler i sin egen juice for vinteren uten sukker i eksempelet på sårede

Fremgangsmåte for bevaring:

 1. 2 kg sår vaskes grundig og rengjøres med en gadget.fjern kjernen fra eplene
 2. Stram dem tett inn i krukker.sett epler i krukker
 3. Forbered 4 kg epler for å lage 2 liter juice. Vask, fjern skallet, kutt i stykker, klem ut i juiceren. Den resulterende juice blir kokt i en kasserolle.klem juice
 4. Hell glassbeholderen med eplejuice og la den suge i frukten i omtrent en time.
 5. Tørk saften tilbake i pannen, kok igjen og hell blikkene igjen. Rull opp dekslene og pakk dem i lerretet.vitamin forberedelse

Med 2 kg epler oppnås 1 liter ren eplejuice.

Epler med kiler i egen juice med krydder

En slik oppskrift på epler i sin egen juice til vinteren krever tilsetning av sitronbalsam og sitrongress. Men disse ingrediensene presenteres som et eksempel, du kan erstatte dem med mynteblader eller noe annet. Bevaringsstadiene endres ikke.preparering av ingredienser

Related  Populære Aubergineoppskrifter på koreansk

Fremgangsmåte for bevaring:

 1. Vask epler, kutt ut kjernen, kutt i stykker.
 2. Plasser kuttet i brakvann i følgende forhold: 1 liter vann + 15 g salt.epler i saltvann
 3. Etter 4 – 5 minutter, skyll epler med rent vann og dryss med kokende vann.
 4. Legg den bearbeidede frukten i en 3-liters krukke, legg flere ark Schisandra, en gren av sitronmelisse.sitronmelisse
 5. Forbered eplejuice: klem på en juicer 2 kg epler for å få 1 liter juice. Kok i en kasserolle.koker eplejuice
 6. Hell kokesirup over boksen. Dekk med lokket, deksel med et varmt teppe og la det være helt til det er helt avkjølt.

epler i deres juiceOppskrifter for vinteren epler i sin egen juice er ikke veldig forskjellig fra hverandre. Som en sirup, som vil bli lagret epler kan brukes som sin egen saft utvunnet fra epler med skålding dem med kokende vann og saft fra den juicer med andre epler. Bestemmelser for å fylle den ønskede smaken, kan du legge noen annen frukt som ønsket helt eller fersk juice ut av det.

Deilig for deg blanks for vinteren!