fecal pumpe med helikopterAvhending av avfall fra cesspool av et privat hus er ganske vanskelig, gitt dagens virkelighet og muligheten for å komme seg inn i sløsing med ulike typer store rusk som kan deaktivere kloakkutstyr. Derfor, for avfallshåndtering, brukes spesialutstyr – en fekalpumpe med en chopper.

Hovedoppgaven til dette kloakkutstyret, fjerning av avfall fra cesspoolen. Shredderen som er innebygd i den mekaniske delen av enheten, letter denne oppgaven, kutte og knuse de faste inneslutninger som er tilstede i dette miljøet.

Design og drift av husholdningsfekalepumpen

enhet av en fecal pumpe med en shredderI utgangspunktet brukes en nedsenkbar fekalpumpe i hverdagen. I motsetning til den stasjonære overflate og halvt nedsenkbare rigger, er denne anordning fullstendig nedsenket i et arbeidsmiljø som gir lav støy av sitt arbeid, et forholdsvis lite kraftforbruk og kraft. Men det viktigste trekk ved nedsenking systemet er dens kompakthet, den krever ikke en kraftig motor som krever overflateutstyret for oppsugning og løfting oppover i forhold til det flytende medium og ikke trenger en lang aksel som et halvt nedsenkbart. Sanitære pumper, nedsenkbare, med kjøttøks solide slutninger, den mest komfortable utstyr i form av hverdagen.

Kroppen selv er installert på gulvet i cesspoolen og festet der enten stiffly, ved hjelp av festemidler, eller bare med en tung støpt base med hull for suger opp flytende avfall.

Prinsippet for drift av pumpen med fecal kutteren er enkel nok i arbeids skovlen montert kniv, som i drift maler opp flytende avfall som passerer granulering av slagginneslutninger. Dette prinsippet ligner noe på en kjøttkverns arbeid, men i stedet for en Archimedes-spiral brukes en løpehjul. Gjennom innløpet strammer hun cochlea flytende avfall kniv knuser dem, hvoretter avfallet utløpsdysen plassert på utsiden.

Apparatet i fekalt skjæreverk pumpe for et toalett, en vanlig vertikal neddykkbar system krets med hermetiske inngangskraftkabel, topp til bunn, en motor, et oljekammer, er det ganske enkelt nødvendig for å sikre tetthet av saken, smøring av aksellageret og redusere oppvarmingsanordningen. Ytterligere pumpehjul montert på akselen, montert i skallet – sneglen. Bak pumpehjulet, og noen ganger direkte på det er shredder kniven selv. Det kan være en knivkutter, kniv med kniver med skarpe kanter eller andre typer slipemaskiner av skjæreform.

Related  Neddykkbar pumpe for brønner – spesielle krav, typer utstyr

fecal pump shredderBrukte systemer som toaletter, noen ganger er fecal pumpe med kvern toalett avgjørende for hytte eller private hjem, med installasjon av kloakk bak toalettet og for cesspools, som passende retninger kloakk.

Egenskaper som er nødvendige for å velge en fekal nedsenkbar pumpe med en shredder

fecal pumpe i en cesspoolNår du kjøper en fekal nedsenkbar pumpe med en chopper, er det nødvendig å være oppmerksom på følgende egenskaper:

  1. Strøm, energiegenskaper og strømforbruk av pumpeutstyr. Den første forsyningsspenning, benytter vanligvis hjem fecal pumpe til 220V nettspenning, men det er også mer kraftige systemer, som drives av tre-fase motorkraft som skal beregnes basert på volumet av pumpet flytende avfall, vanligvis for ferie nok 500-1000 W , huset trenger mer utstyr.
  2. Ytelse, en svært viktig egenskap, viser hvor mye væskeavfall utstyret kan pumpe i en viss tidsperiode.
  3. Det opprettede hodet, motorenes evne til å løfte opp og bevege seg langs den horisontale delen av slangenes flytende avfall.

Innkjøp anbefalinger

fecal pumpe for cesspoolNår du velger en nedsenkbar pumpe med fekal shredder, bør du ta hensyn til modeller med en metal casing, dette materialet er mer holdbart enn plast og tåler store belastninger, selv om moderne plast i denne sammenheng er ikke mye dårligere, men i form av korrosjonsbeskyttelse, enda bedre. Artikler av normal stål korroderer raskt, avfallet miljøet er veldig aggressive, metallet oksiderer svært raskt. Derfor er det verdt å være oppmerksom på produkter laget av støpejern eller lettmetalllegeringer.

Når du kjøper en faecal pumpe med en shredder for en cesspool, ta hensyn til produktene fra kjente produsenter, vil dette avlaste en rekke problemer med utstyret i fremtiden, for eksempel:

  • kjøp av reservedeler, deler og kniver av shredderen, de sertifiserte enhetens reservedeler og tilbehør er fullt tilgjengelige, som ikke kan sies om produktene til våre kinesiske venner;
  • samsvar med passdataene til utstyret, tilgjengeligheten av garantiperioden og kvalitativ gjennomføring;
  • holdbarhet og effektiv drift av utstyr, kinesiske forfalskninger er generelt kortvarige, i tillegg ikke utstede den lovede kraften og effektiviteten.

Related  Hvilke vannvarmere er best for en dacha?

nedsenkbar faecal pumpe med helikopterEn nedsenkbar faecal pumpe med en chopper er ikke en luksus, det er en husholdnings nødvendighet. Dens tilgjengelighet eliminerer en rekke ikke de hyggeligste øyeblikkene knyttet til kloakk.

Video gjennomgang av en faecal pumpe med en helikopter