film växthus i landetValet av ett växthus för ett sommarboende är begränsat endast av din budget. Inte alltid trädgårdsmästare är redo att köpa dyra glas växthus, och för egen erektion kanske inte tillräckligt med färdigheter.

Det enklaste sättet att organisera en plats för plantor och växande grönsaksskördar är ett växthus under en film. I det här fallet kan du planera vilken storlek som helst av sängen och köpa lämpligt täckmaterial.

film för växthus och växthusMarknaden erbjuder ett stort utbud av filmer: flera lager, enkla, med en hög värmekonduktivitetskoefficient, förstärkt, skiktad med två skikt. Pris för en filmrulle från 5 000 rubel och över.

Som du vet kan inte ens en pålitlig tillverkare garantera en lång livslängd för materialet. En film avsedd för långvarig användning är inte immun mot mekanisk skada, och i fråga om polyeten är det helt enkelt nödvändigt att ta hand om reparationssatsen i förväg.

Några trädgårdsmästare använder vanliga skotrar, försök att lägga plåster med limpistoler. Dessa metoder passerar emellertid sällan testet med fukt eller frost – limet förlorar dess egenskaper, och från vindens vassa vindar fortsätter hålen i växthuset att växa.

tejp för filmreparation i onlinebutikenI de inhemska nätbutikerna före sommarsäsongen är en av de mest populära produkterna en tejp för reparation av växthusfilm. Ett lager av speciallim skadar inte filmen, den är resistent mot solljus. Garanterad livslängd – upp till tre år. En liten rulle (bredd 10 cm, längd 10 m) kostar ca 530 rubel.

tejp för reparation på AlyexpressTyvärr är det inte lätt att hitta en välbehövlig produkt i ryska nätbutiker, så många köpare beställer ett tejp för att reparera växthusfilmen på AliExpress hemsida. Enligt tillverkaren kan materialet inte bara användas för fläckar i växthuset, utan även för isolering av fönster och dörrar under den kalla årstiden.

Related  Är det värt att köpa frön för aliexpress?

mått på tejp för filmreparationProducenter från Kina har två storlekar band (20 cm x 10 m och 7 cm x 5 m), så det går inte att välja rätt material.

Köpare pratar om varans höga kvalitet. Recensioner noterar att tejpen skyddar perfekt mot fukt och UV-strålar. Materialets tjocklek är ca 100-120 mikron. Priset på AliExpress-webbplatsen är 550 rubel per rulle i storleken 10 cm x 10 m, men för grossistköp faller den till 495 rubel. Leveranstid är från 26 till 48 dagar, så vi rekommenderar i förväg att ta hand om att köpa ett tejp för att reparera hotbed.