krmo za mačke BritČeška hrana za Britance za mačke je razdeljena na več kategorij, ki se razlikujejo po kakovosti izdelkov – Premium in Care. Razlika med obema krma je količina alergenov in koristnih mineralov ter ravnovesje hranilne vrednosti hišnega ljubljenčka.

Sestava krme Brita iz VAFO PRAHA

krmiliti krmilne rolerjeFeeds Brit za mačke iz linije Care se razlikujejo po posodobljeni uravnoteženi prehrani, ki sodi v razred super premium. Cena takšne krme je znatno višja od prejšnje vrstice Premium.sestava krme Brit Premium

Sestava krme linije Brith Premium je sestavljena iz naslednjih sestavin:

 • piščanec najmanj 22% skupne mase suhe hrane;
 • maščobo perutnine in koruzo;
 • pivski razredčeni kvas;
 • majhna količina mineralov in vitaminov, potrebnih za ohranjanje zdravja mačke;
 • lososovo olje in suhe jabolke

Obseg prehranjevalne nege razlikuje bolj raznoliko, kvalitativno in uravnoteženo sestavo:

 • Predelano puranje in piščančje meso najmanj 44% celotne suhe teže krme;
 • riževi otrobi in koruzo;
 • kompleks vitaminov in mineralov za krepitev imunosti in zdrave vrste krzna mačk;
 • kompleks posebnih prebiotikov;
 • oljni losos in piščančja jetra;
 • piščančje maščobe;
 • izvleček Yucce Schidiger

Raznolikost hrane za BritanceBrit Care je odlična hrana za britanske mačke, saj ima kakovostno sestavo, ki je potrebna za občutljivo prebavo te pasme in skrb za plašč. Proizvajalec proizvaja pite z različnimi okusi, ki so primerni za hipoalergeno prehrano – odsotnost številnih barvil, dišav in konzervansov. Najboljša prenašanja krme za Brites za mačke se doseže z dodajanjem posebnih dodatkov k krmi, ki zagotavljajo:

 1. Splošna krepitev imunitete.
 2. Preprečevanje razvoja bolezni gastrointestinalnega trakta.
 3. Izboljšajte stanje kosti, zob in volne.

Značilnosti krme za mačke Brit

Mokra hrana za Britance

Po uvedbi češke blagovne znamke Brith v stalno prehrano, lastniki opozarjajo, da imajo svoje živali zdravo podobo, aktivnost, lepe lase in pomanjkanje močnih utopov. Po prehodu na nov vir pa opazimo prekomeren vonj pladnja, kar je posledica nekaterih sestavin v sestavi.

Krma Brith Premium za mačke ima številne prednosti, ki jo razlikujejo med drugimi proizvajalci za enake stroške. Pridelava uporablja veliko količino beljakovin živalskega izvora, vitaminov in koristnih mikroelementov.za mokre mačke Povprečni stroški različnih krme so nižji kot pri podobnih analogih v sestavi in ​​telesni teži. Hrano je mogoče najti v skoraj vseh trgovinah za hišne živali ali na internetu.

Suha hrana Brit Care je hipoalergena – odlična za nosečnice in dojenčke, pa tudi za živali z alergijami na hrano, motnjami v prebavilih in težavami z odstranjevanjem dlak. Razvita je bila posebna linija za debele živali, ki v glavnem vsebuje beljakovine, količina maščob pa je zmanjšana na najnižji prag 10%. “

Proizvajalci so izdali posebno linijo krme za mladiče:

 1. Hrana za mladiče z rižem in piščancem vsebuje velik odstotek piščančjega mesa in se šteje za popolnoma hipoalergično. Za stimulacijo imunskega sistema živali dodamo vitamin C in kompleks prebiotikov.
 2. Suha hrana za mladiče z racami in losa je ustvarjena za najhitrejše in majhne hišne ljubljenčke. Vsebuje izvleček mačje mete, ki daje blazinam aromo in naredi, da muce jedo. Poleg visokega deleža naravnega mesa krma vsebuje tavrin in vitaminsko-mineralni kompleks.

Related  Poskrbite, da bo vaš ljubimec zadovoljen z izbiro prave hrane za papige

Britanska hrana je za mladiče in mlade mačke