blåbær for vinterenEn sur, sur smak gir blåbær i sin egen juice til vinteren. Oppskriftsreceptene er svært varierte, men den spesielle smaken forblir uendret, selv i kombinasjon med andre frukter eller bær. Bevaring av bær vitaminer med moderne teknologi har nådd perfeksjon. Nå trenger du ikke å gjøre spesiell innsats for å få juice fra ønsket frukt og trenger ikke å vente lenge før de blir kokte.

Vanlige om blåbær

nyttig og velsmakende bær Antioksidanter inneholdt i bærene forsinker dannelsen av kreftceller. Vitaminer A, B1, B6, C, PP fremmer normal metabolisme. Karbohydrater, magnesium, fosfor og kalium fyller kroppen med manglende elementer. Blåbær i sin egen juice, bevart for vinteren, beholder alle oppførte sporstoffer, selv når de behandles med varmt vann og langtidsoppbevaring.

Den har en positiv effekt på halsen, slik at hans lidelse betennelse og hoste, sørg for å la din diett fruktene av dette legemidlet bush. De som ønsker å rydde sine tarmer, vil bli hjulpet av de samme bærene. På grunn av tilstedeværelsen i disse av tannic komponenter, pantotensyre og pektin, normalisere alle prosesser i mage-tarmkanalen.

Hvordan bevare blåbær for vinteren?

hermetisert blåbærPå internett er det mange muligheter for å bevare denne bæren. Den kan lukkes med andre frukter, bær i form av kompott, syltetøy eller syltetøy. Smaken er uovertruffen, både helt av bærene, og saften hentet fra den. Den mest delikate og chassis er blåbær i egen juice, oppskrifter med bilder nærmere prosessen med hermetisering. For å fremstille de bestemmelser som er nødvendige for å få de følgende kjøkken elementer: potten for å sterilisere krukker, bomull håndkle eller klut for å sterilisere i en kjele, i et basseng vaske bær, steriliserte glass og lokk, et varmt teppe for innpakning emnene til slutt. Hvis du går med tiden, kan du få hendene og gni forsiden av prosessen eller multivarku eller aerogrill, eller ovn-rullende blåbær. Steg-for-trinns beskrivelse av hermetisering av blåbær ved hjelp av dette kjøkkenutstyret er presentert nedenfor. Hyggelig arbeid og velsmakende resultat!

Related  Populære oppskrifter av syltetøtter

Blåbær i sin egen juice for vinteren med sukker

Konserveringsprosessen:

 1. Separat grener og greens fra bær.innsamling av blåbær
 2. Vask i bekkenet med vann.min og sorter ut bærene
 3. I presteriliserte krukker helle bær, topp for å legge til et lag sukker.ting blåbær bokser
 4. Plasser glassene i en panne for sterilisering, dekket med lokk. Kok i 15 til 20 minutter. Blåbær trenger å bosette seg litt i beholdere, tomrummet bør suppleres med de resterende bærene. Med denne typen varmebehandling begynner fruktene å skille ut saften, som fyller krukken helt.steriliser bokser med blåbær
 5. Rull opp dekslene, skru dem om og pakk dem i et varmt teppe for en dag.
 6. Konserverte bær med sukker er klare!

Du kan ikke legge for mye sukker, slike bestemmelser vil ikke bli lagret for lenge.

Blåbær i egen juice uten sukker

Konserveringsprosessen:

 1. Forbered 1 kg bær for å rulle: Rengjør fra greener, vask.vasket blåbær
 2. Hell rene blåbær i en sterilisert beholder, lukke lokket, begynner sterilisert i kokekaret i omtrent 20 minutter i varmebehandlingsprosess, er det nødvendig å tilsette til toppen av bredden noen bær, fordi den totale massen vil slå seg ned. Kok i ytterligere 10 minutter og begynn å rulle.prosessering
 3. Stram glassene med innhold. Det viser seg en 0,5 liter pott. Blåbær i sin egen juice for vinteren uten sterilisering er klar!

Det er ikke tilrådelig i steriliseringsprosessen å fylle tomrummet til en boks med kokt vann, det er bedre å vente til blåbæren har sluppet ut hele sin juice, og det er rikelig.

Nå er det så mange kjøkkenapparater som gjør matlagingen enkel, du tror ikke engang at den kan brukes til andre formål. For eksempel, mikrobølgeovn og multivark i konservering. De som har en multivark i huset kan sikkert dra nytte av det når de høster bær for vinteren. Hun gjør jobben sin bra og sparer deg tid.

Related  Kok kompotet til vinteren fra melon

Blåbær i sin egen juice for vinteren i multivarket

Konserveringsprosessen:

 1. Forsteriliser glassene før du starter arbeidet, sammen med dekslene.
 2. Rengjør og vask blåbæren.bærer min
 3. Ordne dem i multivarket til toppen.multivarka
 4. En pott i en multivark fyll litt over halvparten. Velg “Quenching” og start mekanismen. Etter 30 minutter, legg til flere bær og fortsett å lage mat i 20 minutter.
 5. Hell i krukker og kork.Hell i krukker
 6. Et sett med vitamin er klart!Blåbær klar for vinteren

Blåbær i sin egen juice for vinteren i ovnen

Konserveringsprosessen:

 1. Vasket og tørket, skrælte bær er plassert i en kolander eller sil og presset ut saften med en trepress. Du kan legge til sukker for å fylle den syrlige potetmos med en god smak.blåbær med sukker
 2. Den resulterende saften med oljekake helles i krukker og forbereder seg på ytterligere sterilisering.
 3. Flasker med blåbær med en kapasitet på 0,5 liter deksel med lokk og legg på en rist i en kald ovn. Forvar den til 120 grader og steriliser i 10 minutter.
 4. Ta ut de varme krukkene og umiddelbart korken. Vend om og vikle.ukuporennye banker

Blåbær i sin egen juice i aerogril

Konserveringsprosessen:

 1. Vask, skrelt fra bunker på 1 kg blåbær.friske blåbær
 2. Hell 400 gram sukker til vilje.
 3. Steriliser glassene. Deretter setter de bærene i toppen, plasser i aerogril og still inn timeren 180 grader ved høy hastighet.Vi steriliserer blåbær
 4. På slutten av 30 minutter fjernes de steriliserte krukkene med bær og den ekstraherte saften og lukkes umiddelbart med lokk.
 5. Ikke vri og pakk den opp på samme måte. Deilige blåbær for deg!blåbær i krukker

I følge oppskrifterne er det så lett å bevare blåbær i sin egen juice for vinteren, at du kommer tilbake til dem hvert år. De angitte trinnvise instruksjonene kan endres litt, for eksempel ved å legge inn flere ingredienser. Blåbær er perfekt kombinert med bringebær, jordbær, pærer og andre høstavlinger. Snøhvit vinter og deilige vitaminer!

Related  Cooking aprikos syltetøy