Gamle epleplantageHver gartner drømmer om en sunn hage, frukttrær. Og hva om epletreet ikke bærer frukt siden plantingen i mer enn sju år? Slike problemer skjer ofte med epletrær. Ikke bare at høsten trenger å vente lenge, og etter den tildelte tiden trives treet bare med sitt vakre blad og sunt utseende.

Undersøkelse av årsakene til infertilitet

Et gammelt tre gir en liten avlingFørst av alt, når du anskaffer en frøplante, bør du spørre hvilket år trærne kommer inn i voksen alder. Det er tidlig utseende frukt varianter, som begynner å bære frukter i det fjerde året, og det er sent varianter, blomstringen i den åttende våren etter planting, leve opp til 60 år. Hvis du får en slik langlever, må du vente og vente på fruktene.

I andre tilfeller bør du se på hvorfor epletreet ikke bærer frukt og gradvis fjerne årsakene til infertilitet:

  • feil tree planting;
  • kronformannelse overholder ikke reglene;
  • omsorg tilfredsstiller ikke kravene til landbruksteknologi;
  • Uraffert utvalg med alle konsekvenser.

Hvert av disse områdene kan føre til et trist resultat.

Riktig planting av epletrær

Du trenger bare å kjøpe frøplanter i spesialiserte gårder. Samtidig er sannsynligheten for å kjøpe en kvalitetsfrøplante av et sortert utvalg høyt.

Riktig planting av epletrær er garantien for fremtidig høstingDu må kjøpe en frøplante nøye. Det er godt å inspisere frøplanten, det burde være med en rett trunk og et utviklet rotsystem. Nettstedet til scion skal være tydelig synlig. Du bør spørre leverandøren for egenskapene til sorten eller finne ut navnet for å se biologien i katalogen. Korrekt planting av epletreet er garantien for fremtidig høst.

Landingskassen er forberedt for en måned. Epletreet elsker den opplyste plassen med lavt grunnvann. Det må være nok kraft i fyllingsområdet. Gropen størrelse i 100h100h70 cm fylles med et tredje grobunn med et par bøtter humus, superfosfat og tre aske og et glass halvparten av denne dose av kaliumsulfid. Den nedre delen er grundig blandet.Den fremtidige høsten avhenger av graftets kvalitet

Træret som er plantet feil, vil ikke bære frukt. Derfor er det viktig å plante et tre i et hull, hvor jorden har blitt avgjort, og stammen vil ikke falle ned, ikke zamoetsya rot halsen når vanning.

I tilberedt jord legger du et lag av næringsjord uten gjødsel og spilder en grop slik at jorda blir komprimert. På denne fruktbare puten legges plantens rotsystem og sprinkles ovenfra for ikke å glide i nakken. Dybding forårsaker fruktig forsinkelse. Samtidig må du sette en pinne og knytte en frøplante av året til to. Ved å stemple og vanne plantelagen, skape berøring med et fruktbart lag jord.

Hvordan forme epletrønnen

Hvordan epletreet skal bære frukt, avhenger av riktig forming av kronenBeskjæring og formasjon begynner med fjerde år. Metoder for å forme epletrønnen kan ses i videoopplæringen på nettsiden. Høyre vurderes ved beskjæring ung epletre å begrense veksten i høyden, for å hindre vekst av grenene inne i kronen, for ikke å tykne treet. I tillegg må du være oppmerksom på fruktgrene, fjerne toppene, årlige skudd, fortykkelse av kronen. Men når beskjæring og høsting må ta vare på de korte grener spurs som blomsterknopper er dannet i løpet av våren. Gjør beskjæring du trenger å vite at når du sletter flere hard skjelett grener, treet begynner å komme seg, og avkastningen vil være minimal.

Related  Hemmeligheter for voksende courgetteplanter – tips, funksjoner, anbefalinger

Hvis alle grenene på epletreet peker oppover, blir det ingen pods. Det er nødvendig å produsere en gradvis formasjon med en horisontal avbøyning av grenen. Til den vertikale grenen er lasten festet for gradvis å avlede den. En annen måte vil bøye bagasjerommet med et tau.

På høsten, når treet har kastet av løvet, kan en spurv fly gjennom grenene i alle retninger. Dette betyr at epletreet er riktig formet.

Rett og feil beskjæring av epletrærHvis epleet treffer en farge, kanskje ikke et enkelt epletrær i nærheten, pollinerer ikke blomstene. Blomster er åpne for en kort tid, de har ikke tid til å pollinere, sorten er ikke zoned. Blomstene deformeres, de åpner seg ikke til slutten, larverbjelkens larver, floridae, faller. Apple trær kan mangle mat og fuktighet, og det tilbakestiller eggstokkene.

Høst av eplerKardinal beskjæring for begynnelsen av fruiting kan være beskjæring av epler i rotsystemet. Med god ernæring og overvekt av nitrogenholdige gjødsel gir røttene et treforhøyelse på bekostning av fruktdannelse. Derfor er det nødvendig å redusere eller ekskludere nitrogen i topp dressing, og kutt røttene på avstand fra kronens fremspring til bakken. Etter å ha fått stress, vil epletreet huske at det er nødvendig å ta vare på videreføringen av slekten og kaste fruktgrener, kalt frukttrær.

Du kan mate epletreet med jern gamle negler, eller kjøpe en spesiell forberedelse som inneholder jernsalter i fordøyelsessystemet. Hvis etter hvert aktivitet ikke bærer et friskt frukt, da er det nødvendig å erstatte det, det er enkelte kopier av ufruktbare trær.

Sykdommer av epletrær, som fører til infertilitet

Tidlig behandling av sykdommer i treetAlle aktivitetene som forsøker å vekke treet til fruktbærer, vil ikke hjelpe den syke prøven. Hvis treet har lidd av sopp, bakterielle sykdommer i flere år, og behandling ikke har blitt utført, er det svekkelse. Krefter til å kjempe mot sykdommen, og dannelsen av frukt blir sekundær, når alle er rettet mot overlevelse. Først blir høsten av det syke treet redusert, og deretter stopper eplet til og med blomstrer. Hvis du savner sykdommen i epletrær og begynner å behandle dem med forsinkelse, kan du holde deg uten epler.

Related  Hvordan vokse en kirsebær fra en stein

Når du kjøper et utvalg, bør du spørre om hvert år kommer fruiting. Det er epletrær som gir en stor høst på et år. I alle fall bør du lagre frukttreet ditt og justere antall epler på grenene. Med rikelig høst drenerer epleet sin styrke, og immunsystemet kan ikke klare det under ekstreme forhold. I dette tilfellet er treet truet av vinterfrost og vårbrenner. Bare full overholdelse av alle aktiviteter rettet mot å opprettholde en sunn hage vil gi et positivt resultat.

Hvordan lage et epletrær frukt – video