skyddande nätSökandet efter en viss sort, förväntan på frösprutning och transplantering av växter i marken – grönsaker och frukter som odlas av sig själv, blir alltid en källa till speciell stolthet. Av denna anledning strider sommarinvånare allvarligt med alla som försöker förstöra sitt arbete.

Mol- och fältmöss strider mot rötterna, fåglarna söker efter frukt och insekter lämnar inte en levande plats på gröna blad. Trots sina fiender använder erfarna trädgårdsmästare alla tillgängliga medel, men även moderna kemikalier och ultraljudskärlar kan inte jämföras med ett bevisat nät.

jordgubbar skyddLinnet skyddar på ett säkert sätt dina sängar från oinvidda gäster, utan att störa naturliga pollinering. Således kan du täcka växter i början av våren och glömma kampen mot skadedjur, eftersom gallret inte påverkar penetreringen av solljus och fukt.

nät i nätbutikenInhemska nätbutiker erbjuder skyddsnät till ett pris på 46 rubel per meter. Bredden av högkvalitativ polyetenfiber – 2 meter, storleken på cellerna – 6×6 mm. Polymererna från vilka nätet tillverkas är miljövänliga.

Duken är väldigt lätt, så det gör ingen skada även för tidiga skott. Med hjälp av ett galler kan man gömma sig från fåglar, buskar och jämn sängar med grönsaker och bär. Produkten är populär på grund av dess estetiska utseende, saftig grön färg och hög grad av skydd. Tack vare det slitstarka materialet kan gallret användas flera säsonger i rad.

skyddsnät på AliexpressPå hemsidan erbjuder AliExpress säljare liknande nät för att skydda växter från skadedjur. Dukarna presenteras i tre storlekar: 1×10, 2×5 och 3×5. Den minsta rullen med rabatt är cirka 786 rubel.

fint nätEnligt tillverkaren skyddar nätet effektivt inte bara från fåglar, men även från insekter. Recensionerna markerar materialets utmärkta kvalitet och frånvaron av främmande luktar. Tack vare småceller, gör masksäckarna också säckar till druvor, som ofta lider av veps.

Related  Ljus silikonmatta från Kina för att rulla ut deg

Att jämföra priserna i ryska nätbutiker och på AliExpress hemsida gör köpare ett val inte för producenter från Middle Kingdom. Om ditt huvudproblem är fåglar, skyddar du tillräckligt med nät med stora celler, som kan köpas i nästan alla hårdvaruaffärer. Dessutom levererar Kina från och med ibland leveranser av dålig kvalitet i stället för en enda duk.