viseča mreža za mačko na baterijiPuhasto in ne zelo hišne hišne ljubljenčke so zelo radi šaliti in počivati ​​na postelji lastnikov, pa tudi v svoji garderobi. Zakaj v tem primeru ne bi naredili luksuzne viseče mreže za mačko na bateriji. Takšen kotiček bo takoj pritegnil pozornost. Ko je okno mrzla in zmrzal, bo okno in radiator postal priljubljen življenjski prostor za hišne ljubljenčke.

Zakaj je to potrebno?

družina sfinge se ogrevaPreden naredite tako preprosto zasnovo, morate ugotoviti, zakaj je ta stvar tako potrebna za živali. Če analizirate svoje vedenje, pogosto iščejo prijetna mesta. To je lahko blazina, košarica s posteljnino in omara, ne pa v posebej izdelani spalni vreči. In za trening svoje “neodvisne” hišne ljubljenčke do tega kraja – to ni lahka stvar. Vedno iščejo mehke in tople samostane, izberejo, kaj jim je udobno, ne pa za mojstre. V zvezi s tem bo viseča mreža postala predmetni izum, saj:

 • iz lepega materiala;
 • ponavlja držo spalne živali (najpogosteje je zapleten);
 • pritrjen blizu vira toplote.

Na tem območju vaš otrok ne bo vznemirjen otrok ali psi. Mu je zagotovljen miren in mirovni spanec. Zdaj je pomembno, da se seznanite z nekaterimi sortami takšnih nenavadnih polj.

Različice domačih visečih mrež

najljubši kraj mačkeS tako suspendirano strukturo lahko prihranite dovolj prostora v majhnem stanovanju. Načrtovanje, da bi viseča mreža za mačko z lastnimi rokami, je pomembno upoštevati njene dimenzije. Za kastrirane mačke takšna postelja ni dobra ideja, ker so prevelike. Med drugim mora biti rookerja odstranljiva, da jo je mogoče očistiti.

Veterinarji priporočajo takšne objekte le za zdrave mačke. Redno segrevanje povzroča razvoj raka in drugih bolezni ter zmanjša imuniteto. Tudi volna postane prevelika in se lahko zruši.

Obstaja okoli sto različic tega izdelka. Za njeno gradnjo uporabite najbolj preproste in priročne predmete. Tukaj je nekaj preprostih načinov za izdelavo viseče mreže za mačko z lastnimi rokami in hkrati preprečite nepotrebne odpadke.

Related  Izberite za odrasle mačke in mucke krmo Brit

Hammock za mačko iz obešenj in tkanine

viseča mreža za obešanje in krpoDa bi takšno rookerijo naredili zapletenega prijatelja, je treba določiti lokacijo. Lahko ga pritrdite pod mizo ali pod stol. Če je radiator star model, se bo tudi prilegal. Proizvodni postopek je naslednji:

 1. Izbrani leseni obešalniki so izbrani tako, da lahko prenesejo težo hišnega ljubljenčka. V tem primeru naj se osnova kovinskega kavlja vrti.
 2. Poiščite pravokoten trak iz frotirne ali fleksibilne tkanine. Širina je odvisna od velikosti obešalnika.
 3. Tkanino obesite na obešalo in jo vtaknite v ta položaj. Alternativa temu je lahko več zank.
 4. Kavlji se pri mizi ukvarjajo s prečkami. Poleg tega lahko viseči mreži pritrdite na mačo in baterije. Če želite to narediti, morate najti majhno vrstico in jo prenesti skozi spodnji del, da pritrdite obešala.

mucka v viseči mrežiSeveda lahko dno ležišča doseže tla, zato je ta možnost primerna za miniaturne pasme ali malčke. Ampak to ni problem za zaljubljence z igrivim karakterjem.

Modeli žičnih okvirjev

robusten model visečega okvirjaPrva stvar je, da pripravimo okvir potrebne velikosti. Običajno mora biti pravokotna oblika, čeprav se ekskluzivni modeli izvajajo v obliki ovalnega ali kroga. Veliko je odvisno od zmogljivosti lastnika. Ali bo mogel najti tak kos ali pa upogniti palico (žico) na ta način. Če izberete dimenzije kavča, mojster potisne stran od:

 • teža in velikost mačke;
 • parametri radiatorja;
 • želeno višino predmeta.

viseči okvir v ovalni oblikiLahko kupite že pripravljene okvirje. Če niso, potem bi morali upogniti kovinske palice. Vogali so pritrjeni s posebnimi koleni ali dobro zategnjeno žico. V tem primeru mora biti rob skrit, da žival ni poškodovan. okvir viseče mrežeŠirina pritrdilnih kavljev viseče mreže na radiatorju za mačko mora ustrezati debelini ogrevalnega predmeta. Lahko so kvadratne ali zaokrožene. Poleg tega je potrebna dobra dobava. Posledica tega je, da brez ležalnika ne bo letala, če bo hišni ljubljenec na njem.

Notranjost kuhinje bo odlična pomoč pri izbiri barve in teksture materiala. Tkanina je lahko v tonu zaves, ozadja ali pohištva. Preveč kontrastne barve lahko pokvari celotno obliko.

Lesene konstrukcije

viseča mreža iz lesaNekateri lastniki luksuznih pasem raje uporabljajo nerodne ležalnike. Verjamejo, da očarljiva mucka potrebuje prostor za kopalniško obdelavo in počitek. Če želite narediti tak kot, mora poveljnik potrebovati naslednje:

 1. Dve plošči: lesena stojala in naslonjalo. Lahko uporabite druge materiale, vendar morajo biti enostavni in zanesljivi.
 2. Sesajte vrečko (v velikosti plošče) iz prijetne tkanine. Previdno položite peno ali sintrno plast na njej in ga postavite na leseni okvir. Rob mora biti določen.
 3. Ker pritrdilni elementi uporabljajo verigo, palice ali žico. Ti deli so pritrjeni na hrbet ali podnožje s pomočjo vijakov in drugih naprav.

Related  Z ljubeznijo do manjših “bratov” – peresa za pse z lastnimi rokami

lesena viseča mreža na verigiPrav tako lahko kupite cev velikega premera za sanitarne namene. Obesite ga s krznom na obeh straneh (zunanji in notranji). prijetna viseča mreža za mačkoNa obročih cevi pritrdite palice in jih pokrijte s krznenimi vložki.

Eden mora biti še posebej pozoren na velikost rookery. Ne bi smel pokrivati ​​celotnega radiatorja. To bo preprečilo vstop toplote v sobo.

Rdeča vadba za mačko na okencu se redko uporablja. Temelji na močnih sesalcih. viseča mreža za mačko na sesalcihČe ga želite ustvariti, morate najti dva držala na kovinskih vrvi, ki se pritrdijo na rolo. Nato naredite ogrodje cevi in ​​posteljnino iz šivane. Privijte dva druga sesalna stekla v luknje na njem. Napravo zaklenite na okno. Torej, rafinirani mucek bo lahko opazoval, kaj se dogaja na ulici.mačka s koščkom v viseči mreži

Nekaj ​​preprostih nasvetov bo pripomoglo k izgradnji modne viseče mreže za mačko na akumulatorju, s čimer bo zagotovilo primerno mesto za počitek.