hängmatta för en katt på ett batteriFurry och inte så husdjur är mycket förtjust i upptåg och koppla av på sängen ägare, liksom i sin garderob. Varför i så fall inte att göra en lyxig hängmatta för en katt på batteriet. En sådan vrå bara få hennes uppmärksamhet. När fönstret Blizzard och frost, fönsterbrädan och radiator blivit en favorit livsmiljö husdjur.

Varför behövs det?

Familjen av sfinxer är uppvärmningInnan du gör en sådan konstruktion skulle vara okomplicerat att ta reda på varför det här är så viktigt för djur. Om vi ​​analyserar deras beteende, är de ofta letar efter en mysig plats. Det kan vara en kudde och en korg med tvätt och garderob, men inte speciellt framtagen för dem en sovsäck. Och för att undervisa sina “oberoende” husdjur till platsen – det är inte en lätt uppgift. De letar alltid mjuk och varm boning, välja vad de bekväma, inte ägarna. I detta avseende, en hängmatta för en katt blir föreliggande uppfinning, eftersom den:

 • gjord av fint material;
 • upprepar sovande djurets hållning (oftast är det en snurre);
 • fastsatt nära en värmekälla.

På detta territorium kommer ditt husdjur inte att störas av barn eller hundar. Lugn och fredsbevarande sömn ges till honom. Nu är det viktigt att bekanta sig med vissa sorter av sådana ovanliga lådor.

Varianter av hemlagade hängmattor

favoritplats för kattMed en sådan suspenderad struktur kan du spara tillräckligt med utrymme i en liten lägenhet. Planerar att göra en hängmatta för en katt med egna händer, det är viktigt att överväga sina dimensioner. För kastrerade katter är en sådan säng inte en mycket bra idé, eftersom de är för stora. Bland annat måste rökare vara avtagbara så att det kan rengöras.

Veterinärer rekommenderar sådana anläggningar endast för friska katter. Regelbunden uppvärmning provocerar utvecklingen av cancer och andra sjukdomar och minskar också immuniteten. Dessutom blir ullen torkad och kan smula.

Det finns cirka hundra varianter av denna produkt. För sin konstruktion använd de mest enkla och praktiska föremålen. Här är några enkla sätt att göra en hängmatta för en katt med egna händer och samtidigt undvika onödigt avfall.

Related  Vilken automatisk matare ska välja för akvariefisk

Hängmatta för en katt från hängare och tyg

hängmatta på hängare och tygFör att göra sådan rökare en mustachioed vän, är det nödvändigt att bestämma platsen. Den kan fästas antingen under ett bord eller under en stol. Om radiatorn är en gammal modell, så passar den också. Tillverkningsprocessen är följande:

 1. Valbara trähängare väljs så att de kan tåla djurets vikt. I detta fall borde metallkrokens botten rotera.
 2. Hitta en rektangulär remsa av terry eller fleece tyg. Bredden beror på hängarens storlek.
 3. Böj duken på hängaren och sy i den här positionen. Ett alternativ till detta kan vara flera loopar.
 4. Krokarna ansluter sig på korsstången under bordet. Dessutom kan du fästa en hängmatta på en katt och batterier. För att göra detta måste du hitta en liten stapel och passera den genom botten för att fixa hängarna på den.

kattunge i en hängmattaNaturligtvis kan botten av loungen nå golvet, så det här alternativet är lämpligt för miniatyrraser eller småbarn. Men detta är inte ett problem för mustacherna med en lekfull karaktär.

Wireframe Modeller

robust ramhängmatta modellDet första du behöver göra är att förbereda en ram med nödvändig storlek. Normalt bör den vara rektangulär i form, även om exklusiva modeller utförs i form av en oval eller cirkel. Mycket beror på ägarens förmåga. Kommer han att kunna hitta en sådan bit eller böj stången (tråd) på så sätt. Genom att välja soffans dimensioner trycker huvudet bort från:

 • vikten och storleken på katten;
 • radiatorparametrar;
 • önskad höjd av objektet.

hängmatta ram i oval formDu kan köpa färdiga ramar. Om de inte är så borde du böja metallstängerna. Hjulen är fastsatta med speciella knän eller en väl sträckt tråd. I detta fall bör kanten vara dold så att djuret inte är skadat. hängmatta ramBredden på hängmattan på hängmatta på radiatorn för katten måste motsvara värmeobjektets tjocklek. De kan göras kvadratiska eller rundade. Dessutom behövs en god tillgång. Som ett resultat kommer loungen inte att flyga om husdjuret kommer att vara på det.

Inredningen i köket kommer att vara en stor hjälp för att välja materialets färg och struktur. Tyget kan vara i tonen av gardiner, tapeter eller möbler. För kontrasterande färger kan förstöra hela designen.

Träkonstruktioner

hängmatta av träVissa ägare av lyxiga raser föredrar att använda tunga solstolar. De tror att en charmig fitta behöver plats för sina badrumsbehandlingar och vila. För att göra ett sådant hörn behöver befälhavaren följande:

 1. Två plankor: Träställ och ryggstöd. Du kan använda andra material, men de ska vara enkla och pålitliga.
 2. Sy en påse (i storlek på ett bräda) från ett trevligt tyg. Sätt försiktigt ett skum eller sinterlager på det och lägg det på en träram. Kanten måste fixas.
 3. Som fästelement används en kedja, stänger eller tråd. Dessa delar är fastsatta på baksidan eller basen med hjälp av skruvar och andra anordningar.

Related  Välj för vuxna katter och kattungar foder Brit

trä hängmatta på kedjanDu kan också köpa ett rör med stor diameter för sanitära ändamål. Vik den med en päls på båda sidor (yttre och inre). en mysig hängmatta för en kattPå rörets fälgar fixar du stavarna och täcker dem med pälsinsatser.

Man bör vara särskilt uppmärksam på rookeryens storlek. Det ska inte täcka hela radiatorn. Detta förhindrar att värmen kommer in i rummet.

Det är sällan praktiserat att använda en hängmatta för en katt på ett fönster. Den vilar på kraftfulla suger. hängmatta för en katt på sugerFör att skapa den måste du hitta två hållare på metalltåg som fäster vid rökare. Gör sedan ett skelett av rör och sy i sängkläder. Skruva två andra sugkoppar till hålen på den. Låsa enheten på fönstret. Så den raffinerade kattungen kommer att kunna observera vad som händer på gatan.katt med en kattunge i en hängmatta

Några enkla tips kan hjälpa till att bygga en modern hängmatta för en katt till batteriet, vilket ger det en lämplig plats att vila.