papir sommerfugler i interiøretNaturen er et av de beste stedene å se etter inspirasjon. Butterflies av papir er en av de mest populære figurene for interiøret, fordi de er vakre, delikate, lyse og elegante, og også ideelle for enhver innredning. Det er mange kreative måter å lage håndverk fra sommerfugler. Nedenfor er oppført noen av dem som du kan gjøre selv for å dekorere huset i en unik forfatters stil.

Uansett om du planlegger å dekorere et unikt prosjekt på arbeidsplassen, dekorere en barnehage eller bare lage i familiekretsen søte elementer for stuen, inviterer vi deg til å vurdere den unike design ideer. Bli inspirert av hvordan fargerike, luft og lys kan bli en plass kjøkken, spisestue, stue eller gangen, hvis det er supplert i denne etableringen. Vi vil vise deg de detaljerte illustrerte instruksjoner i flere trinn, beskriver prosessen med å lage en rekke forskjellige lys og i produksjon av papir sommerfugler.

Lysekroner Sommerfugler

lysekrone sommerfuglDenne flotte håndlaget lysekrone er perfekt for alle rom, du kan gjøre det i riktig farge og størrelse. For jobb trenger du:

 • wrap;
 • fiske linje;
 • papir;
 • saks,
 • inspirasjon.

Det vil bli mye lettere hvis du tar en ferdig sommerfuglstensil for å kutte papir i maler:sommerfugl mønstre for lysekrone

Eller bruk origami teknikken:sommerfugler i origami teknikk

I stedet for papir kan du bruke plastflasker: Bruk en mal for å kutte ut figuren og male den med neglelakk. Du får en realistisk sommerfugl fra en magisk skog.

original lysekrone sommerfugl

Veggdekorasjon med sommerfugler

papir sommerfugler på veggenHvorfor bruke penger på dyr innredning for vegger når det er så utrolig enkelt å gjøre disse vakre sommerfuglene til innredning for hånd? Med en minimal mengde materialer og vanlig papir, kan du komme opp med spennende resultater.

For å lage disse vakre sommerfuglene trenger du mange papirark, en sommerfuglstensil, en blyant for å tegne en kontur og en saks for å kutte ut formen. Vær oppmerksom på det spesielle myke limbåndet for veggene, for ikke å ødelegge reparasjonen dersom innredningen må fjernes i fremtiden. Gjør dette prosjektet med barna dine – du kan la dem selvstendig legge ut ferdige figurer for å utvikle sin kreativitet.

Avhengig av hvilke ressurser du har, kan du bruke både ferdigstilt papp (eller tykt papir) og et vanlig hvitt ark med videre maling. Bruk alltid gouache eller akryl som farger – disse to fargene gir en intens lyst nyanse etter tørking, noe som vil se spesielt attraktivt ut.

For å få en matt skygge, bruk gouache. For et blankt utseende trenger du akryl.

Så, en trinnvis veiledning:

 1. Forbered sommerfugl mønstre for å kutte ut papir som du kan skrive ut på denne siden, eller bruk din favoritt sommerfuglform.
 2. Klipp ut konturen og brett figuren i halvparten, og forlatt midtdelen for vedlegg.
 3. Bruk et mykt tape eller dobbeltsidig tape for å styrke kunsten på veggen i en vilkårlig form.

Related  Hvordan bygge en brønn i ditt hus med egne hender

Sommerfugler vil gi en spesiell atmosfære til enhver del av huset, selv om dette alternativet vil mest magisk se i soverommet for å la fantasien sveve etter dem.hjerte av sommerfugler

Bare et par timer, kan du lage flere dusin forhåndsdefinerte tall – på betingelse av at prosjektet involverte hele familien. Du kan velge hvor monokrome mønster ved hjelp av en farge og utført av en sommerfugl-designet mønsteret, og velg en ikke-strukturert collage – en eller annen måte, vil du bli sjokkert over resultatet!

stencils av sommerfugler på veggenHjertedesignet som er avbildet her, er en av favorittene til sjablongens sommerfugl, men du kan også velge stjerner, blomster eller favorittnavn.

Magic flying lantern

magisk lantern fra sommerfuglerDine barn vil like denne magiske ideen om en lanterne med sommerfugler. Lanterne er en fin måte å skape en koselig atmosfære på, og gi romdybde og uttrykkskraft – både innendørs og utendørs. I tillegg til å gi dekning, letter det også avgrensningen av plass til et spesielt humør. Du kan gjøre dette prosjektet med barna dine for å eksperimentere med skygger på en lekfull måte!

Du trenger:

 • en liten glassburk med en kapasitet på omtrent en liter;
 • tynn tråddel;
 • saks,
 • papir;
 • blyant;
 • linje;
 • lim;
 • tråden;
 • Lys-tablett;
 • sjablonger av sommerfugler.

Walkthrough:

 1. Tegn silhuetter av sommerfugler på et stykke papir og klipp dem ut.
 2. Fest papiret rundt boksen og skar ut en passende størrelse med en margin på ca. 1 cm.
 3. Legg et papir fra arket, lim på kantene, lim deretter sommerfuglene til det.
 4. Fra ledningen, legg en buet form og fest den ene siden til halsen på krukken, og til den andre, heng sommerfuglene med en tråd.
 5. Lim en sylinder med sommerfugler til krukken.
 6. Sett et stearinlys på bunnen, og lanternen er klar.

Hvis du gjør alt i henhold til instruksjonene, vil dine sommerfugler danse!

Når du velger bokser for håndverk og ledningslengde, bør du vurdere at for nær avstand fra de suspenderte sommerfuglene fra lysflammen kan det føre til tenning. Hvis sidene av papiret er beskyttet av glass, vil det ikke være noen slik beskyttelse, så sørg for at de er i sikker avstand fra brannen.

Pynt fra crepepapir til kake

kake sommerfugl dekorasjonHva kan være vakrere enn lyse sommerfugler som flirter rundt kaken din? Trikset av disse enkle i fremstilling av sommerfugler i form av papir – dens tekstur er flott for å skape disse sommerfuglene.

originalt crepepapirNødvendige materialer:

 • crepe papir;
 • bambus spyd;
 • farget wire;
 • saks,
 • akryl maling;
 • børster;
 • permanente markører;
 • pistol for varmt lim.

materiale og verktøy for å lage sommerfuglerTrinn 1: Klipp sommerfuglene fra creped papiret ved å legge arket i halvparten. Vær forsiktig med at creped papiret er kuttet fra siden, ikke fra over eller under. Fjærene som vises på bildet, er ca. 8 cm på hver side, og sirkelens diameter er ca. 5 cm.
Trinn 2: Kryp crepepapiret midt i sirkelen, slik at fingrene beveger seg fremover og bakover.
Trinn 3: Fest butterfly senteret med ledningen. Klipp av tipsene.
Trinn 4: Rett, vifter og glatt øvre og nedre vinger.
Trinn 5: Dekorer vingene med akrylmaling og markører. Tillat å tørke.
Trinn 6: Lim med varme lim sommerfugler på spydene.
Trinn 7: Lim inn i kaken og server!

Related  Hvordan lage kanalisering i landet

trinnvis butterfly butterfly making

gave dekorasjonDenne versjonen av håndverk kan brukes som dekorasjon for gave og interiørdesign. Her er ideer til inspirasjon med bølgete sommerfugler i ditt hjem:mole av crepe som veggdekorasjon

sommerfugler i barneværelset

Hvordan lage en sommerfugl laget av papir er lett. Se på dette alternativet for barnas rom: sommerfugler på klutnøkler. Slik dekorasjon kan gjøres selv med de minste barna: bare kutte ut av crepe papir med barnet for en forenklet form av sommerfuglen, og fest den til midten av vanlig tre clothespin. Klesplaten kan males med gouache som på et bilde eller på en annen måte. Montert sommerfugler er til veggen eller møbler er vanligvis en to-veis tape.

Garland av papir sommerfugl

stadier av å lage en trekkspill sommerfuglDenne vakre papirkjørilens trekkspill er den enkleste versjonen mulig, og mest sannsynlig har du alt materialet du trenger for å gjøre det. Derfor, hvis du trenger å lyse opp plass eller lage en fest, bare gjør disse sommerfuglene.

sommerfugl sommerfugl materialeFor hver sommerfugl trenger du:

 1. 2 ark med dobbeltsidig farget papir som måler 15×15 cm. Selv om tosidige farge er best, men bruk det du har, eller kutte ruter av vakker gave emballasje.
 2. En tynn ledning på 15 cm er gjenget i garnet, tynt tape eller tau.

Slik:

 1. Brett papiret halvt diagonalt slik at en trekant blir oppnådd.
 2. Flyttet fra midtlinjen, lager folder i form av en zigzag, omtrent 1 cm fra hverandre, først på den ene siden og den andre.bøy papiret
 3. Gjenta den samme prosessen med det andre arket.
 4. Trekk dem sammen i midten.Vi kobler deler av en sommerfugl
 5. Vri senteret med en ledning, vri for å fikse, bøy endene i form av antenner.
 6. Spre vingene og glatt kantene slik at formen på vingen holdes åpen.rette vingene på en sommerfugl
 7. Lag så mange figurer som du trenger, i forskjellige farger.lag riktig antall sommerfugler
 8. Stryk dem på et tau eller bånd gjennom midten av en sommerfugl.Vi snør sommerfugler på en fiskeplass

Kransen er klar!

krans av papir sommerfuglerEr de ikke vakre? De er veldig enkle å gjøre. Du kan bruke forskjellige farger på papir for å lage fargerike sommerfugler. I tillegg kan du kombinere to farger når du lager en sommerfugl, noe som vil gjøre det unikt. Du kan henge hver papirfingre individuelt for å skape en flyteffekt. dekorasjon for barnas festerEller koble dem til å lage en vakker og fargerik krans. De er flotte for å dekorere et rom, en hage, og også uerstattelig for fester.

Papir sommerfugler til veggdekorasjon fra cupcake kurver

sommerfugler fra cupcake kurverHer er en super søt ide om hvordan man lager en vakker sommerfugl fra kurver for cupcakes og klær. Det er veldig enkelt og ideelt for barnas håndverk. Du kan bruke slike sommerfugler som en selvutsmykning for hjemmet ditt eller som et supplement til andre dekorelementer – for eksempel for festing til gardiner.

Related  Originaliteten av håndverk laget av tre, laget av egne hender

Du trenger:

 • enkle hvite kurver for cupcakes;
 • tre tøfler;
 • maling;
 • skinne;
 • blekk;
 • rhinestones.

Først må du lage noen lyse sommerfuglklemmer.

For store sommerfugler, bruk 4 kurver, for små – to.fire kurver for en sommerfugl

Brett dem i halvparten.vi legger kurver i halvparten

Og brett igjen i halvparten for å få kvart.brett kurven igjen

Lim dem deretter sammen i hjørnene og parene som vender mot hverandre, som vist på bildet.lim sommerfugl

Du kan legge til en form på vingene ved å kutte kantene.vi gir vingene form

Legg uttrykksevne og lindring med fargeblekk på ytre kantene.farg kantene på vingene

Mal klutnøklene med myke akrylmaling og dryss dem med glitter.dekorere tre klutnekker

Et stykke naturlig garn er perfekt for antenner.For barbels bruker vi lashing

Legg noen dråper lim til tipsene og dypp dem inn i glansen.dekorere tipsene på mustasjen

Ta de tørkede klutnøklene, antennene og noen få rhinestones for å lage sommerfuglkroppen.danner kroppen av en sommerfugl

Pass på at du holder antennene på toppen av klutnekken, siden du limer dem bakfra, vil de ikke være synlige under klemmen.lim overskje riktig

Lim klutnekken i midten mellom vingene.lim vingene og stammen til en sommerfugl

I stedet for en rhinestone kan du bruke en liten blomst fra båndet på dette stedet.bånd blomst i stedet for rhinestones

Alle typer materialer kan brukes til dekorasjon.Butterfly dekorasjon med paljetter

forskjellige fargeløsninger for sommerfugler

Lag flere baby sommerfugler med miniatyr klær og 2 mini-kurver.gjør noen sommerfugler

Du kan ikke kutte kurver, det ser også morsomt ut.sommerfugl med uomskårne vinger

sommerfugler av forskjellige former

Stencils for sommerfugler

Tilgjengelighet av utskrevne maler av enhver type er en stor fordel for elskere av hjemme kreativitet. Hjemmedesignere kan spare en god stund med maler i armlengde. Bare skriv ut dem og bruk etter eget skjønn.

Lag din egen samling av elegante sommerfugler laget av papp, fleece eller vanlig papir, selv i komplekse former for gjentatte mønstre ved hjelp av våre sommerfuglstensiler for å kutte ut forskjellige størrelser. Her har vi en samling flotte sommerfuglmønstre som du kan bruke i dine prosjekter.

Enkelt sommerfuglmønster

enkel sommerfugl

Mønster av en vakker sommerfugl

vakker sommerfugl

Butterfly for skjæring, mal for utskrift

Butterfly for carving

vakker sommerfugl for carving

Mønster av sommerfuglvinger

Butterfly på siden

stor sommerfugl stencil

Applique med sommerfuglsommerfugl for søknad

Mønstre av sommerfugler for farging

sommerfugl for farging

Søt sommerfuglmønster

søt sommerfugl mønster

Denne sommerfuglkonturen er perfekt for håndverk i hjemmesirkelen.

Et annet sommerfuglmønster.mal

Dette sommerfuglmønsteret viser en sommerfugl med spredt vinger. Den har vinger i form av et hjerte og en vakker og fascinerende design.

Mal for en mørk sommerfugl

mørkt sommerfuglmønsterSkissen av dette mørke sommerfuglmønsteret er fint og behagelig, selv om det ikke er malt i det hele tatt. Det ser ut til at vingene også har øyne som ser direkte på deg.

Vakker sommerfugl med striper

vakker stripet sommerfugl

Vakre sommerfugl mønster

original mal

Mal av en enkel mørk sommerfugl

enkel sommerfugl

sommerfugl med en stor vingspenn

Skriv ut et sommerfuglmønster på skriveren, maling og kutt ut – og ideen om å dekorere interiøret er klar.

Origami sommerfugler egne hender – video