enebær Blå Alpene i barnehagenJuniperblå Alper kom til Russland og Europa fra Kina, det er en barfrublomstret busk med høyde på 4 meter, med en kraftig spredt krone med en diameter på opptil 2 meter. Nåler er acicular og stive, teksturert til utseendet og prikken til berøring, er keglen under malt i en sølvgrå farge. Hovedgrenene er kompakte, de er tette og sterke, kronen er bred og massiv, og endene på sideskuddene senkes nedover. Bilder av Blå Alpene Juniper tiltrekker seg oppmerksomhet.

Kulturen vokser godt enkelt og i grupper, harmonisk komplementerer steinhager og rockeries, plantet i rosenkranser, på plener og åpne terrasser. Hvis du planter en kinesisk blå alpin enebær langs gjerdet og forsiktig ser etter det, så kan du i tide oppnå den ideelle hekken som gleder det menneskelige øye gjennom hele året!

Grade Blue Alps – beskrivelse

enebærgrener med fruktDen viktigste dekorative fordelen av enebærblå alpene er dens vakre, strukturerte furu nåler, med en elegant, silvery blåaktig tinge. Grenene vokser sakte i retning oppover, ved en alder av ti, når anlegget en økning på 2-3 meter og blir en diameter på ca 1-2 meter.

Frukten av de fleste representanter for enebærfamilien er giftige. De utgjør en trussel mot menneskers helse og liv, og det er strengt forbudt å spise dem i noen form!

enebær Blå Alpene i parkenBeskrivelse av Blå Alpene Enebær:

 • eviggrønn nåletrær;
 • har små dimensjoner;
 • er preget av langsom vekst;
 • regnes som en middels lunefull plante;
 • i det naturlige landskapet preges av nålens farge og struktur;
 • nåletallene når en lengde på 1 cm;
 • Hardy barnebarn med upretensiøs omsorg;
 • fra overskudd av sollys kan bli gul;
 • sanitetsbeskyttelse er nødvendig;
 • anlegget er skjæret og gir det originale skisser og skjemaer;
 • gir av en hyggelig og helbredende aroma som avviser insekter.

Related  Velg for nettstedet ditt enebær krypende

Sorten er upretensiøs – det krever ikke fruktbarhet og jordfuktighet, den er motstandsdyktig mot frost, vind og tørke. Anlegget liker nok sol og drenering, rotsonen er dekket med mulch for fuktighetstanking og ekstra grunnnæring.

Juniperblå Alpene – planting, reproduksjon og omsorg

enebærplanter Blå AlpeneBusken form, saftig farge, standard omsorg og upretensiøsitet til omgivelsene gjør en klasse Blå Alpene populære og populære blant gartnere, både fagfolk og amatører. Plantering og omsorg for enebæren Blå Alpene er ganske enkle.

Frøblå Alpene før planting

Landingsregler:

 1. Den optimale avstanden mellom representanter for enebærblå alpene er fra 0,5 til 1,5 meter, avhengig av plantens størrelse.
 2. Såling er plantet i en dyp pit i et åpent område med tilstrekkelig sollys, bare en liten skygge er akseptabel.
 3. På bunnen av landingskassen er drenering fra sand, utvidet leire eller liten brutt murstein dekket for bedre passasje av vann.
 4. Jorden er nøytral eller med en middels surreaksjon.
 5. Rotkraven er igjen på overflaten og ikke begravet.
 6. Et tykt lag av mulch fra sagflis eller flis faller rundt anlegget.
 7. Etter planting trenger coniferer forsiktig vanning og agn.

planting av enebærblå Alpene

Kutting er den viktigste måten å reprodusere buskene på. Hvis jorda i området under stikkene er tung og leire, plasseres en spesiell blanding bestående av hagen jord, torv og gran nåler i gropen forberedt for planting. En obligatorisk komponent for enebærtransplantasjon er drenering, anlegget dør på et myrt og surt område. Den beste jordblandingen for nåletrær er 2 deler humus og torv pluss 1 del sand, mineraltopp dressing og nitrophos tilsettes til den godt blandede jorda.

ta vare på kinesisk enebær

Pleieregler:

 1. Gjødsel bør utføres en gang i året – om våren.
 2. I tørketiden er vanning nødvendig om kvelden, og bedre – sprinkling for ytterligere fuktighet av luften.
 3. Løsning er garantien for enebars helse, da det forhindrer dannelse av rot og mugg på bunnen av stammen og røttene.
 4. Om vinteren er en ung enebær dekket med lapnik med sikte på beskyttelse mot vind og snø.
 5. Rundt de voksne av ensomme trær, er en midlertidig beskyttelse konstruert, og hindrer ødeleggelse av grener fra tunge snøfall og kalde vind.

Juniperblå Alpene vokser best på solfylte og vindløse områder. I skyggen mister barrstubben sin utmerkede dekorative egenskaper, tynner og tørker, mister nålens attraktive farge og blir sprø.

Foto av enebær i landskapsdesign

Juniperblå Alper i landskapsdesign ser imponerende og lys ut, spesielt i fargekontrast og i kombinasjon med løvtrær. Det ser flott ut på alpinske bakker, nær vannkropper og stilistiske hager.enebær Blå Alpene i hagen

Related  Thuya gjengir enkelt og enkelt av stiklinger

grade blå alper i nærheten av hagen banen

 

På grunn av sin lille størrelse og spektakulære utseende, vil kulturen være et ypperlig tillegg til plenen, steinete hagen og fjellet, harmonisk passe inn i landskaps sammensetningen av enhver stilistisk retning.enebær Blå Alpene på Alpine bakken

Honningkake Blå Alpene på blomsterbedet

enebær kinesisk blå alpene i nærheten av dammen

 

Blå Alper-sorten er perfekt formbar. I hendene på en dyktig gartner kan en voksenbuske bli en eksklusiv bonsai, og en gruppe junipers blir en grønn smug med interessant geometri.

Like alle nåletre, skaper enebærblå alper et menneskevennlig mikroklima – sunt, rent og fuktig! I dag er denne sorten populær og etterspurt. Anlegget kan finnes på et raffinert byområde, på landskap av tomter og hus på blomsterbed, blomsterbed og plener.

Video om de særegne i den blå alpene enebær