I lang tid ønsket jeg å dekorere blomsterhagen med uvanlige blomsterbed, slik at det var vakkert, og stedet for planting av blomster ble lagt til. Etter reparasjon og rengjøring i landet ble mange tomme beholdere (tre og plastkasser, flasker, forskjellige bokser) igjen. Fortell meg hvordan å lage et damptog fra boksene av mine egne hender?

Sannsynligvis står alle noen gang i spørsmålet om hvor å sette søppelene opp i hjemmet. Og selv dette søppelet kan gjøre godt! For eksempel, fra boksene kan du lage dine egne hender med det originale blomsterbedet til et lokomotiv. Så ordren i gården vil bli, og blomsthagen vil dekorere. I tillegg er denne ideen praktisk for blomsterhandlere, som ikke har mye plass på nettstedet. Og i tilhengene vil det være hyggelig å “sitte” og en liten hagebær – jordbær, jordbær.seng damplokomotiv

Materiale som kreves for bygging av lokomotiv

For å komme inn i traileren, ikke bare en blomst, bør den være romslig. For fremstilling av vogner, velg bokser av forskjellige størrelser. Egnede beholdere laget av metall, tre eller plast. Og hvis du kutter av en stor beholders sidevegg (for eksempel fra drikkevann), så kan et lite tre plantes i en slik tilhenger. Ta traktorhjulene fra en gammel ødelagt sykkel eller vogn.

Wonderful tog du får når du setter et lokomotiv hjul kutte ned et tre, og for personalet å plukke opp den samme størrelsen cover av malingspann.

For en motorkjeler er en gammel kasserolle eller en bøtte egnet. Vogner er vakkert forbundet med ledninger eller unødvendige kullkjeder.

Hvordan lage et tre lokomotiv?

esker med lokomotiv

For å bygge et lokomotiv, bruk to trebokser fra under frukten. For å gjøre kjelen må snus opp ned en boks, feste rør (flaske eller lang pot for blomster) og flere par små hjul i nedre kant. Også i potten, plante blomster (petunier, marigolds, asters).

Litt vanskeligere å gjøre er førerhuset:

  1. Fra bunnen av boksen og dens lange sider må du fjerne de lange platene, og sette boksen i den ene enden og måle avstanden litt høyere enn midten av den lange siden.
  2. Fra kryssfiner til å kutte ut to detaljer i form av et rektangel, lik i lengden til den tidligere fjernede måling. Bredden på rektanglet skal være lik bredden på den lange siden. Avgjør stroppene på innsiden av veggen, og la vinduet stå øverst.
  3. Klipp også taket av kryssfiner. Lengden skal være større enn høyden på veggen som taket er festet til.
  4. På begge sider av førerhuset festes hjulene. Diameteren er større enn diameteren på hjulene som er valgt for kjelen.
  5. Bruk skruene ved å koble begge deler av lokomotivet.

Hvis du fester de samme hjulene til bunnen av trebokser, får du gode biler. Til lokomotiv distrahere ikke oppmerksomheten fra å vokse i det flerfargede planter, det er bedre å male det diskret.

Trailer fra plastbeholder

plastmotor

Den fremre delen av lokomotivet er laget av en plastkasse og en flaske for drikkevann. Samtidig er det bedre å male detaljer før montering.

Related  Dyrking av aquilegia med frø: to måter

Som et rør kan en stor aerosol passe. For å installere det, må du feste hetten til toppen av flasken fra flasken, og deretter fikse selve ballongen. På boksen litt for å kutte ned veggen for å sette en flaske i den. For hjul passer deksler eller disker.

Hytta er lett å lage, hvis du setter to identiske esker på hverandre, noe som er bedre for å feste seg til hverandre for større stabilitet. Det forblir bare å koble kjelen og hytta.

For vogner på bokser, fest hjulene og fest bilene til lokomotivet.

Video om hva annet du kan gjøre tog til sommerhytter