handhållen äggskiljareÄgg är en oumbärlig produkt som används för att laga olika rätter. Men alla kulinariska specialister står inför samma problem med snabb och högkvalitativ separation av protein från äggula. För konfektprodukter är denna process av särskild betydelse, eftersom om en droppe äggula kommer in i proteinet blir det väldigt svårt att piska upp dem till luftskum.

Naturligtvis kan du i tid lära dig att separera äggulan från proteinet. Och du kan bara använda improviserade medel: en flaska, en servett, en nål eller manuellt extrahera äggulan från proteinet. Men varför så plågad? Faktum är att en märklig enhet nyligen uppträdde på marknaden – en separator för ägg. Med hjälp av det kan du separera äggula från proteinet på några sekunder.

skinkan skiljer sig enkelt och snabbtSeparator för ägg är mycket lätt att använda. Först måste du installera den på en skål. Bryt sedan ägget och häll det i separatorn. Efter några sekunder kommer hela proteinet i en skål, och äggulan kommer att förbli i separatorn. Efter detta kan du helt enkelt skölja avskiljaren under rinnande vatten.

användning av äggavskiljareFördelar med separator för ägg:

 1. Enkelhet. Du behöver inte använda några knep för att skilja skinkan från proteinet. Allt är enkelt och förståeligt.
 2. Speed. Nu är äggulan separerad från proteinet om några sekunder.
 3. Renhet. Händerna kommer att förbli torra och rena, eftersom du bara behöver bryta ägget.
 4. Mångsidighet. Tack vare ett speciellt stöd kan äggavskiljaren monteras på en skål av vilken storlek som helst.
 5. Säkerhet. Ingången till skalet är uteslutet.

Denna praktiska gadget ska vara i varje kök. Men hur mycket kostar det? Internetbutiker i Ukraina och Ryssland säljer en sådan separator för 132 rubel. Priset är naturligtvis inte högt.äggavskiljare i nätbutiken

Related  Mats för grillning och ugnar, gjorda i Kina

På Aliexpress hemsida säljs samma separator för 45 rubel. Dessutom får du för detta belopp inte en separator, men tre. Skillnaden är uppenbar. Den kinesiska tillverkaren erbjuder trots allt en separator för endast 15 rubel. Detta är nästan 8 gånger billigare än det belopp som föreslagits av den inhemska tillverkaren.separator för ägg på aliexpress

Karakteristik av den kinesiska separatorn:

 • material – mat plast;
 • färg – vit;
 • längd – 13,5 cm;
 • bredd – 6 cm;
 • det är möjligt att tvätta i diskmaskinen;
 • 3 separatorer i ett paket.

enheten är väl rengjordSom du kan se är det bättre att beställa en separator för ägg direkt från en kinesisk tillverkare. Efter att ha köpt den här produkten på AliExpress får du omedelbart 3 separatorer för en ganska liten mängd.