sandaler luftare i arbetetLuftning av gräsmattan är lindningen av gräsmattan. Denna process mättar jorden med syre, vatten, det föryngrar det. Om du inte luftar jorden, kommer utseendet på gräsmattan att lida, det kommer att bli bala fläckar, moss, gräsmattan kommer inte vara motståndskraftig mot kyla och fukt.

Luftning kan utföras med hjälp av sådana verktyg:

  • vanliga gafflar;
  • en vertikulum;
  • luftnings sandaler.

Tänk på sandaler. Dessa är skor, där det finns ett stort antal ihåliga knivar. För luftning behöver du bara gå på gräsmattan. Längden av ihåliga knivar varierar vanligen från 8 cm till 15 cm. Huvuddelen av denna luftningsmetod är enkelhet. Du behöver inte göra stora ansträngningar, du behöver inte ansluta något till elnätet. Du måste bara gå på marken. Allt är enkelt och förståeligt. Men är det värt det?

I butiker i Ryssland och Ukraina kostade sandaler för luftning 875 rubel. Det är ganska dyrt för sådana och sådana sandaler.sandaler luftare i online-butiken

På Alyekspress kostar samma sandaler 1 405 rubel. Detta belopp är ännu större än i hushållsbutiker. Är det värt att betala?sandaler luftare på aliexpress

Trots den främsta fördelen med denna luftningsmetod har sandaler ett antal nackdelar, nämligen:

  • högt pris;
  • Om jorden är kraftigt komprimerad, kommer personen inte ha tillräckligt med vikt för att trycka på den med sandaler;
  • Den används endast för små gräsmattor, eftersom djupet av piercing är liten;
  • Ibland räcker det inte bara att genomborra jorden – det är nödvändigt att utföra olika metoder för luftning.

konstruktion av aeratorsandalerSå är det värt att betala för en så enkel metod som inte alltid kan uppnå den önskade effekten? En professionell luftningsenhet kommer att utföra hela förfarandet som det ska, eftersom det har olika bilagor, förmågan att penetrera djupt in i jorden och samtidigt ta bort moss och filt från jordytan. Han kan på en dag bearbeta ett område som är lika med två stora fotbollsplaner. Och priset för att använda det är lika med att köpa sandaler. Även gafflar i detta fall kommer att vara mycket effektivare än sandaler, eftersom de kan dra ut marken.

Related  Welke planten het beste zijn om te kiezen voor een haag op de site

Således kommer användningen av sandaler inte att resultera i den nödvändiga luftningseffekten. Dessutom är luftning med mekaniska medel mycket längre och svårare. Och det finns praktiskt taget ingen skillnad i pris. Så köp inte sandaler för luftning, även direkt från kinesiska tillverkare.