hjemmelaget champagne fra druebladFor mange mennesker å forberede champagne fra drue blader hjemme virker en utrolig test. Tross alt bør denne drikken tilberedes ved hjelp av spesialutstyr og i laboratoriet.

Vi lager en karbonert alkoholholdig drikke fra bladene av druer

en musserende vin av din egen produksjonFolkene kalte champagne musserende vin. Uten denne drikken, noen ganger, kan ikke gjøre i løpet av ferien.

Champagne kan være av flere slag:

  • rød;
  • hvitt;
  • søt;
  • semi-søt;
  • tørt;
  • Brut.

I vår tid serveres denne drinken vanligvis på bordet under feiringen av enhver feiring. Sannsynligvis vil i noen år erstatte champagne fra naturlige komponenter, på alkoholholdige drikker laget av pulvertilsetninger. Dette er valget av moderne ungdom. Men nå er bruken av denne drikken ganske populær.

For mange mennesker å forberede champagne fra drue blader hjemme virker en utrolig test. Tross alt bør denne drikken tilberedes ved hjelp av spesialutstyr og i laboratoriet.

Hjemmelaget champagne hjelper til med å slukke tørsten din på en varm sommerdag, perfekt for en festlig fest eller en gave til en venn. Alt som trengs, unntatt bladene – er sukker og kokt vann.

Hvordan lage vin fra drueblad hjemme?

drue blader for champagneFørst må du forberede bladene. Den mest egnede for slike prosedyrer er blader fra edle druesorter. Hver bivirkning bør kontrolleres for sykdommer.slike blader kan ikke brukes til champagne

Deretter må du ta tolv liter kokt vann. På denne kapasiteten trenger du to kilo drueblad. Resultatet er mye bulk, så det er best å ta en 20 liters pott for prosedyren.

rene blader helles over med kokende vannEtter å ha skilt bladene med kokende vann, la de sammen med væsken i 3 dager for å infisere. Pannen er plassert i et mørkt rom og dekket med et håndkle.

Related  Det riktige valget av avokado er garantien for en deilig matrett

på fjerde dagen blir bladene fjernetEtter denne perioden blir bladene fjernet fra væsken og kassert. Saltvannet filtreres og sukker tilsettes. Beregningen er som følger: 1 liter væske krever 1 glass sukker. Løsningen, som viste seg, er blandet, flaske. Over emballasjen, sørg for å lage en lås. Det er mulig å sette på en munn av redskaper en gummihanske. Dette vil være nok til å hindre at luften kommer inn. Nå er gjæren gjæret.gjæring og ferdig drikk

Vin fra drueblader skal infunderes i 27 dager. Hvis det ikke ble oppdaget fermenteringsprosessen etter fem dager, er det nødvendig å legge til en annen 3-5 spiseskjeer av gjærtørketype.

Blokkering av drikken bør gjøres i glassflasker. Hvis huset ikke hadde en slik beholder, er de vanlige plastbeholdere også egnet.

Forseglede flasker skal være i horisontal stilling. Innholdet i beholderen, med tiden, vil begynne å bli lettere og mykere. Etter 3-4 måneder vil champagne få en hyggelig smak.chilling flasker champagne

Etterpå, etter 12 måneders lagring, vil drikken få en ekte smak av champagne med lyse notater av epler. Selvfølgelig, i champagnebutikken er det ingen slik smak, men dette er en liten ulempe.

Teknologien for å lage hjemmelaget champagne fra bladene av druer kan bringes nærmere teknologien for å lage en glitrende drink fra bladene av svart currant.

Hjemmelaget champagne – video