Vēle VintageFor første gang ble frøplanter av hybridformen av Velez-druene tilgjengelige for elskere av denne kulturen i 2009. Foto av sorten og beskrivelsen av Velez druen oppnådd av den berømte ukrainske oppdretter-entusiasten V.V. Zagorulko, forårsaket seriøs interesse fra vitenskapsmennene i Ukraina, Sør-Russland og til og med Hviterussland.

Veles egenskaper og beskrivelse

Blossoms Velez VelezDe nye frøfrie druer viste svært tidlig modningstid, enda bedre enn de “foreldre” varianter av Rusbol og Sophia. Da nedsatt avsløring forut for fjerning av avlingen er bare 95 til 100 dager, mens den Sophia denne perioden er 110-125 dager og Rusbol modnes i løpet av 115-125 dager. Det er åpenbart at den tidlige modningen av Veles kan påvirke mer fjernt stamfar – variasjonen stenfrie druer Magaracha gi frukter etter 80-85 dager etter sprengning knopper.

Hybriden er preget av en meget høy vekst av busker, under gode værforhold, er skuddene godt modne.

Antall knopper per plante bør ikke overstige 35. Gitt dette behovet, som i video skjemaet vintre, hvor skuddene kraftige forlatt 2-4 blomsterstanden volum bestående av fine gul-grønne biseksuelle blomster. Denne strukturen muliggjør lovende hybrider øves blomst og tillater meget store børster binde en lengde på 30 cm og en bredde på omtrent 20 cm. Bunter omfangsrike, meget forgrenet, middels tetthet eller sprø, har form av en bred kjegle.

Bærene av Veles hellesIfølge beskrivelsen og foto druer Velez moden gjeng veier fra 600 til 2000 gram, selv om leietakerne har hatt tid til å vokse busker på sine områder og få den første innhøstingen showet børste veier ca 3 kg. Hybrid, som tilskrives den tredje klassen frøløselighet, er preget av høy forbrukerappell og smak.

Etter hvert som modnebærene får en spektakulær rosa nyanse og en vekt på 5 gram.

Tett, gelé, gjennomsiktig kjøtt har en anstendig smak med en utpreget muskatfarge. Ifølge eksperter fortjener smaken av den nye hybrid høyere rangeringer enn bærene fra et annet kjent utvalg – Kishmish Radiant. Det er ingen tilfeldighet at nyheten av utvalget allerede i 2010, akkurat ved smaksprøver, ble tildelt to topppriser på Krimskonkurransen “Gullklase druer”.

Bærene er dekket av ubetydelig druehud av middels tykkelse. I 20% av bærene er rudimentene av frø som ikke forstyrrer smakenes oppfatning notert.

Funksjoner av teknologien for å dyrke druer

Bunke etter behandling med gibberellinHvis teknologien med voksende druer sørger for behandling av gibberellinpensler, blir ovale bær større og litt lengre, mens antallet helt frøfrie frukter øker kraftig. Den allerede tilgjengelige opplevelsen av å dyrke druer på friluftsområdet viser at høy luftfuktighet kan forårsake utvikling av grått råtn på revnen av modne bær.

Related  Slik sår du petunia riktig – alle detaljer i saken

Børster med modne bær er godt bevart og transportert. Skuddene tolererer godt vekten av bunene. I tørt vær kan børster opptil en og en halv måned bevart på vintreet, helt bevare all smaken og juiciness. Ifølge vinprodusentene er ikke en liten grad av zaizyumlivaniya gjenspeilet i buket druer, men styrker bare muskatnoter.

Å være en god høstIfølge bildet av sorten og beskrivelsen av druene, er Veles utsatt for dannelsen av trinnene. I sørlige regioner er en slik økning suppleret med en ekstra andre høst, som modner i slutten av september eller i oktober. I midtbåndet, hvor det er mindre tid å modne skudd, er det bedre å fjerne trinnet.

Reproduksjon og pleie av druer Velez

Den første frukten av en ung buskFor reproduksjon av druer stikkord høstet i høst brukes. Saplings kan enten være med sitt eget rotsystem, eller podet. Overlevelse i nye plantinger er høy, frukting under gunstige forhold kan begynne så tidlig som andre år, men for bedre utvikling av busken er det mer hensiktsmessig å fjerne de resulterende blomstringene. I omsorg for hybridformen vil det ikke føre til mye trøbbel. Den Veles drue har en gjennomsnittlig motstand på 3 til 3 poeng til downy mugg og oidium. Når du utfører forebyggende behandlinger for denne kulturen, blir risikoen for å få disse sykdommene minimal.

Vinterhårdhet av sorten som tåler frost ned til -21 ° C, er ikke nok til å dyrke druer i det åpne uten ytterligere lyskilder i midtbeltet. I de sørlige områdene, Velez overvintrer godt, og selv med skader fra kulden av individuelle skudd, busker i en sesong er raskt restaurert.

Forbedre aldring av skudd og forbedre kvaliteten på beskjæringen kan gjøres ved hjelp av vårbeskjæring og normalisering.

Veles produserer regelmessig høye utbytterSamtidig på vintrene forlater 6-8 øyne for å unnslippe, og under gunstige klimatiske forhold på sterke busker, blir belastningen økt. Som det fremgår av bildet og beskrivelsen, er Velez druesort preget av høyt utbytte. Busker danner årlig blomstrer og gir et stort antall eggstokkene. Den første hovedkulturen fjernes i august, og ved bruk av stebarn, modnes den andre bølgen av bær midt på høsten.

Related  Effektiv, men samtidig, varig blåbær: en beskrivelse av 8 populære varianter

Dette kjennetegn ved kulturen gjør at vi kan snakke om egnetheten til en hybrid for å vokse i en rekke klimatiske soner, fra Russlands mellomstasjoner til Kuban og Krim. Med hensyn til teknologien til å dyrke druer, vil Veles regelmessig levere vintkultureren med store, gode kvalitetsbær.

Video om druer Velez