Bensinkultivator TarpanCultivator Tarpan ble utviklet i 1991. Etter at mange forbedringer og forbedringer i 1997 ble sendt til masseproduksjon. Han ble raskt populær blant kjøpere takket være den kraftige og pålitelige motoren “Briggs and Stratton”, produsert i USA. Denne middelklassen kultivator behandler enkelt og kvalitativt leirejord.

Enheten til Tarpan

Kultivatorer Tarpan utstyrt med fire-syklus karburator motorer Champion, Honda eller Zongshen kapasitet på 5,5 liter. a. Og også den amerikanske “Briggs and Stratton” med en kapasitet på 6 liter. a. Drivstoffet som brukes er bensin med en oktantal på minst 85.
Verktøyet er en pålitelig assistent i landetBensinkultivator Tarpan er designet for arbeid i hytter, hager og hager. Utstyrt med en automatisk sentrifugalkobling, slik at verktøyet enkelt demonteres i 2 deler. Som et resultat kan den transporteres selv i kofferten. Det er nok bare å skru de 2 boltene med en skiftenøkkel. Flytter enheten på to hjul. Kultiveringsprosessen er som følger: Når motoren når det nødvendige antall omdreininger, begynner girakselen å rotere. Kuttere beveger seg, kutte jorda, og så slip og bland det.

Hvis motorkultivatoren er begravet i bakken med møller og sluttet å bevege seg, bør den være litt hevet.

Bruk Tarpan til behandling av faste jordarterI tillegg til standardpløyningsfunksjonen kan Tarpan kultivatoren brukes til å legge inn ukrudt eller blande gjødsel. For å gjøre dette må du installere tilleggsutstyr. Eksperter anbefaler å dyrke tunge leirejord, da det har et høyt dreiemoment, som grunnen er lett og kvalitativt knust. Dybden på fresen endres ved hjelp av permutasjon av regulatoren i braketten.

Før du begynner å jobbe med Tarpan kultivatoren, bør du nøye studere bruksanvisningen.

spesifikasjoner:

 • kraft – 40,5 og 4,41 kW (bare en amerikansk motor);
 • reduksjonsmask, enkelttrinn;
 • Arbeidsvolumet til den amerikanske motoren “Briggs and Stratton” er 190 cm3, Japansk Honda – 160 cm3;
 • diameter av møller – 32 cm;
 • kapasitet på drivstofftanken – 1100 ml;
 • Den nødvendige mengden olje – “Briggs and Stratton” – 600 ml, Honda – 550 ml;
 • 1 hastighet (fremover);
 • dybde av pløying – 200 mm;
 • bredde – 560 mm;
 • nivået på den publiserte lyden er 81 dB;
 • vekt – 45 kg.

Related  Der en ratchet pruner brukes

Dyrkning av området med Tarpan kultivatorenGripers bredde avhenger av antall fabrikker som er installert på kultivatoren. Indeksen varierer fra 35 cm og kan nå opptil 1 m. Med en dybde på 18 cm om 1 time kan denne kultivatoren behandle 0,06 hektar. For 1 time arbeid forbrukes ikke mer enn 1100 ml drivstoff.

Fordeler og ulemper

De positive aspektene av Tarpan motor kultivator inkluderer enkel styring, samt kvalitet løsningen av jorda. Rattet på enheten kan vendes slik at det ikke går på allerede pløyet land under bearbeiding. Maksimal tiltvinkel når du arbeider, i henhold til instruksjonene til kultivatoren Tarpan – 15 °.
Den største ulempen er at det ikke er omvendt. Hvis det er nødvendig, må det trekkes manuelt, og som følge av dette begynner fresen å bære bakken med den. Derfor anbefales det å bruke det i direkte områder hvor det ikke er et stort antall plantinger.

Tilleggsutstyr

Motorkultivatoren har ikke omvendtFor å utvide mulighetene til kultivatoren Tarpan, kjøpte separat vedlegg. Følgende verktøy kan kobles til det:

 1. En hiller, bestående av et skjelett og dumper, brukes til hilling av vegetabilske avlinger, samt å skape furrows og kutte senger (den skal bare brukes sammen med polene slik at den nødvendige trekkraften oppstår).
 2. Pololniki er et nav, med klemmer og kniver festet på den. Brukes til løsing og lukting.
 3. Beskyttende plater – på grunn av dem under bearbeiding av radavstand, vil plantene ikke bli skadet eller dekket med jord. Installert på navene.
 4. Plenklipper – montert i stedet for hele utføringsenheten. Brukes til å kutte gressplen. Det finnes også en versjon av klipperen som brukes til å håndtere vanskelige steder, for eksempel gjerder eller fortau.
 5. En transportanordning bestående av hjul med en diameter på 19 cm. Den brukes til å flytte kultivatoren langs arbeidsområdet.
 6. Plogen er også montert i stedet for utføringsenheten. Takket være ham er det mulig å løsne jomfruen eller forberede den til vinteren.

Related  Wood splitter å hjelpe landsbyboeren

Kostnaden for kultivatoren avhenger av kvaliteten på den installerte motorenPrisen på Tarpan kultivatoren avhenger av motoren som er installert på den. Enheter med en japansk motor er dyrere enn en amerikansk. Den mest budsjettmessige er Champion, som den er produsert i Kina.

Hva er forskjellen mellom Tarpan – video