Benzokosa Husqvarna 128RHusqvarna är verksamt inom produktion av olika redskap och verktyg för hem, trädgård, skog och byggnad. Motorsågar, kultivatorer, saxar, ryttare, packningar Husqvarna och alla andra produkter tillverkas endast efter den senaste utvecklingen och av kvalitetsmaterial. Det är tack vare den oöverträffade tillförlitligheten av verktyg som Husqvarna är känt över hela världen och är i hög efterfrågan.

Beskrivning och egenskaper hos bensinstationen 128R

Ett praktiskt och praktiskt verktygBensin trimmermodell 128R från Husqvarna är konstruerad för bearbetning av små och medelstora områden, och den är lämplig för klippning av gräs nära svårtillgängliga platser (blomsterbäddar, gränser). Verktyget är utrustat med en tvåtaktsmotor, vars effekt är 0,8 kW eller 1,1 hk. Rotationshastigheten för Husqvarna 128R bensinpump når 11 000 varv per minut. Motorn är utvecklad med hjälp av E-Tech 2-teknik, vilket avsevärt minskar den mängd avgas som produceras av en trimmer. Volymen är 28 cm3.

För att snabbt slå på instrumentet även efter en lång period av inaktivitet är primeren för bränslepumpning och Smart Start-systemet inbyggd i den. Maximal bredd på möjlig bearbetning är 45 cm. Husqvarna 128R är en bensintrimmer med rak bar och professionella handtag i form av cyklar. Detta möjliggör mycket mer kontroll över arbetsprocessen och verktygets riktning. Designen med en rak typ av stång anses vara den mest tillförlitliga, än krökta. För att underlätta transport av bensinpumpar kan cykelhandtag vikas.

Bensocos väger bara 4,8 kgInstrumentets vikt utan bränsle, installerade skärdelar och skyddshölje är 4,8 kg. Tack vare denna Husqvarna bensinpump version 128R kan användas under lång tid utan pauser. Bränsletanken på bensintrimmeren är gjord av vit plast för att underlätta kontrollen av bränsle kvar i den. Kapaciteten för bensin har en volym på 400 ml. För att starta en bensinpump är det tillräckligt att dra sladden smidigt, eftersom den nödvändiga startkraften har minskat med 40%.

Related  Hur man väljer en pålitlig nedsänkbar pump för en brunn

För arbete används bältesriggningenSatsen med verktyget innefattar:

  • kniv med 4 knivar för styvt och högt gräs eller buskar;
  • trimmerhuvud (halvautomatiskt);
  • bältesfästen för 2 armar;
  • uppsättning nycklar;
  • cykelhandtag;
  • drifts- och underhållsmanual;
  • skyddskåpa;
  • icke monterad stång.

Linjen används för att endast ta bort litet gräs.

Huskvarnas startknapp återgår automatiskt till startpositionen, så att det är bekvämare och snabbare att återaktivera trimmeren. En speciell kniv för att klippa gräs krossar inte den, men sätter den i rullar. Saken för att skydda skivan och trimmeren med fiskelinjen är densamma, men det är inte nödvändigt att ta bort den under byte av riggen.

Byte av skivorTabell med tekniska specifikationer för Husqvarna 128R:

Namn på egenskapen Modell 128R
Effekt, kW 0,8
Max rekommenderad hastighet, varv / min 11 tusen
Arbetsvolymen på cylindern, cm3 28
Gas tank kapacitet, ml 400
Bränsleförbrukning, g / kWh 507
Ljuddämpare med katalysator +
Förekomst av en hastighetsbegränsare i tändsystemet +
Vikt (utan installerat hölje, blad och fyllt bränsle), kg 4,8
Ljudnivå, dB 109-114
Längd av bar, cm 145
Knivens diameter med 4 blad, cm 25,5

 

För en oavbruten och lång livslängd rekommenderar experter att använda olja från Husqvarna för tvåtaktsmotorer.

Reparation av bensinpumpar från Husqvarna kan utföras med egna händer, till exempel byt ut det igensatta luftfiltret. Dessutom ligger den på ett bekvämt och lättillgängligt ställe under locket. För att ersätta det behöver du inte verktyg. Vid en uppdelning är det bättre att ta utrustningen till ett servicecenter, eftersom okunnighet om principerna för driften av enskilda delar endast kan förvärra situationen.

Reparera med egna händerDe vanligaste störningarna hos bensinpumparna Husqvarna 128R är problem med tändning eller bränsletillförsel. I det första fallet stannar gas trimmer antingen några tiotals sekunder, eller börjar inte alls. För att göra detta, inspektera tändstiftet. Om det är våt, så är det troligt att du måste justera förgasaren korrekt. Eller om problemet uppstår vid felaktig start, bör du noggrant studera instruktionerna.

Related  Översikt över mekaniska gräsklippare

Om ljuset är torrt, kommer bränsleblandningen inte. Oftast beror detta på ett smutsfilter eller en slang som klämmer fast. Filtret ska bytas ut (det är bättre att göra det var tredje månad), och slangen behöver bara rengöras.

Husqvarna - pålitlig assistent sommarboendeBensin trimmeren av denna modell kan vara i många år, det viktigaste är att följa reglerna för drift och i rätt tid att inspektera och ersätta nödvändiga delar. Dessutom är priset på Husqvarna 128R bensinpump helt i linje med dess kvalitet och prestanda.

Granska Husqvarna 128R Motorcyklar – video